Loppisfyndat igen

Jag skulle åka ner till centrum och hämta ut ett litet paket till mig, innan jag hämtade det så tog jag en sväng in på loppisen som ligger precis jämte Ica. Jag är egentligen ute efter någon rolig möbel som jag kan renovera upp, men det fanns inget intressant. Okej, det fanns två intressanta objekt (sekretär? heter det så?) men de kostade 700 och 750kr st, så jag kände att det var alldeles för dyrt.

Däremot hittade jag tre jättebra spel till Oliwer.





Hittade det här fina "fönstret" oxå, vet dock inte riktigt hur det ska bli, om jag ska fixa det som en tavla med bilder, eller om jag ska försöka hitta en spegel och sätta i den. En sak är iaf säker, den ska renoveras och bli vit.

Vad tycker ni att jag ska göra med den?





Direkt när jag kom in i affären idag så hittade jag det här superläckra ostfatet, jag tvekade lite, la tillbaka det på bordet och kikade vidare, när jag skulle betala så gick jag och hämtade det igen. Jag kunde inte släppa det. Det är vikta kanter på det och massa "hål" för att det ska se ut som en ost. Tanten i kassan sa att det var en svensk design och att hon trodde att jag gjorde ett riktigt kap. Hon hade nämligen sett ett sånt fat på internet och det hade gått för ca 140:- sa hon. Haha, det låter ju kanoners tyckte jag, jag betalade 25kr för det:)


Jag är som vanligt nöjd med dagens loppisfynd:)



Postat av: Kaj

Häftigt fönster, jag tycker du ska sätta speglar i den! :)

2010-10-15 @ 16:46:28
URL: http://kajsworld.wordpress.com/
Postat av: Michelle

Kul att fynda! =)



jag har köpt en canon eos 1000d! Längtar ihjäl mej tills den kommer! =)

Kram

2010-10-15 @ 19:39:39
URL: http://michilullan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0