Regn

Idag har jag jobbat. Som vanligt, skillnaden är att jag bara har tre pass kvar innan jag är ledig tre veckor! Oliwer ska skolas in på sitt nya dagis. Jag har iofs svårt att tro att det tar hela tre veckor, men jag och Darlingen var överens om att jag skulle ta tre veckors föräldraledighet så hinner jag vila en del oxå, samt att fixa och dona i huset.

Jag har drabbats av foglossning. Foglossning Deluxe. Gaaaah. Ibland känns det ingenting alls, sen gör det så ont att jag knappt kan gå, och sen kan det försvinna lika snabbt. Rysligt irriterande. Jag vet inte, det kanske är så som foglossning funkar, jag hade aldrig det med Oliwer.

Förut kom det en regnskur och sen kort efter så sken solen igen. Jag tycker att det blev jättefint ute på altandäcket och var såklart tvungen att ta en bild:) Gillar att det ser ut som små diamanter i varje regndroppe.

Nu blir det strax sängen för mig och Oliwer. En ny arbetsdag väntar imorgon.


Hur har ni det? Jag saknar att läsa mina favvobloggar, och kämpar med att komma i fatt, men som sagt, vi kommer inte ha internet hemma på ännu några dagar... Morr!


Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Jag hade foglossning med Elton, det var ett rent helvete:( Så jag lider med dig. Vila så mkt du kan och gör inte mer än nödvändigt när det kommer till att bära tunga saker eller gå i trappor!



kramar

2011-05-25 @ 21:17:20
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: micaela-mamma till Måns

Tack, den är inte färdig än... =)



Allt bra???



ja nu är det inte många dagar kvar ska bli så skönt =)

2011-05-26 @ 14:45:04
URL: http://majjssan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0