Ångest?

Jag vet inte om jag ska ha ångest över att jag inte hinner med bloggen, eller glad för att vi har underbara vänner som "drar" i oss?

Jag väljer nummer två, att vara glad för att vi har så fina vänner.


Igår var vi på babysim. Towa fick dyka igen och klarade det galant :). Oliwer och Darlingen var oxå med i badhuset och lekte lite ;)

När badet var klart så stod jag och Jenny på parkeringen länge och pratade, det slutade med att jag bjöd in oss hos dem på kaffe efter att vi hade varit o handlat ;). Hehe, sån är jag :D.

När vi var hos Jenny och Jonas så ringde Teresa och frågade om vi inte ville åka hem till dem på kvällskvisten och grilla lite.
Vi hade ju redan köpt kött och annat för att vi skulle grilla hemma, så vi tackade snabbt ja. Vi åkte hem och packade om lite i kassarna, hämtade hundarna och sen åkte vi hem till Tessan och Marcus.

Åh vilken härlig dag vi hade igår. En riktigt härlig familje och vänner-dag. Me like!


Om jag har hunnit med bloggen? Näe, men det skiter jag i. :p





Idag ska vi in till sjukhuset. Darlingen ska lämna blod. Jag vill oxå!!! Tror att de har ändrat "gränsen" efter man fått barn och att man får börja lämna igen 8 månader efter förlossningen. Det är ju snart!! Yeey!

Lämnar du blod? Varför/varför inte?

Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

klart du ska vara glad över vännerna =)



jag har alltid velat lämna blod men har sån fruktansvärd sprutfobi som har hindrat mig :( dock börjar det släppa liiite och jag har funderingar på att testa ge, när och om jag får =)

2012-04-05 @ 11:53:20
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/
Postat av: Amanda

Nej, jag lämnar inte blod. jag får inte. har dels blodbrist själv och så har jag ju allergier på det med. Beundrar dock alla andra som gör det och HADE gjort om jag kunnat. Även om jag ogillar sprutor och stick. Det räddar liv!

2012-04-05 @ 11:57:05
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0