Fläskläpp

God morgon:)


Igår hade jag och Oliwer en härlig dag.

Den började med att Oliwer målade sina naglar och fingrar med grönt nagellack. (J'*a unge!). Efter att ha letat, letat och letat efter nagellacksborttagningsmedel så packade jag in honom och mig i bilen och åkte mot Willys. Sprang in i affären, slet åt mig den lilla flaskan och pads och åkte hemåt igen.

Jag tog bort nagellacket på honom i bilen (han var inte alls nöjd, för han tyckte att han var fin). När han äntligen såg normal ut igen så gick vi mot hans nya förskola.

Det är hela galet smidigt hur nära den ligger. Man ser delar av huset från vårat hus och det tog bara någon minut att promenera dit. Sånt gillar vi. (Hans förra förskola låg i helt fel del av stan om man jämför med lägenheten).


Vi fick oss en rundvandring, Oliwer lekte med typ alla saker han såg och sen gick vi ut på gården en stund. Han började leka med barnen direkt och bröt ihop en smula när jag sa att vi skulle gå hem och laga mat. Han ville faktiskt vara kvar på sitt nya dagis och leka med sina nya kompisar:)


Efter besöket på nya förskolan åt vi mat och sen packade vi in oss och Zelda i bilen och åkte mot Mormor och Morfar.

Vi följde med dem till en restaurang. Zelda fick oxå följa med, hon låg så snällt under bordet (utomhus givetvis). Jag och Oliwer tog oss varsin glass. När de hade ätit färdigt så åkte vi hem till dem och fyllde både Oliwers och Zeldas baljor med vatten. Oliwer slängde av sig kläderna och badade länge och väl:)

Tyvärr så tog jag inga bilder på badandet utan jag fläskade ut mig i en badenbaden och njöt av sommarvädret.

Det var en bra dag med mycket sol, god rabarberpaj med vaniljglass och mycket bad. Tråkigt nog trampade jag på en geting när jag jagade min son som skulle cykla ut på cykelvägen. Aj. Det dunkade i foten i många timmar, men nu är den bra igen. Däremot så har jag lyckats få en rejäl fläskläpp. Har ingen som helst aning om vad jag har gjort?! Skumt! Det går väl över det med;)



Den här underbara parfymen fick jag i morsdagpresent, tror nog att det blir lite av den idag:)


Vad har ni för er idag?


Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vilka fina presenter!!



Idag var planen att bara ligga ute och sola .. så förhoppningsvis slutar det blåsa också ;)



Kram

2011-06-04 @ 10:52:55
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Kajsa

Nämen, nagellack är väl fint? :) Fast grönt kanske inte är hans färg? :P

2011-06-04 @ 15:41:33
URL: http://doucare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0