Städat

Ni vet känslan när man kommer hem och det luktar rent och hemmet är så pass städat att man är nöjd och lugn i skälen. 


Tyvärr har jag inte den känslan jätteofta. Men igår hade jag den. Ibland får man så mycket energi och klarar av hur mycket som helst, likväl som det kan bli helt tvärtom och all energi är som bortblåst. 

Igår hade jag massor med energi. Städade, dammsög, våttorkade, plockade, diskade, grejade och donade :) 

Det blev dock ett par avbrott i städningen. Barnen var ute och lekte och helt plötsligt hörde jag hur Towa gallskrek, tänk er det värsta ljudet man kan höra från sina barn. Ni vet det ljudet när man hör direkt att det är inte läge att göra nånting överhuvudtaget- det är bara att springa dit. 


Towa hade sprungit runt och lekt och trampat på en bräda med tre spikar på, varav en av spikarna stack rakt upp genom skon ca 2cm. 

Hon var helt förstörd, ni vet sådär chockad som man blir när man känner hur ont det gör att få en rostig spik rakt upp i foten. 

Jag spritade hennes fot, ringde 1177 och hon åt glass. Vi fick en tid på vc och de konstaterade att jag hade gjort helt rätt. Hon behövde ingen stelkrampsspruta eftersom att hon har tagit alla sprutor regelbundet när hon var yngre. 

Hon fick ett stort fint förband och vi kunde åka från vc nöjda och glada :)Senare på dagen åkte vi till Oxelösund en stund. Vi testkörde nya motorn som morfar har köpt och blev bjudna på grillat. 


Summa: vilken bra dag! 


Idag drar jag och Johan på roadtrip. Vart vi hamnar är oklart, men vi har några mål på vägen. Det ska bli spännande. Vill ni hänga med oss? Kika in här :) 


Postat av: Agnieszka

Yey så roligt att du bloggar igen!

2017-07-23 @ 09:06:46
Postat av: Anonym

Härlig känsla!!! Ha det så bra på resan!!! 💕😘💕

2017-07-23 @ 11:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0