Jag kan gå!

Ända sen Towa kom så har min kropp fungerat igen. Åh så himla skönt det är att kunna gå. Jo, jag har lite foglossning kvar, men nästan allt är borta. Så himla underbart!!

Jag hade tänkt att gå en promenad med vagnen förut idag när Oliwer var på förskolan. Dock så var det världens tråkigaste väder ute, så jag kom aldrig iväg.

Nu ikväll så tog jag med mig Zelda och gick ett varv runt kvarteret.
Gissa hur underbart det var. Jag invigde min nya vita vinterjacka (jag hade bara ett linne under) och så gick vi. Det var lagom varmt ute, fast ändå friskt. Det var lugnt, tyst och vi mötte endast en människa under hela promenaden. Jag ska försöka gå minst ett varv runt kvarteret varje kväll. Med Zelda såklart. Resten av familjen är självklart oxå välkomna;)

Förresten, jag tog på mig min stegräknare idag. Glömde den de första timmarna idag, men hade ju som sagt en riktig latisdag idag. Knappa 4000 steg blev det. Imorgon ska det bli fler.

Är det fler än jag som använder stegräknare??


Imorgon ska jag visa några bilder från de senaste dagarna;)


Jag bakade bullar förut.
De blev galet goda, och superenkla och snabba att göra. Jag tänkte lägga upp receptet imorgon;)


Bästa var Oliwer han kom, kramade mig och sa "Mamma, du är så duktig". Så fick jag en puss på kinden, så fortsatte han "Och jag oxå. Vi är duktiga!".

Jaa, Oliwer, vi är ett bra team:) Min stora duktiga kille♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0