10,25 timmar

Jaa, alltså, jag har 10,25 timmar kvar tills jag får semester.

Fyfaaaan så skönt det ska bli! Bara den lilla grejen att slippa kliva ur sängen vid 3.20 på morgonen, för att kräla sig ut mot badrummet och zombielikt sätta på mig kostymen varje arbetspass. Sitta på toa och bli mer och mer förbannad för att tidningen inte har kommit. Den brukar dyka ner i brevlådan runt 3.45, och det är lagom för att jag ska hinna läsa den. Kommer den senare så blir det bara en snabbtitt. Om ens det.

Nu har min trötta familj en hel eftermiddag att spendera tillsammans. Jag funderar på om vi ska åka iväg och inhandla "Solsidan" som har kommit ut på DVD. Jag såg inte alla avsnitt, men älskade de få som jag såg, så det är nog värt sina pengar:) Såg i nåt reklamblad att den fanns på ICA Maxi.

Ni vet när man kommer på ett kanon bra blogginlägg, men inte har någon dator/mobil i närheten att skriva ner det på, och när man sen är i närheten av en dator så finns det bara inte kvar där inne i hjärnan. Det händer mig ganska ofta. Jag träffar ju ganska mycket folk varje dag på jobbet. Typ väldigt många. När man ser många olika personer med olika klädsmaker, stilar, hårfärger osv så hinner man tänka ganska mycket. "Åh det här ska jag blogga om sen!" tänker jag lite då och då. Känner ni igen er? Sen är det bara helt tomt när man väl ska skriva ner allt. 

Hur gör ni för att komma ihåg alla dessa kanonbra inlägg som bara väntar på att publiceras? Skriva upp stödord? Försöka komma ihåg ett visst ord genom att tänka på det 100ggr? Hoppa på ett ben?

Problemet med att hoppa på ett ben är ju att när man kommer hem så kommer man ihåg; "jag skulle hoppa på ett ben! men varför...?"  

Komma ihåg-tips tas tacksamt emot!

10,25 timmar. 10 timmar 15 minuter. Tio timmar och en kvart. 615 minuter. Sexhundrafemton minuter. Det är vad jag har kvar att jobba. Sen har jag semester/föräldraledigt.

Apropå föräldraledigt. Igår när jag var inne på försäkringsjävlahelveteskassan så stod det att jag inte har tillräckligt med dagar kvar. Vi har 103 dagar kvar på Oliwer. Jag behöver ca 20 för mina fyra veckor. Pappan har sina 60 dagar. 103-60= 43. Eller? Tänker jag helt fel? Vi får ringa till dem på måndag, sitta i kö i någon timme och sedan flytta över lite dagar till mig. Om det inte funkar? Det struntar jag i, jag och Oliwer ska ha vårat 7 veckors långa sommarlov. Så är det bara.


Sen var det en sak till. Strumpor i sandaler= BIG NO NO!


Vad var det nu som jag tänkte på när jag var på jobbet att jag skulle blogga om?? Hmmm, jag kommer inte ihåg;)




 

Det här paketet + en liten lampa på en nyckelring (men den har pappa fått!!), fick jag hem häromdagen. Jag bloggade om Coolstuff för ett tag sen, och det här var belöningen:)

Postat av: Carolina

Nice med så nära till semester, en annan har 2,5 vecka kvar - känns som en evighet! kram

2010-07-03 @ 17:16:35
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Johanna

man kan bara flytta över dagar via en blankett, spelar ingen roll att man ringer. fast när vi har ringt så ar dom skickat en blankett :)

2010-07-03 @ 18:54:33
URL: http://silverdraken.blogg.se/
Postat av: Agnieszka, mamma till 2

Skönt att äntligen ha semester! Hoppas vi hinner ses någonting under din semester! Jag jobbar ju typ dock i 7 veckor till :) Men har ju lite lediga dagar!



Jag fick hem sakerna från Coolstuff oxå!!!



kram

2010-07-07 @ 09:03:39
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0