Raka sig?

Det här med att raka benen. Jag orkar inte. Vem bryr sig om jag har lurviga ben? Ingen. Näe, och om det är nån som bryr sig så känns det som att är deras problem. Jag störs inte av det och uppenbarligen inte min sambo heller eftersom att han inte har reagerat. (Han har iaf inte klagat nåt om det)

I min ungdom så var jag väldigt noga med att raka benen.
Om det var nåt hårstrå kvar på benen så kunde jag knappt gå ut- även om jag hade långbyxor på mig. Dock tävlade jag i bowling när jag var yngre och då hade jag kjol på mig, så då rakade man benen ändå.



(Bild från google)

Är du noga med att raka dig? Benen, under armarna? Nån annanstans?


Under armarna är jag lite mer noga med, men ibland hinner det växa till sig en liten buske. Haha.


Postat av: Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Jag rakar mej under armarna och "innanför trosan", benen rakar jag väldigt sällan men har inte så mycket hår på benen faktiskt. :p

2012-03-30 @ 15:21:12
URL: http://salkert.se
Postat av: paulina

Man orkar aldrig raka benen haha ^^ Jag rakar mig dock en gång i veckan ca på benen :)

2012-03-30 @ 15:23:30
URL: http://crowbird.devote.se
Postat av: Fröken M

jag är ju långt ifrån så manisk som jag var som tonåring. Under armarna är jag rätt noga, men benen är det sisådär med nu under vintern... !?

( tack och lov har jag väldigt ljusa hårstrån och lindrig hårväxt )

2012-03-30 @ 15:24:47
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Sara

jag rakar benen någon gång om året kanske :P eller kanske vaxar. jag bryr mig inte så mycket om benhår, trots att jag ser ut som en gorilla på benen :P. innanför trosorna skulle jag aldrig falla mig in att raka mer än så det inte sticker ut, tycker det är fruktansvärt fult att vara bar där :P rakar mig under armarna då och då, mest för att jag tycker det är snyggare utan hår där :)



tycker däremot inte att det är äckligt att låta bli att raka sig, vart man än låter bli att raka sig. det är upp till var och en :) jag skulle aldrig tala om för någon att de borde raka sig/inte raka sig någonstans bara för att jag tycker det ser bättre/sämre ut. man måste få välja själv utan att det ska bli ett jävla liv :)

2012-03-30 @ 15:51:34
URL: http://extravagans.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag är också lurvig om benen. :) Iaf vintertid. Jag har dock begåvats med väldigt ljusa och tunna hårstrån så tror faktiskt inte att det syns så himla mycket.

2012-03-30 @ 16:15:51
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Under vintern odlas "vinterpälsen". Men under sommaren när barbenen ska fram så rakas det nästan dagligen .... så när rakhyveln nuddar mina ben så är det ett säkert sommartecken ;)

Kram

2012-03-30 @ 17:01:27
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0