Hemma igen

Vi kom hem ganska sent igår. När Birka hade lagt till gick vi och hämtade bilen, efter det svängde vi åt fel håll EN gång och fick åka runt hela söder...=) haha!!! Säger bara det.

När vi äntligen kom fram till Östermalm som var slut distans denna gången så tittade vi på barnvagnen vi hade hittat på blocket. Superfin! Så vi tog den! Värsta raceråket! Lillen måste ju åka kungligt sen=)

Vi åkte vidare mot IKEA. Köpte inte så mycket, bara lite smått o gott. Efter det åkte vi mot Jönåker för att hämta Zelda. Hon blev så glad när vi kom, hon trodde nog att vi hade glömt bort henne, men det hade vi ju inte;)
Efter Jönis va det dax att stanna hos mor o far och äta korv med bröd och lämna vagnen. Bättre att den får stå hemma hos dem tills det börjar närma sig. De har mer plats än oss.

När vi kom hem upptäckte jag att några fiskar och en groda hade dött... De hade ju inte fått nån mat när vi va borta och ljuset har ju varit släkt. Jaja, så kan det gå.

Nu sitter jag på jobbet. Så himla fint väder ute! Jag har snart lunch och sen blir det hemgång=)
Kan knappt bli bättre!! Ska hem och sova lite och titta på One tree hill säsong 5. Har några avsnitt kvar.


Resan med Birka va helt okej, hytten va inte lika fräsch som förra gången, men ändå helt okej. Förutom att det va nån toalett i närheten som massa folk gick på och spolade hela tiden!
Det är ju tydligen påsklov nu oxå, och det märktes! Vi trodde att vi hade bokat en PRO-kryss igen, men icke! Värsta barn-kryssen. Det va helt okej förutom att de skvätte massa i bubbelpoolen. Jag försökte säga till. 3 ggr. Men kom på mig själv som värsta gnäll-kärringen!

Jag somnade helt utmattad runt midnatt.
Alla barn vaknade mellan 7-8 och började springa maraton utanför våran dörr.

Det är väl härligt med barn???=)

Resan va iaf godkänd och jag fick ännu en bonuskryss som vi måste åka på innan sista maj. Det hinner vi nog med.

Simsallabim=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0