Kantareller it is!

Åh! Äntligen!!

Förra året så var jag ute i skogen så ofta jag bara kunde och plockade kantareller. Jag hittade väldans mycket (mycket mer än vad jag och Darlingen orkade rensa, så vi gav bort massor!!!)

Jag fick ett mms av mamma med en bild på kantareller, att de hade hittat massor. Jag i frågasatte och undrade om hon skojade med mig, men hon sa att de verkligen hade hittat.

Gissa om jag var tvungen att bege mig ut en sväng. Min favvoskog från förra året ligger ju här i byn, så det är ju himla nära för mig nu att åka ut. Jag tog bilen, åkte till skogen, mumsade på några smultron och blåbär medans jag letade efter skogens guld.




Jag gick till ett av mina "säkra" ställen, och ja, det fanns massor!!! Ja de är ju fortf himla små, men åh vad härligt att plocka de små liven igen;)


När jag kom hem så hjälpte Oliwer mig att rensa dem och sen stektes dem. Mmmm smörstekta kantareller med lite salt på macka. Mumma!!





Efter att ha varit i skogen i ca 30min så har jag jätteont i höfterna, men det är så himla värt det, när man äntligen får smaka på årets första smörstekta kantareller! :)

Postat av: Mamma och Mormor

Jag trodde nog att du skulle bli sugen.

Tur att du också hittade. De är ju inte så stora, men många...

Kram

2011-06-22 @ 23:17:10
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Ush vad jag lider med dig ang foglossningen, vet vilket helvete det är:(

Hoppas ni får en fin helg i Göteborg, hälsa så mkt till Carolina, Jonas och barnen! Och så till din familj också såklart! Måste ses snart!

kramar

2011-06-23 @ 07:44:53
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0