Frågor

Jag fick hela tre st frågor!! Haha!
Två av dem var dessutom samma fråga;)


Vad är det bästa med ditt jobb?

Det absolut bästa med mitt jobb är att jag träffar så otroligt mycket olika människor varje dag. Under mina 10 arbetstimmar är det ca 2-3000 personer som passerar säkerhetskontrollen. Alla människor är ju olika och unika på sitt eget sätt. Ibland blir det bara ett "hej" och ibland pratar man lite mer. Ibland blir man kallad för olika dumma saker, men oftast förstår de läget. Jag gillar att kommunicera med folk och förklara saker.

Det är nog det absolut bästa. Jag gillar att träffa folk. Vet inte om jag skulle klara av att tex sitta på ett kontor en hel dag.


Hur träffades du och din sambo?

Vi är ett sånt klassiskt "träffades på jobbet-par". Det var under sensommaren 05 som vi började prata lite på jobbet. Våran avdelning på jobbet hade en egen hemsida med en gästbok. Den skrev vi flitigt i och jag addade honom på msn. Efter åtskilliga timmar vid varsin datorskärm och många timmar i telefon så åkte jag och en vän till Barcelona.
När jag kom hem från resan och landade på jobbet så jobbade Darlingen. Den kramen som jag fick av honom då var ingen vanlig kram. Han frågade om jag ville komma hem till honom efter jobbet någon dag senare, och sen dess är vi ett par.

Vi firar 5 år som par den 1 november och firade 4 år som förlovade 18/8-10:)



Hoppas att ni är nöjda med svaren;)
Fråga gärna fler frågor!!




     

Postat av: Johanna

varför kallar du honom för Darlingen, varför blev det just det? har du alltid gjort det och kallar du honom för det hemma med (alltså inte bara i bloggen)?

2010-09-26 @ 22:33:17
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Daniel

ååh e så happy for u!:))

2010-09-27 @ 10:44:49
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0