Jobb fredag

God morgon gott folk:)
Idag väntar en dag på flygplatsen. Men innan det blir det ett litet läkarbesök.

Vi hade en bra dag på busfabriken igår. Min bror sa innan att han "bara skulle sitta och fika". Haha, jo eller hur:) Oliwer är ju alldeles för liten för att leka helt själv, så vi lekte, och lekte och lekte:) Vi avslutade med en varsin nachotallrik och sen åkte vi hemåt. Det tråkiga med det hela var att det var så dåligt väder, så lite tråkigt att köra, men vi kom både dit och hem helskinnade.

Vi tog en del kort, men sen tog batteriet slut i kameran. Visar bilder senare.

På kvällen tog jag och Oliwer ett bad, sen gjorde Darlingen ugnspannkaka till oss och sen var det Lyxfällan. Det är skrämmande hur konstigt folk tänker. Inte bjuder man massor på krogen när man inte har några pengar?

Ville bara göra ett inlägg och visa att jag lever. Vet att bloggen är tråkig att läsa just nu, men det är ju ingen som tvingar er att läsa heller?:)

Hoppas att alla får en underbar dag!

Kommentera gärna, så blir jag glad:)


Postat av: Fru Sessan

Det var helt sjukt hur man kan bjuda och skjutsa och köpa saker som han gjorde. Lyxfällan! Helt stört hur människor kan leva som dem gör. Vissa festar upp sina pengar och har inte ens ett jobb!!!!

2009-11-06 @ 12:37:17
URL: http://sessan82.blogg.se/
Postat av: Agnieszka -2 barnsmamma

Såg lyxfällan med men tyckte han var den enda av dem som har medverkat som verkligen fattade vilken skitsituation han satt i.



Roligt att ni hade det kul på busfabriken. kram

2009-11-06 @ 14:39:37
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0