25/8-06 Festa=)

Idag ska jag, Nettan o Denise festa till lite.
De blir kanon! Jag ska kompa 2 timmar från jobbet så jag planerar att åka härifrån PRICK 19:00! Hehe, hämta upp Nettan o sen blir te party party!!

Igår va ja o Nathalie o fikade. Trevligt som bara den=) riktigt kul!

Jag bakade en hallon och blåbärspaj idag som jag tog me o bjöd på, Lasse hade en kladdkaka o Micke hade en tårta=) hehe fan va vi svullade=) Sååå nice! Han fyller år idag och jag fyllde ju i söndags o så e de här mitt sista riktiga pass i bas gruppen me. skojsigt!

Skulle ju va ledig hela helgen, men snäll som ja e så tar ja ett extrapass på söndag. 05.00-13.00. extrapengar=)
Vi köpte ett akvarium idag,ett 54 liters, ska väl köpa lite mer fiskar o sånt sen oxå, de blir bra, o vi får se om ödlorna får va kvar i de lilla akvariet o bara ha fiskar i de stora nya. de visar sig.

Nää, snart så... IN I DIMMAN=P

Lär mej

Sitter på jobbet nu igen. Som alltid känns de som.
Skulle lägga in en bild på mej igår, men den kom visst me två ggr, nån som vet hur man tar bort den ena?? Hjälp mej isf!!!

Igår va Jenny och Daniel hemma hos oss. Vi lekte me Daniel o nya kissekatten o fikade massa=) Massa hembakat! Mmmm!!

Sen kom Anna förbi, så vi va ute o gick. Usch o fy va jobbigt de va. Den lilla kondition jag en gång hade, e nu spårlöst försvunnen!=P

Aspen o hans far köpte en enduro igår, fan va coolt! Vi ska åka hur mycket som helst på den på våra dejter=) hehe blir skitnice!

Ikväll när ja e hemma i min ensamhet tänkte jag städa akvariet och typ hela lägenheten och plantera om en blomma, den har växt ur sin kruka=/, men de ska händiga Sofia fixa=) hehe, har iaf köpt en större kruka, så vi får väl se om ja får arslet ur vagnen nån gång.

E de någon som vet ett litet hus man kan hyra?? de får gärna va nära till nåt vatten, men de behövs inte. Gärna nån fin stor tomt=) De vore drömmen!!! Inte bo i lägenhet me massa grannar som springer runt och skriker o spelar fotboll!!


Ha en supertrevlig dag. Det tänkte jag ha=P

Jag sminkad o klar

Jag sminkad o klar


Helgen i gbg

Hej alla glada=)

Sitter på jobbet och tänkte att det kunde vara skoj me en egen blogg. Så nu har jag det=)

Skrev ett inlägg nyss, men cypervärlden åt visst upp det=/, får väl skriva om det då...

Var va jag? Jo vi åkte ju till Göteborg i fredags. Vi kom fram vid 18.00 typ. Hittade hotellet efter en stund och satte på oss våra förlovningsringar. Jättemånga har kommit fram och grattat och kramat. Både till förlovning och födelsedag så det känns jättebra! Jag vet ju vilka mina kompisar e nu. Kanoners!

Efter vi hade satt på oss våra ringar gick vi till Casino Cosmopol. Hur stort som helst!!! Vi stod där me stora ögon och bara tittade! Sen blev det pizza hut på stan. Mysigt! På lördagen åkte vi paddan. vi va så söta me våra ponchos=) hehe. Sen blev det liseberg. Oj va vi åkte=) hehe såå skoj!!

Vi åkte hemåt på söndagen. På min födelsedag. Vi slutade kvällen med fika med våra familjer och några vänner samt öppnade paket. Det var den trevligaste helgen på LÄNGE!

Ska väl ta o jobba lite nu.

Vi hörs. kram på er.

RSS 2.0