Oj vilken tröttisfamilj!

Idag hämtade jag Oliwer klockan 8 hos mina föräldrar. Han hade sovit jättebra (och länge!!! ca 20-07) Skönt att höra!

Vid 11.40 somnade han- äntligen! Jag bar in honom i sängen och jag somnade typ direkt:) ca 2 timmar senare vaknade vi:) Darlingen (som hade jobbat natt) tog med Oliwer upp och jag fick ligga kvar en stund till.

Usch så trött jag var. Men som sagt hade varit vaken sen 3.20 och haft fullt upp hela dagen.



Jag är så glad att du har flyttat hem igen, Elin:)

Metro On Stage 20100429

Kvällen började med massor av mingel. De hade ställt ut lite snacks i form av bla bönor på alla "stå bord" som var lite överallt. Det ploppade in mer och mer folk. Tror att det blev ca 900 pers totalt:)

Jag hade aldrig varit på Berns innan, så det var skoj att få komma dit. Grymma lokaler!


 
 
 
 



Maskinen började kvällen med sin braiga låt "Kärlek vid sista ögonkastet". Ni vet den som de sjunger om ett pappersflygplan;)



Tycker att de är ganska bra faktiskt:)


Först ut av de som tävlade var en tjej som heter Mary Ndiaye, hon hade en ganska bra låt som hette "Dumb dumb".



 



Tävlande nummer två var en superduktig kille som heter Ulrik Munther. Han var lite lik Nils Karlsson Pyssling med sin röda luva. Han var grymt duktig!! Han sjöng en låt som heter "Life".









Den tredje finalisten var ett band som hette Den svenska björnstammen. De uppträdde med en låt som heter "Dansmusik".







Det var de här killarna som kammade hem hela alltet. Vet inte riktigt om jag håller med Juryn, men jag tycker att låten växer för varje gång man hör den.

Linda Sundbladh uppträdde med två låtar.






Danny Saucedo uppträdde oxå med två låtar. En av dem var helt nyskriven:)









Programledare för kvällen var coola Claudia Galli och Pelle (?). De gjorde ett bra jobb:)









Det var fyra snubbar i vita dräkter som lekte med trummor och laser. Ganska coolt. Nån som vet vilka de här är?




Prisutdelningen:)







Tack Elin för att du vilje följa med mig. Vi hade en grymt rolig kväll:)


EMD Danny



En kass mobilbild på Danny som uppträdde. Men var höll de andra EMD grabbarna hus?:)

Nu är vi äntligen hemma igen! Jag är så trött! Klockan är nästan 1.30, och jag gick upp 3.20 i morse och har haft full rulle hela dagen.

Vi hade det kanonbra på Berns! Jag tänkte berätta mer imorgon och visa lite kort:)

Kram o gonatt!

Nu rullar vi mot Sthlm och Berns. Så här s...

20100429856 (MMS)

Nu rullar vi mot Sthlm och Berns. Så här ser jag ut ikväll:)


Berns salonger!

I eftermiddag åker jag och Elin upp till Stockholm för ett besök på Berns!
Det är finaldag på Metro on stage!

Jag vann ju biljetter till det och det ska bli så underbart skoj!!

Vad har ni för er idag??

Många kramar!


Att unna sig!

När man har gjort något bra så måste man få unna sig saker. Vad man ska unna sig får man bestämma själv, men det kan vara något klädesplagg eller något annat skoj till hemmet, dig själv eller barnen, godis eller en resa.

Idag har jag jobbat. Som vanligt mina 10 timmar 15 min. När jag kom hem tänkte jag vila lite framför en film, men jag fick lite annat att göra;)

Några hantverkade hade varit här idag och fixat klart bänkskivorna. (Det var fult i skarvarna), så Darlingen hade burit bort micron och allt annat som stod på dem. Jag torkade av bänkarna, ställde tillbaka alla saker som stod där. Diskade upp massor med matlådor och annat skoj. Torkade av köksbordet och vardagsrumsbordet, slängde i en tvätt i maskinen, plockade upp ca en miljon olika leksaker, plockade undan andra saker. Tvättade bort några av Oliwers (fina) konstverk på några skåpsluckor. Sorterade tvätt, vek tvätt, slängde reklam. Dammsugade hela lägenheten. Med mera!

För att återkoppla till att man ska unna sig saker, så hällde jag upp en kopp med fusklatte och tog fram lite godis. Det blev Marabous schweizernöt och nappar. Mina favvos. Innan jag började med godiset åt jag en Risifrutti med hallonsmak.

 




Korgen med klossar som Oliwer fick igår. 25 kr. Vilket fynd!!




Vi har en diskussion på jobbet. Vad heter ...

20100428853 (MMS)

Vi har en diskussion på jobbet. Vad heter den här goda skapelsen? Det är vitt skum inuti:)


Fyndat

Idag har jag fyndat lite igen:) Iaf om man delar min uppfattning:)


Dagen började med att jag och Agnieszka traskade hemifrån henne ner till stan. Vi tog varsin calzone och gick sen vidare mot centrum. Vi såg en kändis- Anna Bergendahl:). Jag köpte två tröjor och ett par fingervantar på rean till Oliwer och en tröja till ordinariepris. Ska visa er bilder senare.

När vi hade strosat klart nere i centrum så traskade vi upp till henne igen. Usch så varmt och svettigt det blev!! Kondition?!

Jag och Oliwer var hemma en liten stund. Han vilade lite framför tv:n, och jag tog en dusch, sen åkte vi vidare. Vi hämtade upp Elin och åkte mot Öppen Hand. Jag köpte en korg med klossar och en strandstol till Oliwer. Totalt 40 kr för båda sakerna och Oliwer blev jättenöjd!




Såna här klossar är det:)

Vi avslutade våran dag hos mina föräldrar och åt lite korv med bröd:)

Nu har jag lite att fixa innan jobbet imorgon!!

God natt alla söta!



Älskade barn:)



Oliwer och Zelda har fått syn på en katt:D Hehe, nu kommer de kunna stå där och titta ända tills katten har försvunnit:) Så söta!!

En ledig tisdag i april

God morgon!!

Idag ska jag och Oliwer gå på stan med Agnieszka, och sen ska vi träffa Elin:)
Jag känner på mig att det kommer att bli en kanonbra dag!! Hoppas att jag har lite energi att städa hemma sen oxå. Det behövs!




Jag och Oliwer sitter i soffan och tittar på Pippi Långstrump. Ni vet den tecknade versionen som går på barnkanalen. Jag har fått introduktionslåten på hjärnan "Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nuuu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nuuu" Känner ni igen den?:)

Igår gick min lilla älskling och hämtade tre bäcker och kröp upp hos mig i soffan. Han är så gosig på kvällen! Vi läste alla böckerna och han pekade på de orden han kände igen, och sa de orden han kunde säga:)

Hoppas alla får en bra dag!!


Vann igen!!

Idag när jag satt med kaffekoppen i högsta hugg så ringde min telefon.

Det var en kille med ett 08 nummer som ringde. Han ville berätta att jag har vunnit två biljetter till "Metro on stage". Det är på Berns i Stockholm på torsdag kl 20.00:).
Jag hoppas verkligen att Darlingen får ledigt då, annars får jag ta med mig någon annan:)



Tyra och Oliwer.


Jag, Anna och alla barnen gick ner en sväng på stan när vi kom till K-holm idag. Jag köpte lite kläder på rean till Oliwer, och kepsen han har på sig. 29,50 på H&M. Lagom pris:)

Vi hamnade hemma hos Sandra senare. Nicke kom oxå dit. Barnen lekte massor och vi vuxna fikade:) Barnen fikade lite oxå;)

En mycket bra dag!


Måndag den 26e april

God morgon!
Jag fick mig lite sovmorgon idag och klev upp vid 9.
Då kom Dalingen och la sig igen. Oliwer håller i gång. Han visar inga tecken på trötthet fast han har varit vaken sen ca 6.

Oliwer och jag ska åka till Katrineholm idag. Hälsa på Anna, Tyra och Moa en sväng:). Det ska bli skojs! Har lite att fixa inför onsdagens jobb oxå, ska kolla om jag kan fixa det i K-holm.

Jag känner att bloggen blir ju väldigt lidande när jag jobbar en hel helg, men jag litar inte på mms-bloggningen längre, och sen får jag ju knappt några kommentarer, så det är inte lika skoj att blogga längre...!




Hoppas att alla får en fin dag!!

Säkerhetskontroll

Jag har lite funderingar ang det här med säkerhetskontroller. Jag träffar ju ganska många olika personer varje dag på mitt jobb. Många klarar av det här med bravur, medans vissa verkar bli totalt hjärndöda.

Är det verkligen så att folk är så himla nervösa för att passera en säkerhetskontroll? Vad är man rädd för? Det är inte speciellt farligt att bli kontrollerad. Vi kontrollerar en väldigt hög procent av alla som passerar.

Jag vet att vissa blir jätterädda för att passera en säkerhetskontroll bara för att det heter just, säkerhetskontroll. Samma sak om det står väktare utanför någon affär, som man ska gå ut från. Men man vet väl själv om man har gjort något dumt, eller något fel?

Om man ska ut och resa, kollar man inte upp alla regler då? Då menar jag kollar upp alla regler- noga. Det skulle jag gjort om jag skulle ut och resa i alla fall. Tex en sån rolig regel som folk typ verkar ha "missat" är vätskeregeln. Den startade 1a november 2006. Alltså för ca 3,5 år sen. Flygplatsen är tapetserad av info ang att man bara får ha en 1 liters påse med små vätskegrejer i. Man klickar i en ruta, där man ska ha läst om den här informationen. Det gick massor med olika infoprogram på tv och i media när regeln kom.

Ändå står folk som frågetecken och har ingen aning om att man inte får ta med sig tex en flaska vin. Det roligaste är att när de inte får ta med sig flaskan som handbagage är att då vill de skylla på någon. Det är aldrig deras eget fel att de har förbjudna saker med sig, utan det är någon som inte är med vid tillfället, eller vi som jobbar där, som har gjort fel. De tycker- nästan kräver att jag ska betala för att de ska checka in deras väska. Eller att "jag kan väl vara lite sjysst, det är ju ett dyrt vin". Jag menar, hur tänkte de då?

Den här helgen har varit full av såna människor som verkar ha fått biljetterna bokade av någon annan, samt att de inte berättade något alls om hur man ska göra när man flyger. Jag tycker att det är ganska faschinerande att man nästan kan börjar gråta för att man "måste" kasta en hårgelé eller en flaska med vatten. 

En del passagerare säger "du hittar ju på de här reglerna bara för att sabba för mig!!!". Mmm jo förmodligen, så är det ju naturligtvis. Jag hittar på lite nya regler för varje dag.... Eller inte! Alla länder (utom ett pyttelitet som jag inte vet namnet på) kör under samma regler, så det vore körigt för mig att bestämma reglerna för alla dessa länder!

Om ni har orkat läsa ända ner hit så skulle jag verkligen behöva er hjälp med att bena ut den här frågan; varför är man rädd för att passera en säkerhetskontroll?

En annan sak, eftersom att jag verkar bestämma vilka regler vi ska gå efter, så skulle jag vilja ha lite mer betalt;)



 

Bruten förlovning

Nu tror ni att det är jag som har en bruten förlovning. Vilket iofs stämmer, men det var en förlovning för länge sen.

Nej nu är det Prinsessan Madeleine och Jonas som bryter förlovningen. Att folk är otrogna hela tiden det vet vi. Men om man är tillsammans med Prinsessan Madeleine (som är en av Sveriges vackraste kvinnor- enligt mig), varför är man otrogen mot henne?! Hon är en ganska offentlig person. Usch så sårad jag skulle vara i hennes läge. Alla vet verkligen om det! Stackarn!



(Bild från aftonbladet.se)

Läs mer om det här

Vad tycker ni? Var det rätt av Madeleine att bryta förlovningen?

Fredag

Idag har jag jobbat. 10 timmar och 15 minuter, imorgon och på söndag blir det exakt lika lång tid. Härligt.

Jag har egentligen ingenting att skriva eftersom att jag inte har gjort nåt vettigt idag efter jobbet. 



Jag känner mig ungefär lika trött som Oliwer var vid det här fototillfället:)

Jag tänkte mest bara visa att jag lever:)
Höres imorgon igen!

Kanonbra dag!



Oliwer tar sig en tupplur efter massor med lek i äventyrsbadhuset:)


Idga åkte jag och Oliwer ner till Linköping. Vi hittade Michelle och hennes söta Thias efter lite letandes:) Vi åkte till äventyrsbadhuset och lekte gärnet! Oliwer var helt orädd! Han sprang rakt ut i vattnet!! Efter en liten snabbluch åkte vi in till Ikanohuset. Det blev lite shopping. Kan visa er vid ett senare tillfälle om ni är intresserade.

Naturligtvis avslutades Ikanohuset-besöket med Ikea:). Köpte iofs inget roligt, mest glödlampor och batterier:p.

Så himla roligt att äntligen träffa dig Michelle! Vilken underbar son du har och vilket underbar person du är! Jag hoppas verkligen att vi kommer att träffas ofta:)

Jag och Michelle har pratat över nätet i flera år, men äntligen fick vi tummen ur:) Haha. Bättre sent än aldrig!

Linköping

Nu åker jag och Oliwer till Linköping en sväng! Vi ska träffa min bloggvän Michelle och hennes son:)

Jag återkommer senare i eftermiddag/kväll med lite bilder:)

Ha en bra dag!






Nyduschad Zelda

Oliwer och jag åkte till Netto för att handla lite kattmat och annat smått o gott och Darlingen tog ut Zelda på en prommis.
När hela familjen hade kommit hem igen så passade vi på att duscha Zelda. Vi tog med schampo och allt. Jag tror att hon gillade det, det såg iaf ut som att hon njöt:) Lilla Zelda:)

Hon har alltid hatat att bli duschad i badkaret, men nu i duschen gick det jättebra. Skönt det!

Annars har vi fortfarande inte gjort många knop idag. Många filmer blir det en dag som denna. Så skönt att inte ha några måsten och bara va. Min lilla fina familj:)










När jag, Oliwer och Zelda var nere hos Lena i Norrköping i måndags så promenerade vi förbi ett bra "fotoställe". Här ovan ser ni några av bilderna som jag tog. Det där lilla huset blev jag helt förälskad i! Sen att det var massa graffitti precis jämte var ju bara ett plus!


Latmask

Oj vilken latmask dag det är idag!

Det är jättedåligt väder ute så vi har inte gjort många knop idag. Jag har diskat lite. Vi har inte ens ätit riktig mat idag. Mackor och Risifrutti har vi levt på.

Två filmer har vi hunnit titta på. Falk-Vapenbröder, och Hotet. Två mycket bra filmer. Me LOVE svenska filmer:)



Jag köpte ett litet hus när vi var nere i Norrköping i måndags. Jag blev förälskad. Är det inte underbart sött?:)





Jag har ju helt glömt att visa er de här underbara små bakverken! Jag hittade en dam som virkar allt möjligt! Jag beställde hem 4 st ballerinakakor, 4 st lussekatter, 4 st dammssugare och en prinsesstårta. Med frakt betalade jag ca 250kr. Tycker att det är helt okej! Oliwer älskar att låtsas äta på dessa små underbar skapelser, hans favorit är ballerinakakorna:)



7.15

Idag började våran dag kl 7.15. Oliwer började med att springa till sin mc:) Han gillar den verkligen!
Desvärre är den nästan helt urladdad, så vi får ta och ladda upp den lite under dagen:)

Vad ska man göra idag då? Jag känner att jag börjar bli lite rastlös av att vara ledig? Har lite dåligt med pengar just nu oxå, så man kan inte dra iväg på några roliga shoppingrundor heller. Ska iofs till Linköping imorgon och träffa Michelle, då kanske det blir lite shopping. Vi får se:)

Så tittar man ut idag och ser en trist, tråkig och grå dag. Hoppas att vädret bättrar på sig under dagen, så vi kan vara ute mycket idag. Jag har ju en son som älskar att vara ute!!

 


Söööööööööt!! ♥



Jag är så glad och stolt över att få vara mamma åt den här underbara killen!
Han är verkligen bäst i hela världen! ♥

Kvällsshopping

Muppsan tipsade om LillaWoutlet. Man får 25% rabatt extra på de redan sänkta varorna.
Fina märken som IdaT och Pippi:)

Jag hittade lite skoj som jag klickade hem. Bla det här;

 
 

Blir ju jättefint på prinsen i sommar!

Ange "flyttstäd" i kassan så dras 25% av från priset:)

MC och kakfat

Idag har vi haft en lugn och fin dag. Darlingen var iväg och grejade med bilarna och jag och Oliwer var hemma. Vi hade lite fikapaus ute på balkongen och vi har gosat. Jag har vikt tvätt och hängt upp ny tvätt och lagt in den vikta tvätten i skåpen. Mycket roande, men ack så skönt när det är gjort.

Oliwers farbror fyller år idag, så vi åkte hem till dem och grattade honom. Vi passade på att träna Zelda med lite spår oxå, det gick ganska bra.

På väg hem så stannade vi till på en loppis. Jag hade en sån där känsla av att jag skulle hitta något skoj. Och OM jag gjorde det;) Oliwer kärade ner sig i en cool liten eldriven MC och jag i ett kakfat/tårtfat.

Som tur var så hade vi faktiskt kontanter så att det täckte båda sakerna:). Det där med kontanter är inte min starkaste sida. Brukar ni ha kontanter på er?



 





Vilken cool kille:)




Ett sånt här enkelt kak/tårtfat har jag letat ett tag efter. Det lyxar upp fikastunden ganska mycket faktiskt:)


-Jag har varit dum, så jag får sitta i bur...

20100420839 (MMS)

-Jag har varit dum, så jag får sitta i bur...:)


Konstverk

Jaa, så kan det gå om man tittar bort en liten stund...







Då har jag inte tagit kort på alla ställen på golvet han ritade, eller i böckerna han ritade:)
Som tur var så hade han hittat en "whiteboard" penna. Så det gick att ta bort allt:)

Buse!!

Fotnot; mamman har numera lagt alla pennor och kritor på ett annat gömställe!

Sensodyne

Jag har fått äran att "buzza" en produkt till. Denna gång är det Sensodyne tandkräm.

Vill du vara en del i min kampanj?
Det jag vill att ni gör är testar produkten tills tuben är slut (2 ggr/ dag), och sen berättar för mig om ni märkte någon skillnad. Just Sensodyne är ju kända för att motverka ilningar i tänderna!

Om ni är intresserade av en liten provtub, hojta till!
Först till kvarn gäller!!





Vill du oxå bli en Buzzador?

Oväder på gång?

20100419829 (MMS)

Undrar om det är oväder på gång.


Har tankat lite. Tur att det är så billigt...

20100419828 (MMS)

Har tankat lite. Tur att det är så billigt med bensin!


Cykeltur

Idag cyklade jag och Oliwer till dagis. Han gillar det och pratar gärna hela tiden. "Titta!!!" "Mamma" "Heeeeej" "Kisse!!!".

Jag känner i rumpan och i benen att jag inte har cyklat på väldigt länge (cyklade hem cykeln igår, men innan dess). Efter dagis cyklade jag förbi Färjeläget. Åh vad jag älskar havet. Det är helt sannslöst, men allt som oftast så hamnar jag vid vattnet när jag är ute på "äventyr":)

Jag skulle köpa några färska frallor och cyklade mot centrum. Allt var stängt. Haha, jag brukar inte vara nere i centrum så "tidigt". Men efter att ha väntat 10 minuter så öppnade Kvantum. Jag bidrog iaf till att dra ner medelåldern på de som väntade utanför affären;)


Efter en varm och skön dusch, samt att jag fyllde tvättmaskinen och satte igång den så blev det färska frallor med ost och gurka, en vitamin well defence och en latte.

Om en timme ska jag åka och hämta Oliwer och så ska vi åka ner till Norrköping och träffa Lena:)

Agnieszka, lycka till på jobbet idag!!

Många kramar till er!


SMS-inlägg

20100419827 (MMS)


"New Moon" och "Baksmällan"

Oj vad dagen har gått fort idag!

Efter att Agnieszka med familj hade varit här och fikat så åkte vi hem till mor och far. Vi blev bjudna på inbakad oxfilé med potatisgratäng:) Mums!! Till efterrätt blev det kaffe och blåbär med glass. Jättetack för maten!!:)

 

Oliwer lekte massor, både inomhus och utomhus. Zelda gjorde allt för att roa honom:).


Efter maten fick jag ett samtal från en av mina chefer. Han sa att om jag vill vara ledig måndag och tisdag så är det helt okej (semester, föräldradag, tjänstledig, komp osv). Jag tog två föräldradagar. Härligt! Så nu börjar jag jobba på fredag igen. (hoppas jag).




Jag åkte förbi Kvantum och köpte lite snacks.

 

Ostbågar och naturchips. Hyrde två filmer oxå. "New moon" och "Baksmällan".

Ha en trevlig kväll!!

5 år

Idag är det exakt 5 år sen som jag började jobba på flygplatsen.
Man gick in där spänd och med massor av förväntningar av att påbörja ett helt nytt kapitel i livet.

Under dessa 5 år har jag hunnit med ganska mycket. Jag har hittat the love of my life, jag har fått en underbar son, jag har köpt en lägenhet, vi har skaffat hund, med mera med mera.


Oj vad fort tiden har gått. Oliwer blir 2 år om mindre än 3 månader. Han pratar mer och mer och växer så man ser det.

Idag har jag och Oliwer varit iväg och lekt lite. Vi åkte hem till Jenny. Jessica var där, och så alla barnen:) Oliwer hade jätteroligt! Vi pratade en del skit medans barnen lekte av sig. Vi började utomhus och gick sen in och lekte.

Om några timmar kommer Agnieszka med familj. Jag ska hinna slänga ihop en kladdkaka tills dess. Sen ska det städas oxå, och ätas mat. Men det hinner vi nog:)
Efter det ska vi hem till mor och far och äta mat:) Mycket idag! Men det är bara skoj!!



Vad gör ni en dag som denna?

Eftersom att flygen inte börjar flyga igen förrens tidigast kl 13 imorgon (enligt tidningarna) så kompar jag några timmar på morgonen. Jag ska börja kl 8 istället för 4.30. Det ska bli himla skönt! Darlingen jobbar natt, så Oliwer skulle varit på dagis under natten, men nu har jag ringt och sagt att han kommer imorgon bitti istället:). Skönt att ha honom hemma:) Min lilla prins!





Irriterad!!!

När ni MMS-bloggar, funkar det som det ska då?
Jag gillar INTE det här nya! Ungefär varannan gång kommer texten med, och varannan gång kommer bara bilden. Vad i h*e är det som är fel?!

Jag gör EXAKT likadant varje gång!

Som nu tex, jag skickade in en bild på kvällsmaten och skrev några meningar. Bara bilden kommer upp. Sen skickar jag in en bild på hallspegeln och nya väggordet, och hela texten syns. Sen att det inte går att redigera "kvällsmat"s inlägget gör mig inte mindre irriterad!

Förut kunde man gå in och redigera i MMS-inlägg exakt som man gör i vanliga inlägg. Men det går inte nu längre, nu har de hamnat i en helt annan kategori.

Nej usch och fy blogg.se. Det här är jag inte nöjd med!


Fler än jag som tycker likadant som jag och som har samma problem?

Nytt i hallen, den stora runda spegeln som...

20100417812 (MMS)

Nytt i hallen, den stora runda spegeln som vi hade i badrummet förut har kommit upp här istället. Ett vackert vägg ord hamnade ovanför. Jag tycker att de kompletterar varann:). Har ni väggord hemma?


Kvällsmat

20100417810 (MMS)

Dagens kvällsmat bestod av fläskfilé, en stor sallad, kall sås och lite potatissallad. Till det en Wallander film. "Vålnaden". Mycket bra! Lördagsmys!


Mamma Mia

Oliwer var inte snäll på klädpartyt idag. Han drog en flicka i håret två ggr så att hon började gråta, och drog en liten flicka i håret så hon ramlade omkull (sittandes). Gissa vem som INTE var nöjd över sin son!

Det var iaf jättefina kläder och gott fika:) Jag köpte ett par byxor och en mössa. Ni får se bilder när de har kommit sen. Tack Micaela för att vi fick komma!

Oliwer sov ca 2 timmar efter att vi kom hem. Han var så himla trött. Men det är förståeligt, han hade bara sovit 5 minuter sen han vaknade vid 8.

Nu ligger jag i soffan och tittar på Mamma Mia. Det var längesen jag tittade på den:) Darlingen tittade på trav i två timmar nyss, så jag tog tillfället i akt att "ta" tv;n när det var slut.



Jag gillar den här filmen! Jag älskar Grekland!!


Åh vad jag är sugen på att åka iväg på en resa! Till värmen. Dricka goda drinkar, sola och bara vara!

En liten sista minuten i sommar kanske? Nån som vill följa med?


Tar en fikapaus efter lite utelek. Blev en...

20100417808 (MMS)

Tar en fikapaus efter lite utelek. Blev en cykeltur oxå:)


Ledig lördag

Idag är jag ledig. En ledig lördag:) Mysigt!

Sitter här med morgonkaffet. Jag har varit duktig i några dagar och har dragit ner på kaffet massor! Vilket min mage tackar för!

Oliwer vaknade vid 8 i morse. Ganska bra tid tycker jag:).
Senare idag ska jag och Oliwer iväg på klädparty. Märket som ska visas är Blingo. Jag har knappt hört talas om det märket, så det ska bli skoj!

Darlingen sover efter nattjobb, så idag får vi leka själva.

Jag har en fråga till er; ni som har barn runt 2 år, vad är de intresserade av?

Oliwer älskar att rita. Han ritar och ritar och ritar! (Jaa, vi har vissa konstverk här o var på väggen....). Sen älskar han att titta i böcker oxå. Han går och hämtar olika böcker och kan sitta länge och titta. 

Han älskar att vara ute oxå! Han vill aldrig gå in. Hink och spade är favoriten utomhus!







Bilder tagna på Påskafton 2010. Nu är den snön helt borta.


Oliwer, jag och Zelda ska åka hem till mina föräldrar en stund.

Vad har ni för er idag?
Många kramar!

Sötgrisen



 







Visar några favoritbilder på min lilla rock kille:)
Bilderna togs i sept 2009, när vi var på Rockfest:)


Oliwer rider lite:) han gillar det!

20100416799 (MMS)

Oliwer rider lite:) han gillar det!


Badpojken

20100416784 (MMS)

Min älskade lilla badpojke:)


Långpromenad

Jag, Oliwer och Zelda åkte in till stan, hämtade upp Agnieszka och vi åkte till Ekensberg. Vi packade in ungen i vagnen, satte på kopplet på hunden och började gå. Vi gick, och vi gick och vi gick! Vi uppskattade det till minst 7 km, vi gick i rask takt i 1,5 timmar. Nu när jag ligger i soffan, har ätit några mackor och druckit massor med vatten, så känns det så otroligt skönt!!

Nu har jag ledigt i tre dagar! Så skönt! Just nu är livet himla fint! :)


Grattis Oliwer på namnsdagen!!



Den här underbart söta lilla killen har namnsdag idag. Hans andra Oliwer-namnsdag i sitt liv!

Oj så fort tiden går! Han är snart 2 år. Mindre än 3 månader kvar. Helt galet!!







Det har hänt en del på nästan två år:)

Jag och Oliwer har precis firat hans namnsdag genom att äta glass. Mycket gott!



Halloj! Ibland är livet ganska skönt. Sitt...

Halloj! Ibland är livet ganska skönt. Sitter ute och vaktar en grind på jobbet. Strålande sol!:)


Mammabikten 2010

Jag och Agnieszka ska iväg på äventyr igen! Söndagen den 30e maj, på mors dag så ska vi iväg på "Mammabikten".


Så här skriver de på sin hemsida;


"Är du mitt uppe i vardagskaos med jobb, vällingkok och relationsångest? Unna dig själv en dag fylld av skratt, pepp och inspiration.

På Mors dag, den 30 maj, är du varmt välkommen att träffa några av Sveriges bästa föreläsare och skönaste personligheter! Du kommer bl a att få möjlighet att njuta av Hanna Hedlunds bästa godbitar ur den egna succéföreställningen “Är man en milf nu... eller?”, inspireras av coachen Jana Söderbergs tips och råd i föräldraskapets med- och motgångar samt underhållas av Ann Söderlunds varma och spontana sätt då hon guidar oss genom en dag full av igenkänning och aha-upplevelser. Under dagen kommer du även att få möta Sanna Lundell, Lotta Gray, Alex Schulman   m fl.

Söndagen den 30 maj kl 12-17 på Hotel Rival i Stockholm. Biljetterna kostar 395 kr och så ingår en dag fylld av överraskningar, lättare lunch, mellanmål och lyxig goodiebag!"    


Vad väntar du på?! Vill du inte följa med?? Läs mer här!


En annan bra bild



En till bra bild från mobilen. Den föreställer en vän som fiskar.

Den här bilden är till dig Jim!:)

Anna Bergendahl

Fick en jättebra bild på Anna under hennes konsert på hennes releaseparty i måndags.



Är supernöjd med tanke på att bilden är tagen med mobiltelefon:)

Badrummet

Tänkte visa er "förvandlingen" av vårat badrum. Se och njut;)











Blev lite skillnad:)

Det saknades några bilder där "i mitten". Det här är bara bilder som jag har tagit med min mobil.

Blomsterkurs del 4 av 4

Idag var jag och Jenny på det sista tillfället av den här omgångens blomsterkurs. Så himla tråkigt att det är slut nu, men antar att allt roligt tar slut? Det kommer säkert ännu fler roliga blomsterkurser:)

Vi började med att göra en bukett med rosor och en liten gerbera. Lite som en brudbukett;







När buketten var gjord och fikan var avklarad så gjorde vi ett litet sött fat;






Åh vad jag kommer sakna blomsterkursen!!

Videosnutt



Här är en liten videosnutt från gårdagens releaseparty! Om man tittar noga så syns vi på några av bilderna. Ser du oss?

Releaseparty!

Vi åkte och lämnade Oliwer hos mina föräldrar och åkte mot Sthlm. Ikea var målet, men vi insåg snabbt att det kommer vi aldrig att hinna med, så det får vi ta en annan dag:)

När vi kom upp till Sthlm så tyckte inte GPS;en som vi hade lånat av Darlingens föräldrar att den skulle funka, så vi fick lite problem. Ingen av oss hittade till någon P-hus på Medborgarplatsen (som skulle vara närmast till Skrapan). Med lite pyssel på GPS;en och lite koll på internet på mobilen så hittade vi äntligen dit!

Jag svirade om till mina skyhöga klackar och vi knatade bort till Skrapan. Det var grymt coolt. Utaför stod två vakter med besökslistor. Vi sa våra namn, de svarade med "Välkomna!" och så fick vi två drinkbiljetter var.

Vi skulle åka upp till våning 25/26, hissen gick så snabbt att man nästan fick lock för öronen! När vi kom ut från hissen såg vi ett väldigt mysigt och renoverat ställe. Mycket modernt. Jag hängde in jackan i garderoben och så gick vi upp till baren. Vilken utsikt det var ut över Stockholm! Helt otroligt! Jag gick och hämtade mig ett glas vin, Darlingen tog ett glas vatten och så stod vi och bara njöt.



Vi stod och kikade runt lite och undrade vilka som var kändisar och vilka som inte var det:P. (Man kom fram till ganska snabbt, att de som inte var kändisar stod med kameran i högsta hugg;))

Några gamla Idol deltagare, bla Alice kom in.
Efter en stund så ser jag Eric Saade. Jag känner att jag blir en fjortis igen och viskar väldigt upphetsat "Där är Eric Saade och Molly Sandén!!!!!!!!" till Darlingen.

Molly och Eric ställde sig och pratade med Alice precis bredvid oss, och när några modiga tjejer hade varit framme och frågat efter deras autografer så vågade jag mig fram och frågade om jag fick ta ett kort. Det fick jag:)



Åh vad de är söta tillsammans! Jag tycker att de är ett perfekt par! De lämnade inte varann många sekunder under kvällen:)






Vi stod vid fönstret och såg solen gå ner. Det var underbart fint. Det ramlade in fler och fler kändisar (och annat folk). Aftonbladet och SVT var där och filmade. Pressfolk gick runt och tog foton och intervjuade folk.




Me and my Darling:)




Sthlm är faktiskt himla vackert, by night, när man står så här högt upp:)





Den fina baren.







Några vimmelbilder.





Talang jury medlemmen Johan Pråmell, Jag och Idol- Robin Bengtsson





Christer Björkman, Darlingen och Svt profilen Henric von Zweigbergk (som jag inte vet vad han heter.... Vet du??)





Jimmy Jansson gör sig redo för giget.





Kvällens hududperson! Anna Bergendahl!









Hon var grym! Ja, jag stod längst fram, med pressfolket;)





Ett kort på röda mattan var ju en självklarhet!

Jag är så himla glad att jag vann den här tävlingen och fick chansen att göra en sån här grej! Det var så himla skoj att vimla runt bland kändisarna, det är ju ingenting man gör varje dag, iaf inte jag:)

Jag har några bilder på mobilen oxå som jag inte har fört över till datorn ännu. De ska ni självklart få ta del av vid ett senare tillfälle.


Underbar kväll!

Jag är så himla trött nu och ska bege mig direkt mot sängen. Men jag kan berätta att vi hade en underbar kväll uppe i Sthlm. Det vimlade av kändisar och vi fick några kort:) Dock tog jag inte med mig min stora kamera, utan fick låna mammas lilla digitalkamera och sen tog jag kort med mobilen:)

Här kommer några smakprov;







Återkommer med fler bilder imorgon:P

Många kramar från en glad SoffiZ

Måndagslista

Idag tänkte jag att jag skulle ta och göra Jennys måndagslista igen. Det var några veckor sen sist, men här kommer den iaf:)


Idag är jag glad för

♥ Min fina vän Karin och hennes fina son Hektor var här och hälsade på
♥ Har en så fin familj!
♥ Det är vår ute!!
♥ Solen skiner!
♥ Jag har städat större delen av lägenheten
♥ Vi ska iväg på fest i Stockholm ikväll
♥ Jag är ledig två dagar i rad!
♥ Några av mina fina vänner med barn kommer och äter lunch och leker hos oss imorgon

Har du oxå skrivit en måndagslista? Kommentera gärna hos mig så jag får läsa din oxå:)


Måndag den 12e april

Igår låg hela familjen och sov kl 22.00. Oliwer slog upp sina blå vid 8.30. En sån natt var precis vad jag behövde efter helgens jobb, så det passade mig perfekt:) Tack Oliwer!

Karin och Hektor kommer vid 12 tiden och leker lite. Hektor ska få sin julklapp/födelsedagspresent:) Bättre sent än aldrig;)

När de har åkt hem blir det att laga massor av mat. Imorgon kommer en hög med mammor och deras barn hit:) Ser vi fram emot!!

Ikväll är det Anna Bergendahls releaseparty. Det ska bli så grymt skoj! Undrar om man får ta med sig kamera? Känns som att man inte borde få ta bilder där? Det måste kollas upp.



En gammal bild på Oliwer som Karin har tagit:)


Ska passa på att säga GRATTIS till Agnieszka på födelsedagen oxå! Hoppas att du får en fin dag gumman!


"Så olika"

Oj vilken lång helg det har varit! Jag har jobbat nästan 31 timmar och är helt slut. Ont i ryggen och ont i huvudet. Det tar verkligen på kroppen!

Nu är jag iaf ledig två dagar. Imorgon ska jag och Oliwer få besök av Karin och Hektor. Sen ska jag laga massor av mat, och sen blir det Sthlm. En sväng på IKEA ska vi nog hinna med oxå innan vi ska på releasefesten:)



Jag hyrde "Så olika"  idag när vi var nere på Kvantum. Jag har precis sett den. Helt klart värt att se, en ganska bra svensk film:)

Har du sett den?


Nääe, hörrni, nu blir det sängen!
Kram och god natt!

Ont i magen

Hej!

Hur är det med er?

Jag har jobbat 20,5 av mina nästan 31 timmar den här helgen. Bara 10h15min kvar. Det har varit ganska långa dagar och man märker stor skillnad på att jobba 10 timmar istället för 8. Men det får gå.

Idag fick jag så himla ont i magen. Efter maten. Precis under revbenen. Vet inte vad det är, men det gjorde jätteont när jag böjde mig ner och när jag andades ut. När jag kom hem så vilade jag en stund, och nu är det lite bättre, men gör fortfarande lite ont. Uscha, gillar inte att ha ont när man inte vet varför det gör ont.

Efter att jag och Lena kom hem från Sthlm i torsdags och jag satte mig i bilen, så fick jag sån spränghuvudvärk! Jag har ingen aning om vad det var, jag har aldrig haft migrän eller något liknande. Men det sprängde i hela huvudet, mest på vänstersida och det rann ur vänsterögat. Efter några alvedon och massor med sömn så gick det över. Men som sagt, jag gillar inte att ha ont när jag inte vet varför!


Imorgon är det jobb igen kl 4.30. Sen är jag ledig två dagar.
På måndag ska jag och Darlingen upp på Anna Bergendahls releaseparty:D Det kommer att bli grymt!

På tisdag kommer mina jobbarkollegormammor med barn, så jag ska bjuda alla på lunch, och så blir det massor med lek.

Det känns som att dagarna kommer rulla på i himskans snabbt tempo som vanligt. Men det gör inget:P. Jag gillar mitt liv just nu.


SoffiZ tävlar



"Jag tävlar om ett namnsmycke från CocobyCatrin hos SagaBus.
Var med och tävla HÄR du med!

Vunnit!!

Jag fick precis ett telefonsamtal, jag har vunnit en grymt cool grej som jag och Darlingen ska åka iväg på på måndag kväll! 

En liten ledtråd; bla buffé högst upp i Skrapan på Södermalm i Sthlm.

Någon som vet vad det handlar om?

En liten ledtråd till; det handlar om en grymt stor artist just nu:)


Kom igen nu!!! Gissa vad vi ska iväg på!!:)

Ingen verkar vilja gissa, och jag kan inte hålla mig längre!



Exklusiv releasefest med Anna Bergendahl!

Den 14:e april släpper Anna Bergendahl sitt debutalbum "Yours Sincerely". Nu har du som lyssnar på RIX FM chansen att gå på en exklusiv releasefest med vinnaren i årets melodifestival.

Måndagen den 12:e april hålls den stora releasefesten på exklusiva restaurangen "Och himlen därtill" som ligger högst upp i Skrapan på Södermalm i Stockholm.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------


Det har jag vunnit!!!
Det kommer att bli grymt!

Kanske man ser några kändisar;)


Hittade en...



Hittade en mysig skylt inne på en toalett:) kunde inte sagt det bättre själv:)

Alltså det...




Alltså det här med stureplan, vad är grejen?

Jag och...



Jag och Lena är i Sthlm:). Jättefint väder ute! Nu ska vi se om vi kan shoppa något:)

Sötgrisen är...




Sötgrisen är lite trött:) då funkar det att sova på mattan:)

Kanondag! (Förutom lite spyor)

Jag och Oliwer åkte in till stan för att äta glass luncha med Agnieszka. Vi började med att leka lite i lekparken jämte. Sen fick vi in maten och åt smaskade i oss den. Oliwer lekte på nån gungmojäng och ramlade av den. Han slog sig på ögonlocket så det blev ett litet märke, han blev så himla ledsen att han började hosta, vilket resulterade i att han kräktes ner hela sig själv, och halva mig. Tack för den televerket....!

Vi torkade av spyorna lite snabbt och skyndade oss därifrån. Som tur var satt vi utomhus! Det som hamnade på trädäcket hällde vi vatten på. Lite samvete har man ju faktiskt! Sen åkte vi hemåt. Efter några lugna timmar hemma (förutom att ha badat lillgrisen, duschat mig själv och ha tvättat alla nerspydda kläder!) åkte jag förbi Netto och handlade inför kvällens middag.

Våra kollegor Pernilla och Henke kom förbi. Vi bjöd på tacotårta som blev väldigt uppskattat. Till efterrätt blev det blåbärspaj och vaniljsås med kaffe. Gott!

Vi satt i soffan och softade en stund. Blev lite vin och snacks. De åkte hem för en stund sen och jag ska strax sova tänkte jag. Imorgon bär det av till Sthlm med Lena:)




En rykande färsk gosbild på mig och lillprinsen:)

Blöta vattenlekar...




Blöta vattenlekar på morgonen! Det är SÅ kul!

Prickifanten ligger...




Prickifanten ligger på tork efter att ha hamnat mitt i kaskadspyan igår. Stackarn.

Glass i hamnen

Om en stund ska jag, Oliwer och Zelda göra oss i ordning för att åka in mot stan. Vi ska träffa Agnieszka och ta en glass i hamnen. Vi får väl se om det är glassväder;) Annars finns det ju kaffe där:)

Sen i kväll får vi besök, vi ska bjuda på mat. Tror att det blir Tacotårta:)

Ikväll blev det en grymt lugn kväll. Eller ja, lugnt och lugnt, Oliwer hostade så han spydde. Jävla hosta!! Sen åkte Darlingen till jobbet och efter någon timme vaknade Oliwer, och hostade tills han spydde- igen. Usch! Det var bara att ta fram moppen igen och torka golven. Jag la honom i våran säng sen, så han och jag låg och mös i natt:)



En bild från när Oliwer lekte med sin mormor på påskafton:)

Vissa sover...




Vissa sover inte på kudden, utan under:). Sötnöten:)

Uppsatsen om kossan



Har ni hört den här? Uppsatsen om kossan. Annars bör ni ta tre och en halv minut av era liv och lyssna på den nu. UNDERBART skön!

Lyssna och njut!

Lite blomshopping...



Lite blomstershopping efter jobbet:) 90st påskliljor för 25kr:). Det kallar jag ett bra pris!

Resereporter!



Gud så härligt det vore att åka iväg till solen!
Det kan man göra, det enda du behöver är en laptop, en digitalkamera och en blogg. Solresor väljer ut några som får ta med några medresenärer och åka på semester. Sen gör man en resedagbok i bloggen under tiden man är där. Allt är betalt. ÅH VAD HÄRLIGT DET VORE!

Gå in
här och anmäl dig du oxå!

Dove Visible Care

Jag tänkte bara påminna er som fick en provflaska med Dove Visible Care av mig, jag skulle vilja ha en redogörelse av var och en av er om hur det funkade/ inte funkade. Om det blev någon skillnad på huden. Om den luktade gott, om den löddrade bra. Ja ni fattar:)

Så skriv en liten kommentar till mig så jag kan redovisa produkten:)




Älskade Darling!

Idag när jag hade jobbat mina 10 timmar och en kvart, så åkte jag förbi affären. Darlingen hade beställt lite grejer, bla bakelser:).

Jag handlade det han hade beställt och åkte hemåt. När jag kom hem såg jag att han har städat massor och möblerat om!! Det såg ut precis så som jag ville ha det!! (Jag skulle ställt det exakt likadant själv:)).




Darlingen hade gjort kaffe och vi skulle premiärfika vid nya bordet! Det är så himla fint! Dock ska stolarna på kortsidorna bort. (Gömmas i lägenheten eller i förrådet någonstans;)).

Karlar kan! Iaf ibland:) Tur att Oliwer var snäll idag, så de hann göra så mycket hemma:)


Nu har vi precis lämnat Oliwer på dagis. Han ska sova sin första natt på länge där, och idag var det verkligen jobbigt att lämna honom. Det skar riktigt hårt i mammahjärtat. Jag vet att han har det bra där, och vi kan ju knappast lämna honom ensam i lägenheten mellan 4-6.30, när vi är på jobbet båda två samtidigt.

Men jag ska göra det bästa av situationen och gå till sängs tidigt. Försöka sova ut (Kan man göra det när klockan ringer kl 3.20?).

Sov gott!

Konstigt brev

Jag fick ett ganska konstigt mail för några veckor sen. Det stod så här;

"Hej! 

Vi vill gärna skicka dig en kräm som funkar mot allt, både torr och fet hy, både ansikte och händer. Krämen har funnits i 60 år och innehåller samma A-vitamin som betydligt dyrare krämer, men har betydligt bredare användningsområde. Passar perfekt till både mammor och barn.

Skicka mig gärna din adress så kommer den i brevlådan. 

Trevlig fortsatt helg!

/Madeleine Carlsson
"


Jaha tänkte jag, det verkar skumt, men jag mailade tillbaka min adress, och för några dagar sen så kom det ner ett brev i min brevlåda.



Hmmm, ett handskrivet brev och ett paket....




Ja, vad tror ni? Vem skickar sånt här? Det finns två olika internetadresser. En i mailet som jag fick först, och en annan stod på brevet som kom hem...



Påskpresent

Jag har ju glömt att berätta/visa vad jag fick i påskpresent av Lena:)





Muminservetter, äggljus och underbar duschcreme från Björk and berries!

Tack Lena!

Påskhelgen

Här kommer lite bilder från påskhelgen;



Oliwer öppnar sitt påskägg som han fick av mormor och morfar. Zelda hjälper naturligtvis till:)





Jag passar på att njuta lite ute i solen:)





En söt kille som älskar att vara utomhus!





Oliwer tyckte att vi skulle ut och åka lite pulka. Synd bara att snön nästan är helt borta..





Zelda är oxå med ute och leker





Zelda och Oliwer jobbar på att få bort den sista snön från tomten. Oliwer kastar upp den och Zelda jagar:) De har jätteroligt ihop!





Det är vår!!





Gunga är jätteroligt!!!





På väg hem i vagnen idag. Min sötnöt:)





Roade mig med att sätta upp väggdekaler idag. Den här hamnade i sovrummet. Jag vann den i en bloggtävling för ca 100 år sedan, tanken var att den skulle vara i Oliwers rum, men han har "skrynklig" tapet, så den fick hamna inne i vårat sovrum istället.





Två söta myror som jag fick på Mammabloggalan. De hamnade på balkongdörren:)

-TITTA!!!!! Var Oliwers reaktion när han fick syn på dem:)



Nu har...



Nu har vi varit ute i flera timmar:) lekt, åkt rutchkana, gungat och lekt lite till:) Zelda och Mormor var med:)


Årets första...




Årets första ute grillning:) mums!

Tråkdag och Fusklatte

Påskdagen, vad ska den vara bra för?

Jag har bytt gardiner och sängkläder i sovrummet idag. Jag har diskat, jag har vikt tvätt, jag har dammsugat (Igen!), jag har plockat undan massor, jag har plockat fram saker som ska stå i hallen och jag har ätit mat. Jag har satt upp lite väggdekorationer oxå, bilder kommer senare.

Nu är klockan 14.16 och Oliwer tar sig en liten powernap. Jag ska och sluta mina blå en liten stund. Är grymt trött, trots att jag fick sova till kl 9 i morse.

Darlingen har åkt till jobbet, så jag har så tråkigt!!

Vad gör ni idag? Har ni några tips på vad man kan göra en tråkdag som denna?
Kramar
!


Jag fick...

 




Jag fick en OS mössa av mamma som hon har virkat! Visst blev jag snygg? TACK MAMMA!:)


Oliwer och...



Oliwer och Zelda har varit ute och lekt en bra stund.

De har jobbat på att få bort den sista snön från tomten:). Själv satte jag mig på en solstol och njöt av solen en stund:) (fick hämta oliwer några ggr inne hos grannen oxå när han smet genom häcken)

GLAD PÅSK!

En riktig GLAD PÅSK önskar jag min familj och mina vänner!





Oliwer läser lite nu på morgonkvisten:)

Bilder från gårdagens

Tänkte visa några bilder från gårdagens utelek;











Oliwer och Sammy trivs verkligen ihop:) Det skiljer 8 dagar och de har känt varann sen de låg i magen:).


På eftermiddagen var jag och Oliwer hembjudna till Jenny och Bamse:) Det bjöds på tre st olika sorters pajer och sen jättegod efterrätt som bestod av kladdkaka, grädde, glass och varma bär med vit choklad på:) Mumma! Till det drack vi lite vin och någon liten drink;)

Jag hade sån service att vi blev hämtade och sen hemskjutsade:) Ibland har man lyx:)



Oliwer med sina kompisar Theo och Emil. Alla födda 2008:)

Jättetack till Jenny, Bamse, Conny och Jessica för en mycket trevlig eftermiddag/kväll!

Låååååångfredagen

Jaha, då var det påsk igen. Den här påskhelgen är jag ledig, och Darlingen jobbar kväll. (Det absolut sämsta, men vi får göra det bästa av situtionen).

Idag var vi ute i lekparken och lekte i 1,5 timmar. Så härligt! Carro och Sammy lekte med oss oxå, och så drack vi kaffe:) Zelda var naturligtvis oxå med. Jag hade med kameran så det kommer lite bilder sen:)

Just nu så sover båda barnen och Darlingen åkte till jobbet nyss. Jag tänkte ta och sätta på någon bra skiva och städa i vardagsrummet. Det är fortfarande massor med saker på golvet, så jag ska försöka hinna att plocka undan, dammsuga och våttorka. Vi får se hur länge Oliwer sover.

I eftermiddag ska jag och Oliwer hem till Jenny och Bamse. Conny och Jessica kommer oxå, och såklart alla barn:) Blir kanon, vi ska bli bjudna på några olika pajer och annat gott:) Ser jag fram emot!

Men nu ska jag sätta fart!
Hoppas att ni har en underbar långfredag!

Många kramar!


Oliwer och...




Oliwer och Sammy leker:) snurran är rolig:)

Den här...




Den här fina tröjan hittade Oliwer i sitt påskägg (presentpåse) från tant Lena:) tack så jättemycket!

Idag har...




Idag har jag jobbat 10h15min, sen fått massage 40min, sen hämtat två paket, sen varit i stan en sväng och ätit en macka på Sandys och nu är vi ute hos farmor o farfar. När vi var på stan passade Oliwer på att göra nummer två, en mycket lös nummer två, som hamnade över hela ryggen. Gissa vem som fick bada hos farmor o farfar:) härligt:). Jag känner att jag har hunnit med ganska mycket idag iaf:)

Usch vilket...




Usch vilket väder det är! I morse (i natt?) när jag åkte till jobbet så spöregnade det. Jo det är ju iofs bra, för då försvinner snön fortare, men inte kul att behöva vara ute i det. Nu har jag iaf tid att dricka lite kaffe. Dagens första kopp. Fusklatte:) vad tycker ni om min supersnygga kopp:)

RSS 2.0