Vinnare av mina NOKA produkter!

Jag som enväldig domare har bestämt att Carolina är vinnare av mina NOKA produkter:)


Postat av: Carolina

Finaste Sofia, jag behöver all hjälp jag kan få för att bli lika snygg som DU! <3 Kram



Jag gillar ju fjäsk och föll ju pladask för det här;)

Grattis:)

Carolina;
maila din adress till [email protected] så skickar jag produkterna till dig.
Skriv även om du vill att jag ska skicka med de shakeprodukterna som redan är öppnade.



Slut

Då var helgen slut, och jag är tamefan lika slut;)

Helgen har verkligen gått i ett. Idag åkte vi mot Linköping. Målet var IKEA. När vi kom en bit på vägen så nämnde jag att vi borde ringt till Darlingens kusin och frågat om de skulle haft tid att träffas en stund. Darlingen fiskade upp luren, ringde och sa att vi kommer och hälsar på om några minuter;)

Sagt och gjort. Vi åkte hem till dem, drack kaffe, snackade skit och lekte med deras lilla son på 7 månader:)



När vi hade fikat klart åkte vi till det blågula varuhuset. Tanken var att vi skulle köpa rullgardiner till vårat sovrum och till Oliwers rum. Det köpte vi och lite andra "bra att ha" saker;).


På eftermiddagen har vi satt upp rullgardinerna, packat upp lite fler lådor och fixat och donat. Nu är vi hemma hos Svärmor och Svärfar och lånar internet så jag kan blogga lite:) (Ja, tanken var att vi skulle betala räkningar, så det har vi oxå gjort)


Tanken var att vi skulle sova hos mina föräldrar även de här två dagarna som vi jobbar, men jag orkar inte bo i en resväska, så vi valde att bo hemma och åka några fler mil per dag istället.

Oliwer har bara måndag och tisdag kvar på sin gamla förskola och sen i början på Juni så börjar han på sin nya. Det betyder att jag oxå bara jobbar de här två dagarna och sen är jag ledig i tre veckor:) Yeeey!!

Ska inte bli ett dugg skönt;) hihi.


Nu vet ni iaf att jag lever
(om det är någon som fortfarande läser min blogg? Inte jättemånga uppdateringar just nu)


Ha en underbar tid tills vi skrivs igen;) Puss och kram!

Ännu en dag har bokstavligen susat förbi. ...

Ännu en dag har bokstavligen susat förbi. Inte klokt vad dagarna går snabbt! Idag har vi hunnit med att åka till stan, blev lite shopping på stadium outlet (bla bikini till mig) och lite skojs på citygross. Sen åkte vi hem, åt mat lite snabbt och sen vidare på 1års kalas. Jättetrevligt att träffa alla igen och massor med gott fikabröd och tårta:). Oliwer fick en ny kompis och fick tom provköra hans el-jeep:). Efter det körde jag in killarna till stan. De skulle titta på fotboll, så jag passade på att gå ut och äta med två kollegor (+ en väninna till en av dem). Det har varit en superbra dag (idag igen:)). Imorgon ska vi ev åka till ikea, vi får se. Kram och god natt:)


Nu ringde de från kommunen och erbjöd Oliw...

Nu ringde de från kommunen och erbjöd Oliwer en plats på det dagiset (skiftdagis) som vi hade som första handsval. Ca 50meter från vårat hus:) yeey! Nu slipper han skolas in på två nya dagis. (annars hade han fått byta till det dagiset när det hade funnits plats i framtiden) Fan så skönt! Jaaaaa!


Regn

Idag har jag jobbat. Som vanligt, skillnaden är att jag bara har tre pass kvar innan jag är ledig tre veckor! Oliwer ska skolas in på sitt nya dagis. Jag har iofs svårt att tro att det tar hela tre veckor, men jag och Darlingen var överens om att jag skulle ta tre veckors föräldraledighet så hinner jag vila en del oxå, samt att fixa och dona i huset.

Jag har drabbats av foglossning. Foglossning Deluxe. Gaaaah. Ibland känns det ingenting alls, sen gör det så ont att jag knappt kan gå, och sen kan det försvinna lika snabbt. Rysligt irriterande. Jag vet inte, det kanske är så som foglossning funkar, jag hade aldrig det med Oliwer.

Förut kom det en regnskur och sen kort efter så sken solen igen. Jag tycker att det blev jättefint ute på altandäcket och var såklart tvungen att ta en bild:) Gillar att det ser ut som små diamanter i varje regndroppe.

Nu blir det strax sängen för mig och Oliwer. En ny arbetsdag väntar imorgon.


Hur har ni det? Jag saknar att läsa mina favvobloggar, och kämpar med att komma i fatt, men som sagt, vi kommer inte ha internet hemma på ännu några dagar... Morr!


Noka




Jag tänkte lotta ut de här Noka produkterna till någon av mina läsare.

Det är tre st paket med nudlar och tre st paket med shakepulver. Två av paketen med shakepulver är öppnade och det kommer vinnaren själv att få bestämma om det ska skickas med, eller inte. (Alla kanske inte vill "ärva" någons öppnade produkter?


(Pga graviditet och sen amning så kommer jag inte hinna använda produkterna innan bäst före datumet passeras, och då tycker jag att det är bättre att någon som har användning för dem får dem än att jag ska slänga dem)



Vill du vara med i utlottningen?

Skriv en kommentar i det här inlägget.
På söndag kväll 29/5 kl 21.00 utser jag en vinnare:)


Lycka till! Som vanligt kan fjäsk löna sig;)

Kolmården och annat pyssel

Idag har vi haft fullt upp. Som vanligt!

Vi började dagen med att plocka lite hemma, sen åkte vi in till stan och köpte lite blommor och en krusbärsbuske.

Efter att vi hade handlat åkte vi till Kolmården. Vi hade lovat Oliwer att titta på djuren samt att både jag och Darlingen var väldigt nyfikna på den nya safarilinbanan.







Det var en häftig upplevelse att åka linbana över alla djuren. När man åkte över lejonen var man bara två meter över marken:)





Vi tog ett snabbvarv och tittade på resten av djuren. Jag älskar snöleoparden. Kolla bara på svansen:)








När vi kom hem så planterade jag och Oliwer. Han valde gula blommor (tagetes) och jag valde orange. Han gjorde nästan allt själv. Duktiga lilla killen:)








Vi avslutade planteringen med färska jordgubbar och vaniljglass.


Nu sover vi hos mina föräldrar två nätter igen (upp och jobba tidigt imorgon igen), och nej, vi har fortfarande inte fått internet hemma! Gaaah!


Sov gott!


Gissa vem som fick krama Bamse:)

20110524169 (MMS)

Gissa vem som fick krama Bamse:)


NOKA. Jag har lite Noka produkter kvar sen...

20110523167 (MMS)

NOKA. Jag har lite Noka produkter kvar sen jag själv åt dem. Är det någon som skulle vara intresserad av dem? Isf kan jag ju ha en liten utlottning av dem här i bloggen. Det är tre st paket med nudlar och tre st paket med shakepulver. Två av dem med shakepulver är öppnade och en är oöppnad. Vad tycker ni? Ska jag lotta ut dem? Tycker att det känns onödigt att slänga dem och jag själv kommer inte hinna använda dem pga graviditet och sen amning.


God kväll:) Äntligen är den har jobb-helge...

God kväll:) Äntligen är den har jobb-helgen slut! Det har varit tre långa dagar. Beror nog mycket på att vi inte bodde hemma oxå. Nu är vi iaf hemma hela familjen. Zelda är hämtad och katterna har varit ute en sväng. Min bror kom hit och grillade med oss till Oliwers stora förtjusning:). Jag ligger redan i sängen, är helt slut. Imorgon står det jobb 13.30-22.00 på agendan. Jag hoppas hinna med massor i huset innan dess och jag hoppas på att tv och internet kommer igång! Sov gott alla söta:) kramar!


Glass

Idag när jag hämtade Oliwer efter dagis så åkte vi hem. Morfar kom hem samtidigt och vi bestämde snabbt att åka och äta varsin glass i Färjeläget.




Oliwer smaskar på sin glass i solen:)

Nu blir det sängen för mig, imorgon väntar ännu ett morgonpass (Söndag oxå), så jag behöver all sömn jag kan få:)

Tack söta ni för alla fina kommentarer♥

 


Bildregn!

Nu kommer en liten uppdatering, lite text och massor med bilder:)




Baksidan på huset.




Inglasade altanen:)





Framsidan.




Tomten och utsikten på baksidan.




Granne med kyrkan.








En vakthund:)




Syrener på altanen:)





En fin liljekonvalj som jag fick av mamma♥




Nya gardinen i lilla fönstret i köket som jag fixade idag. Jag blev jättenöjd:)





En sur Gosan sitter i trädet, idag fick hon sitta fast med sele och rep;)





Zelda fick sin älskade badbalja.





Oliwer fick en vattenpistol, den lekte han och Zelda med.





Utsikten mot kyrkan från sovrummet.


Nu är det dags för mig att sova (för längesen!!!). Men som ni ser på bilderna så har vi det superbra (även om vi saknar internet). Vi plockar och grejar för fullt hemma, men i helgen är det jobb som gäller.

Sov gott!

Min älskade katt Gosan är hemma igen!:)

Min älskade katt Gosan är hemma igen!:)


I morse gick vår ena katt, Gosan, ut. Sen ...

I morse gick vår ena katt, Gosan, ut. Sen har hon inte kommit hem igen. Jag är såklart orolig, hon är 9år gammal och har varit innekatt hela sitt liv. Jag hoppas verkligen att hon kommer hem helskinnad imorgon. Kram och god natt!


Inga bilder

Tyvärr så blir det inga nya bilder i detta inlägg.

Jag har tagit lite bilder utomhus idag, men de bilderna ligger på min dator och vi fick inte igång internet på den, så jag lånar svärmors dator just nu. Jag vet att jag kan flytta över bilderna med usb-minne, men det finns ingen ork till det just nu. Ni får helt enkelt vänta tills imorgonkväll med att få se lite bilder.

Idag har vi haft lite fikabesök. Conny och Jessica kom förbi, de hade med sig en superfin blomma och fikabröd:).



Jag plockade några små buketter med syrener och satte i små vaser på vår altan. Det doftar så gott och de är så himla fina:)


Annars har vi inte gjort så mycket idag, var en sväng in till stan och sen kom en jobbarkompis med familj ut och köpte Darlingens cykel.

Nu blir det kaffe och kaka:)


Jag ska nog ge mig ut på en liten fotorunda ikväll. Ska fota fina kyrkan med riktiga kameran och inte bara med mobilen.



Hoppas att ni får en fin kväll:), det ska vi ha.



Åh vad jag längtar efter att läsa mina favoritbloggar, det är nog det som jag saknar mest med att inte ha internet.


Vi har haft fikabesök nu på morgonen. Vi f...

20110518164 (MMS)

Vi har haft fikabesök nu på morgonen. Vi fick den här supersöta blomsterkorgen:) tack snälla Conny och Jessica:)


Åh vad jag blir irriterad på smsbloggninge...

Åh vad jag blir irriterad på smsbloggningen! Nu har jag skickat samma bild 5ggr och varje gång står det bara "sms-inlägg". Nu är jag äntligen ledig! Jag o Darlingen myser i soffan med lite chips och dip:). Den fina kyrkan som jag visade bild på bor vi granne med:)


SMS-inlägg

20110517163 (MMS)


Hej! Nu när vi har flyttat under hela helg...

Hej! Nu när vi har flyttat under hela helgen+ att jag har jobbat lördag, söndag, idag och ska jobba imorgon så är jag så trött och tråkig att jag går o lägger mig nu. Det är så mycket som skulle behöva göras, men jag är helt slut i kroppen och behöver verkligen vila. Imorgon kommer ett nytt 10 timmars pass som det är dags att ladda inför. Jag är lite bitter över att vi inte har någon tv, att jag har missat både eurovisionsongcontest och hockeyfinalen. Men det är väl bara att trösta sig med att vi inte skulle haft tid att titta på det ändå? Nej ni, nu skriker sängen på mig. Jag kan berätta att jag har 22 pass kvar att jobba innan semester och mammaledighet:) God natt:)


Hej vänner!

Har ni saknat mig?

Vi har som sagt inget internet i huset ännu. *Jävla telia..... mutter mutter*. Det blev ett missförstånd när säljaren skulle säga upp sitt abonnemang, och det är vi som får lida för det. Tv, internet och telefon dyker upp om ca 14 dagar.... Hoppas att det kommer tidigare. Det är prioriterat sa Teliasnubben, vad nu det betyder...




En liten filur har hälsat på i trädgården på framsidan:)

Igår hade vi fullt upp hela dagen. Jag jobbade 4.30-10, sen åkte jag och hämtade några medhjälpare och skjutsade hem dem till lägenheten.

vi packade släpet (skåpkärra) fullt och åkte ut mot huset. Jag tog egen bil och Darlingen hade med sig en medhjälpare och de andra stannade kvar i lägenheten och fortsatte att packa och bära ner i trapphuset.




När allt var avlossat i huset så rullade Darlingen och medhjälparen mot lägenheten igen och jag stannade kvar i huset och packade upp massor. Koppar, tallrikar, pärmar och massor med andra saker. Jag var lite överallt och fixade och donade.

Jag smet in till Willys och handlade massor med kött, korv, sallad och annat gott.
På kvällskvisten kom Darlingen och alla medhjälpare ut till huset. Mamma och Pappa kom ut med Oliwer och vi bjöd på mat. 

Vi blev 12 pers och 4 djur. 9 stora, 3 små, 2 hundar och 2 katter:) Så det var riktigt fullt hus. Det var jättemysigt:)




Oliwer hugger in på maten. Eller iaf på macka, potatissallad och paprika;)


Jag har fortfarande inte tagit några kort på huset, varken invändigt eller utvändigt. Det är alldeles för mycket skit överallt, men så fort vi får lite ordning så kommer det komma upp massor med bilder:)




Den här söta överraskningen stod på köksbänken när vi kom till huset första gången efter att vi hade blivit nyblivna husägare.

"Trevlig sommar och lycka till med huset"
stod det på kortet.
Sötaste säljarna!!:)


Nu är det äntligen dags för lite mat. Vi håller på med det sista i lägenheten och är just nu på "rast" hos mamma och pappa för att äta lite grillat.


Jag får se när jag kan skriva nästa gång, men hoppas på att jag snart kan visa er fina bilder och skriva långa inlägg!


Hoppas att ni har en underbar dag! Återigen, tack för alla söta kommentarer!

Nu är nästan allt i huset, nu e det bara r...

Nu är nästan allt i huset, nu e det bara resten kvar. Idag har jag varit igång sen 3.17. Jösses så trött jag är nu! Nu blir det sängen för mig, imorgon bitti är det jobb som gäller igen. Vi har inget internet i huset ännu, så vi får se när jag kan skriva ett "riktigt" inlägg och visa massa bilder. God natt:)


Fullt upp!

Idag har vi verkligen haft fullt upp från att vi gick ur sängen i morse.

Oliwer lämnades på dagis strax före kl åtta. Klockan åtta var vi på UL. På första UL såg de inte hjärtat riktigt (de såg att det slog och att bebisen rörde sig, men de ville se på det igen). Den här gången var bebisen ungeför lika bångstyrig som första gången, men efter lite pillande så såg barnmorskan det hon ville se (att det fanns två kamrar i hjärtat). Det var en lättnads suck när hon sa att det såg jättebra ut:)


Efter det snabba besöket på sjukan åkte vi och köpte varsin macka på Puttes och fortsatte hem till Jenny. Vi blev bjudna på kaffe och satt i köket en stund och snackade skit.

När klockan började närma sig 10 åkte vi iväg. Målet var att köpa ett nytt kylskåp.

Igår när vi satt på banken och gjorde klart med de sista papperna och nycklarna så berättade säljarna att när de hade stängt av kylskåpet för att rengöra det så gick det inte att starta det igen. Så det var bara för oss att köpa ett nytt. (Ja, vi fick en viss slant i ersättning av säljarna).

Vi lämnade även in Darlingens cykel på service. Den ska säljas och har stått still superlänge så han tyckte att den skulle in på en koll. När den var klar var den mer än godkänd av servicekillen:)


När vi hade hämtat Oliwer på dagis åkte vi förbi vår bilverkstad och bokade en tid och snackade lite skit. Efter det åkte vi till Sibylla och åt mat. Oliwer valde själv vad han skulle ha och sa stolt till kassörskan "En hambujaje och en cola, tack". Min stora kille:)

Resten av dagen har bestått av att packa, bära lådor och köra fram och tillbaka till huset. Oliwer har lekt med Mormor hela dagen och Morfar har hjälpt oss att bära. Stort tack!!

Behöver jag säga att jag är så trött i kroppen just nu?
Vi kom hem för en stund sen. Vi köpte med oss mat från McDonald´s och nu tänker jag bokstavligen slänga mig i sängen.

Imorgon jobbar jag 4.30-10.00. Jag ansökte om att få kompa från kl 10.00 både imorgon och på söndag och fick igenom det, så när jag slutar imorgon ska jag åka och hämta våra "medhjälpare" och sen ska vi sätta fart igen. Ingen rast och ingen ro här inte.

I natt är det sista natten i lägenheten, måste säga att det känns jättekonstigt, men jag tvekar inte en sekund på att vi kommer att stormtrivas ute i huset!


Nu ska jag sova.

Stort tack för alla söta kommentarer som droppar in här, ni är jätte gulliga allihop:)


God natt!

Imorgon tänkte jag visa er några av dagens bilder.

Mitt hus, bara mitt!

Okej då, det är Darlingens oxå;)

Vi åkte självklart ut till huset och gick runt några varv. Mormor och Morfar följde med oss dit och Farmor och Farfar kom oxå dit. Jag tror att alla godkände huset mer än väl:)


Vi firade med lite wienerbröd och bubbel på altanen. Klantarslet SoffiZ glömde kameran hemma hos Mamma och Pappa, så det blev inga nya bilder tagna, men jag bjuder på mäklarens bild på altanen. (igen).




Det stora vita bordet fick vi. Jag hade köpt en as snygg (läs skitful) vaxduk, rosa med blommor på, på Netto. Den slängde vi på och hämtade ut ett gäng stolar som vi oxå hade fått. Det var så lugnt och skönt att sitta på altanen. Två st badenbaden stolar ska inhandlas imorgon. Ååååh vad jag är glad över det här huset!!

Nu ska vi gå o lägga oss. Imorgon är det en stor dag. Först ska vi på ett extra UL, och sen köra massor med grejer:)

Yeeeeey nu börjar det kännas att det är på riktigt!!


Mäklarens bild på stora toaletten:)


Äntligen!!



Äntligen har vi nycklarna till Vårat hus!

Dagen D

Idag är det dagen med stort D. Vi ska få nycklarna till vårat HUUUUS!!!

Klockan 17.00 ska vi befinna oss på banken, skriva klart det sista och få nycklarna till vårat hus. Åh vad jag längtar! Jag vill få allt klart redan nu!

Idag har jag bara tagit nässpray en gång. Framsteg!! Jag kan andas nästan normalt. Dock är jag supertrött hela tiden. Förkylning+ flytt+ gravid+ astmabesvär= inte bra.

Nehe, det är väl bara att ta tjuren vid hornen och fortsätta med den superroliga packningen.
Usch så tråkigt det är, men det är bara att göra´t så vi kan flytta allt i helgen. På måndag har jag bokat flyttstäd:), tänkte att det är en bra grej att boka, så måste vi vara ute senast måndagmorgon:)


L&B 15års kalas

Jag fick två biljetter till Lingon och blåbärs 15års fest hemskickat.

Tyvärr så kan jag inte gå pga att vi jobbar båda två, så jag tänkte att jag skulle lotta ut dem här i bloggen.




Välkommen att dela denna dag med oss på Täby Park hotell i Stockholm. Det blir bl.a. mingel, modeshow och Catwalk med höstens kollektion. Dessutom har du chans att shoppa till fyndpriser.

Datum: Lördagen den 21 maj
Tid: 12.00 - 17.00
Plats: Täby Park Hotell, Stockholm


Program
12.00 - 13.00 Mingel och shopping
13.00 - 16.00 Modeshow och Catwalk
16.00 - 17.00 Shopping






Är det någon som är sugen på att gå på festen?

Lämna en kommentar i det här inlägget (det kan löna sig att fjäska:)) En vinnare kommer att utses på söndag den 15e maj kl 21.00.


Biljetterna är värda 95kr st.

Sjukisonsdag

Då var det onsdag och ännu en sjukdag. Idag har jag tänkt att bojkotta allt vad medicin heter (förutom astmamedicin såklart).

Jag började dagen med lite shopping:). Vi som var på Mammabloggalan fick två st presentkort hemskickade från Oiidesign. Ett på 50kr och ett på 60kr.

 

Jag klickade hem två tröjor till Oliwer, de kommer från Snoffs design och från Ej sikke lej





Lillbebis fick oxå två plagg. De kommer från Snoffs design.


Nehe, nu vill Zelda gå ut. Det har varit en lugn och fin morgon. Legat på soffan, tittat på film och druckit varmt te. Hoppas på att den här förkylningen släpper snart! Börjar tröttna!


Packar

Packar
Snorar
Får andnöd
Tar astmamedicin
Packar lite till
Snorar
Vilar
Packar
Andnöd igen


Ja typ så ser det ut hos mig idag. Jag blir hemma från jobbet onsdag och torsdag oxå. Suck. Denna j*la förkylning.

Fruktsallad med glass:)

20110510153 (MMS)

Fruktsallad med glass:)


Vill du ligga med mig då?




Petra, Carolina och Agnieszka, den här låten tillägnas er:)

Usch vilken dag:(

Den här dagen kan vi radera ur världshistorien.

Jag har sovit, åkt till närmaste ica, handlat lite kompletterande matvaror till maten, lagat mat, ätit mat, sovit. Ja typ.

Roligt värre. Alvedon, nässpray, näsdukar och astmamedicin är mina bästa vänner.


Om en stund ska vi iaf äta ostkaka med vispad grädde och jordgubbssylt. Kanske det enda bra med den här dagen?

Darlingen har släpat ut allt, och då menar jag verkligen ALLT ur förrådet idag. Han har plockat fram massor med flyttkartonger, sorterat vissa saker som ska slängas direkt, vissa saker som jag ska gå igenom och sånt som ska sparas. De sakerna som ska sparas har han släpat in i förrådet igen. Jösses så duktig han är. Jag känner mig ännu sämre och slöare när han har sån energi!!


Jag känner för att shoppa massor med nya saker, ja till huset givetvis, finns massor med roliga saker på Jotex som jag bara måste ha. Det främsta problemet som jag har just nu är att om jag klickar hem nåt just nu så kommer det säkert bli problem med adresser hit och dit. Vår nya adress börjar gälla den 15e maj. Om jag klickar hem något idag, vilken adress ska jag skriva då? Den nya eller den gamla? Den gamla givetvis eftersom att vi bor här just nu. Ja då blir det eftersändning och sånt jobbigt. Det resulterar i att leveransen kommer att bli flera dagar senare än beräknat och då kan jag lika gärna vänta tills nästa vecka, när det är rätt adress på en gång:)

Ibland tänker jag på ett smart sätt;) haha.


Är det någon av er som var på galan som har lagt ut lite fler bilder? Tell me!

Om någon av er har någon bild på mig
skulle jag bli överlycklig om den/dem kanske kan skickas till min mail? Jag har nämligen inte många bilder alls på mig själv....:)

([email protected]) Thnx!



Ha en kanonkväll!

Förkyld

Efter galans slut och utcheckning från hotellet så åkte jag och Agnieszka en sväng till Ikea. Vi skulle inte handla något alls (bara äta lunch). Jo, eller hur;). Vi hade varsin påse med oss ut:)

Jag åkte hem, lämnade väskan och mina påsar, hämtade Zelda och åkte hem till mina föräldrar där Oliwer var.

På kvällskvisten så blev jag mer och mer täppt i näsan, började nysa, blev varm och orkeslös. Efter en stund så ringde jag till jobbet och sjukskrev mig. Jag skulle jobbat 4.30-13 idag.

Idag när jag vaknade så var jag återigen genomtäppt så dagen fick börja med nässpray, astmamedicin och två alvedon. Suck! Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. Vi har mycket att göra innan flytten som sker i helgen. Jag tänkte iaf passa på att packa lite. Måste man vara hemma så kan man ju iaf försöka göra lite nytta.




Bjuder på en bild på mig från mammabloggalan 2009.


Bilder Mammabloggalan

Jag tänkte visa några fler bilder från helgens gala.




Festfina flickor. Carolina, Agnieszka och Petra.





Carolina och jag:)





Ciderbubbel på rummet:)





Det fanns ett badkar på hotellrummet!! Jag badade två gånger, både på kvällen och morgonen efter! Åh vad jag saknar mitt badkar!





Frukostbuffé!!!:)





Agnieszka, Fru Sofie, JennyN, Therese, Jag och Carolina vid frukostbordet.





Goodiebagen med massor med roliga saker! Närmare bilder kommer!


Det har varit ett superhärligt dygn och vi har träffat massor med härliga människor:)
Ses igen nästa år:)


Middagen





Middagen var superb:)

Mammabloggala 2011



Vi har haft en underbar dag i den kungliga huvudstaden. En stor välfylld goodiebag har vi fått, vi har varit på föreläsningar, ätit god lunch/ middag och träffat massor med trevliga bloggerskor.

Nu ger jag och Agnieszka upp och tänker somna som två stockar. Imorgon är det sovmorgon och frukostbuffé:) Ser vi fram emot!!


Jag kan visa er några fler bilder imorgon om ni är intresserade?

Kram och god natt!



Framme i Sthlm:) nu börjar galan:)

20110507147 (MMS)

Framme i Sthlm:) nu börjar galan:)


Helg + mammagala

Imorgon är det dags!! ÄNTLIGEN!!

Jag tittade lite i min blogg på bilder från förra galan (2009 i Gbg). Hittade bla de här;







Som ni ser så hade jag en ljusblå långklänning. Jag gillar den jättemycket, men imorgon tänker jag ha min nya knälånga klänning. Blir nog oxå bra:)

Fixar och donar

I helgen är det äntligen dags för Mammabloggalan!

Nu ikväll har jag fixat och donat lite grann:)



Medlemskväll på MQ

Ikväll var jag och Elin in till MQ, de hade medlemskväll.

Jag hittade några fina plagg bla en superfin klänning.



Den satt bra, förutom att det inte gick att stänga dragkedjan vid brösten. Faaaan, jag hatar att mina bröst är för stora! Gaaaah!

799kr kostar den.



Jag och Elin hade iaf en jättetrevlig kväll och åkte till McD efter MQ. Vi fick vänta 30 min (!!!!!!) på varsin kaffe. Men vi njöt av varsin glass iaf och avslutade kvällen med lite shopping på Willys.

Köpte bla lite hårfärg. Ska fixa håret imorgon är det tänkt.


Sov gott!

Ultraljud

Idag var vi iväg på ultraljud:)





Det var roligt att se Lillbebis där inne. Det blir ju lite mer verkligt då:) Både jag och Darlingen tycker att man såg mycket bättre på skärmen nu, än vad vi gjorde när vi väntade Oliwer. BM trodde att det var för att det var andra gången vi var på UL och att man inte riktigt har samma förväntningar, man vet ju undefär vad man ska se:)


Bebisen förväntas dyka upp 2011-09-29:)

Grattis Mor/Mormor!

Idag fyller min älskade Mor år!

Stort grattis till Dig♥




En gammal bild på en nybilven Mormor och ett litet barnbarn:)

Snö?

Usch så tråkigt att logga in på facebook och se att alla skriver att det snöar ute. Sen att logga in på bloglovin och se att det står om snö i typ alla bloggar oxå? Vafan. Jag gillar inte heller att det kommer snö i maj, men vad kan vi göra åt saken? Inget:)

Så därför tänker jag inte skriva om snön!

Jag och Oliwer sitter och äter lite frukost och tittar på barnkanalen. Vi brukar äta frukost vid köksbordet, men när jag såg att det var Nicke Nyfiken på tv:n när frukosten var klar så hade jag inte hjärta att slita bort honom från hans favoritprogram.


 


Dagen idag kommer att bestå av jobb. 12-22. Jag hoppas verkligen att dagen kommer att gå fort, vilket jag tvekar på efter gårdagen. Hoppas att många ska ut och resa idag.

Innan jobbet idag tänker jag inte göra någon nytta alls. Oliwer och jag ska mysa i soffan och bara ha det bra. Igår hann jag med massor av nyttiga saker innan jobbet så idag är jag värd en slappardag:)

Oliwer ska till dagis kl 11.


Hoppas att ni alla får en superbra dag!



Grattis till min fina vän Agnieszka som har fått en heltidstjänst:)


Bad hair day!

Jösses vilken dålig hårdag jag har haft idag! Det har varit en störig liten "Stig Helmer" toffs mitt på huvudet hela dagen. Det är ingen som har kommenterat den, men det är ändå himla störigt, för jag har ju sett den, varje gång jag har varit i närheten av en spegel!


Dagens eftermiddagspass gick bra att jobba, dock var det väldans långsamt. Jag hade glömt bort hur stor skillnad det ändå är att jobba morgon mot att jobba kväll. Från att bara jobba kvällar till att bara jobbar mornar. Man är en vanemänniska iaf, det är ett som är säkert.

Nu har jag kommit hem och hunnit varit ute med Zelda. Det blir sängen direkt nu, jag ska inte ens läsa reklamen;) (den sparar jag tills imorgonbitti;)). Jag är helt galet trött.

Mina händer är så himla torra. Måste hitta nåt bra att smörja dem med. Det har tillochmed blivit så illa att huden har spruckit mellan några av fingrarna pga att det är så torrt. Inte skönt alls!

Har ni några bra tips på bra handsalvor/handkrämer så dela gärna med er av dem!


Kram och god natt!

Eftermiddagsjobb

Idag har jag mitt första eftermiddagspass på ganska länge. Jag har jobbat enbart förmiddagspass sen 1,5år tillbaka. Tror att jag har jobbat tre eftermiddagspass under den tiden:)

Vi har ätit frukost, packat Oliwers ryggsäck, dammsugat hela lägenheten, plockat undan lite kläder, gjort en snabbtvätt (tvättade igår, men glömde hänga upp den;)). Nu ska tvätten hängas, tänkte hänga ut allt på balkongen:).

Tänkte hinna med att steka på lite prinskorv till lunch och kanske packa någon låda.

Oj vad man hinner med saker när man är uppe tidigt:) Oliwer vaknade vid lite före 8. Passade mig ganska bra, trots att jag hade varit uppe och kissat två gånger under natten...


Hoppas att alla får en underbar dag!

Vad har ni för er idag?


Barnbasar och stenhög

Vi åkte förbi Barnbasaren en snabbis. Vi var inte ute efter något alls och kunde titta väldigt avslappnat:).

Oliwer sov i vagnen under hela tiden så vi tog ett snabbvarv. Jag hittade några böcker till bra priser som fick följa med oss hem. När Oliwer öppnade sina blå i bilen efter en stund så fick han hela påsen och blev överlycklig. Han gillar att "läsa" böcker, både själv och tillsammans med andra.



Jag betalade 40kr för alla böckerna. Ett mycket bra pris:)



Oliwer är väldigt mycket för att plocka saker ute. Han samlar på pinnar, stenar, kottar och allt annat roligt som man kan hitta ute.

Vi har varit bestämda med att hans små fynd inte får följa med in i lägenheten och det har han accepterat.



Den här lilla söta högen ligger utanför vår port:) Oliwer räknade dem förut och sa högt med stolthet i rösten "Åtta stenar". Min duktiga kille ♥

Brukar era barn också samla på små "skatter" när ni är ute?
Jag var likadan när jag var liten:)



Nu är det strax sängen som gäller.

Imorgon är det dags att jobba igen, dock har jag faktiskt bytt till kvällspass måndag och tisdag, så jag jobbar 12-22 istället. Det kommer att kännas jätteskönt med lite sovmorgon, fast jag kommer nog vara galet trött när jag kommer hem!

Dagis är stängt imorgon så Oliwer ska vara hemma hos Farmor och Farfar och leka hela dagen:) Det blir jätteroligt för honom. Tack snälla Farmor och Farfar för att han får vara hos er:)


Valborg

Ja, då har ännu en Valborgsmässoafton passerat.

Vi var bjudna hem till Agnieszka med familj. Maten bestod av grillat (Så himla gott!) och vi stod för efterrätten (Creme Brulee).






Barnen lekte, lekte och lekte. Elton somnade först, sen Nova och Oliwer höll på en stund till. Hur orkar de?!





Det är inte lätt att få alla barnen att titta in i kameran på samma gång;)



Stort tack för att vi fick komma! Snart är det er tur att grilla hos oss i nya huset:)


Om vi såg någon eld? Näe, när vi skulle bege oss dit så började det hagla, så vi struntade i den:)

RSS 2.0