Oliwer hälsar...

0-3a09ee8bab5e7c55b5fc0a18e00fedbd.png

Kolla varifrån!

Oliwer hälsar gott nytt år!


Farväl 2009,...

78809ee5fde6126af86ec160d54fc741.png

Kolla varifrån!

Farväl 2009, det har varit många olika blandade känslor under detta år, de festa bra, det har jag att tacka min familj för. Ni är guld värda! Välkommen 2010! Jag hoppas att det kommer att bli ett spännande och händelserikt år! Puss och kram till alla mina vänner, och ha en super bra kväll! Det ska jag ha:)


Det är...

1c66410ae23db10309bca5401606e641.png

Kolla varifrån!

Det är himla härligt ute. Klockan är 4.20 och det är 14grader minus ute. Seriöst?! En vecka kvar! Håll ut! Tills dess är nässpray min bästa vän:)


Hallå alla...

0-46fda32f06eb61ae614cdca664bc516d.png

Kolla varifrån!

Hallå alla glada:) idag fick hela familjen sova till kl 9:) härligt! (lite skillnad mot 3.20!) Darlingen har byggt ihop Oliwers spis som vi köpte för ganska länge sen. Oliwer älskar den redan och lagar mat för fulla muggar:) jag har varit ute med zelda på en ganska lång promenad nu på morgonen. Snart ska jag o Oliwer klä på oss och gå ut igen, vi ska iväg och köpa ett gymkort. Blir kanon! Hoppas alla får en underbar dag! Kramar


Jag och...

0-24be20fe3f704589cddaa5908c163066.png

Kolla varifrån!

Jag och Darling sitter och spelar mario på wii. Jätteskoj! Nästan som på gamla goda tiden:)


Dag 3 av 4.

Som ni förstår så jobbar jag väldigt mycket just nu, och har därför inte tid att varken läsa bloggar eller skriva något. Några små inlägg då och då bara.
Jag har nu jobbat tre morgonpass och jag känner mig lite sliten. Det tär på kroppen att gå upp kl 3.20. Imorgon är mitt sista morgonpass för de här fyra dagarna och sen är jag ledig en dag. (Sen kommer iofs fyra arbetsdagar i rad igen, men det får jag ta när det kommer)

Vi har vilat några timmar nu hela familjen, och det var så skönt! Nu ska jag styra ihop så att iaf vardagsrummet blir städat.
Sugen på soppa ikväll oxå, får se vad man kan koka ihop utan att behöva åka och handla.

En fin bild på min prins som bevisar att man visst kan spela innebandy med finkläder:) Bilden togs på julafton.

Nehe, lite nässpray, är helt genomtäppt, hoppas att jag inte blir sjuk nu!

Vad har ni haft för er de senaste dagarna? Kommentera lite så blir jag glad:)


Sitter på...

4d38222aa41e7c545505304e620c58d0.png

Kolla varifrån!

Sitter på jobbet. Har precis ätit lite schnizel:) igår var vi på middag hos Åke och Minette, (min farbror + fru). Vi fick supergod mat! Underbar förrätt som bestod av räkor i en marinad. Sen middagen bestod av kycklingfile och klyftpotatis och sen tårta och kaffe till efterrätt. Det var så gott! Stort tack! Nu ska vi strax gå och titta på incheckat bagage, slutar jag:) vad gör ni idag?


Julafton 2009

Vi hade en jättebra dag igår! Jag jobbade till kl 13, sen åkte jag hem och bytte om lite grann, sen åkte vi till mor och far. Vi åt god mat och sen var det Kalle Anka. Jag passade på att sova i soffan en liten stund under kalle, eftersom att jag gick upp kl 3.20 på morgonen.

Vi hade julklappsutdelning, och det var sjukligt mycket klappar i år! Vi var bara jag, Darling, Oliwer, Bror, Mor och Far. Ja och så Zelda såklart:)

Vi åt knäck, drack glögg och hade det mysigt! Jag råkade somna i soffan på kvällskvisten oxå, så det slutade med att vi sov över. Hade lite mysig familjefrukost på morgonen idag med.

Idag hade vi julfirande hos Farmor och Farfar oxå:) Vi åt god mat, gott fika och öppnade paket.

Jag fick så mycket bra saker! Bla en supermysig ullpläd, fårskinnstofflor, pengar, hudkrämer, spikkudde, rattmuff, Super Mario till Wii (två stycken, så den ena ska bytas till ett annat spel) badsaker, presentkort på massage och massa annat bra!



Stort tack till våra älskade familjer!

Oliwer har varit jätteduktig under juldagarna, han har lekt och varit snäll:) Han fick oxå sjukt mycket julklappar!





Jag kan visa er lite noggrannare imorgon på vad vi har fått:)

Av Johan (Darlingens bror) fick jag en så cool sak! Jag har aldrig sett det förut. Det var ett pulver som man skulle hälla i badkaret, så blev det gele. Jag var ju naturligtvis tvungen att testa det direkt när jag kom hem!! Det var så coolt!! Har ni testat det någon gång?





Det var så grymt! Tack Johan! Jag ska absolut köpa såna själv och göra det flera ggr:)

Nu ska jag ta och sova en stung. Ska väl upp vid 6.30 imorgon och åka iväg till lilla flygplatsen, sen senare på eftermiddagen ska vi på middag:)

Jag har haft två underbara dagar! Älskar min familj:) Har fått så mycket fint och jag hoppas att de som har "råkat ut för" mina klappar gillar dem med;)

Sov gott!

Oliwer leker...

5bdb578aa0d7942d2aba33266151cccb.png

Kolla varifrån!

Oliwer leker med en av sina nya klappar:)


Söta tomten:)

57fa76758b94599cdaae9eca892fdc98.png

Kolla varifrån!

 

Efter att vi "råkade" bli kvar över natten hos mina föräldrar har vi nu varit hemma och lämnat gårdagens julklappar och hämtat dagens:) jag fick så mycket fint! Jag visar senare. Ha en fortsatt trevlig jul! Nu åker vi till farmor och farfar:)

(Hmmm, bilden kom uppochner..... Får fixa till det lite senare:) Ni får stå på huvudet och titta på den:))

 


God jul...

4ff64dc0bd945e109f7ac0f3150a2f70.png

Kolla varifrån!

God jul önskar makka pakka:)


Nu ligger...

0-5a723d3ca9bb8244321bcbd9677b1337.png

Kolla varifrån!

Nu ligger alla klappar under granen:) observera att vi är 5vuxna och 1barn:)


Jag är...

-93e0151e9465e2d62b7c400f011f6f4.png

Kolla varifrån!

Jag är nykrullad och julfin:) GOD JUL! Hoppas att ni har en bra dag:)


Sitter på...

-2fcb758563d47d5939cd987ea84b968.png

Kolla varifrån!

Sitter på jobbet nu. Målade naglarna igår. Blev ganska bra:). Nu är det bara 6h kvar att jobba. Det gäller att se positivt på saker och ting:)


Dan före dopparedan

Tiden har gått så himla fort på sista tiden. Ja eller ungefär sen Oliwer kom. Tiden bara rasar förbi. Idag ska jag jobba 11-19. Hoppas att tiden kommer gå lika fort idag som den har gjort alla andra dagar.

Igår hade vi en lugn hemma dag. Jag åkte och köpte lite bröd, potatis, julskinka och annat smått och gott. Vi åt nybakta småbröd till frukost och lekte en stund. Sen gick vi och vilade. Hela familjen sov nästan två timmar! Gissa om vi var trötta! Darlingen hade jobbat natt och Oliwer hade ju varit sjuk, så det hade tagit på våra krafter!

Jag slängde ihop lax och potatismos som vi åt på kvällskvisten. Annars gjorde vi inte så mycket alls igår. Slog inte några julklappar och fixade lite hemma.
Grilljerade skinka nummer 2 för i jul oxå. Den blev kanongod!!:)

Hoppas att ni får en bra dag:)





Dan före dan före dopparedan:)

Idag är det den 22a december 2009. Bara två dagar kvar till Julafton, dvs två dagar kvar till Darlingens födelsedag:)

Oliwer är mycket piggare idag. Han springer runt och leker och har sig. Det enda som är kvar är lite hosta, hoppas att det kommer att försvinna under dagen!

Idag ska jag städa lite, hoppas att Oliwer kan samarbeta, annars så jobbar han hårt för att plocka fram saker medans jag jobbar för att få bort dem:) hehe.
Kanske ska baka något idag oxå? Får se vad som händer. Kanske ska baka en paj med björnbär. Det är ju himla gott:)

Dagens i-lands problem är att vi inte har något bröd hemma, så jag måste bege mig till en affär och införskaffa det. Ska kika om det finns någon bra film att hyra.



Förra årets Lucia-kort





Årets Lucia-kort. Det har hänt en del på ett år:) Min stora kille!


Jaa, det...

0-3c1c3778c24a8c8c342dc5122a999f78.png

Kolla varifrån!

Jaa, det är ganska fint ute. Massor med snö. Fast det ser rysligt kallt ut oxå. Våran termometer har gått sönder, så jag ska inhandla en ny idag. Nu blir det en stund på spikmattan:)


Glöggte

Sitter i morgonrock med en kopp glöggte. Det är himla gott det teet faktiskt, fast det är nog ett "vinter-te", skulle nog inte tycka att det vore lika gott på sommarhalvåret.



Har ni smakat det? Ni som gillar glögg borde absolut testa!

I natt hade vi den sämta natten på ganska länge. Oliwer tyckte inte att han skulle sova lugnt och fint, utan han tyckte att han skulle vara vaken och gnälla och hosta. Han fick ligga inne hos oss och sova men så fort man somnade till så vaknade man direkt av att han skrek.

Darlingen var snäll och lät mig sova när de gick upp. Oliwer hade spytt ut massor av slem och äckel, så jag hoppas att det börjar gå över nu.
Tycker så synd om de små liven, när de inte kan harkla själva och få ut det jobbiga slemmet. De kan ju inte säga var det gör ont heller. Inte skoj!

Idag hoppas jag att vi kan åka in till stan en sväng. Trängas lite med folket som handlar julklappar i sista minuten. Vi får se hur Oliwer mår om några timmar.

Jag ska lägga mig på spikmattan en stund nu.

Vad har ni för er idag?

Min söta prins på Dagis:)


Snökaos på lilla flygplatsen

Idag var en väldigt speciell dag att jobba. Min morgon började med att jag hamnade bakom två plogbilar och fick åka hela motorvägen i 30-40 km/h. Jag kom iaf fram till jobbet till slut och dagen började som vanligt. När planen skulle åka iväg så började utropen "Ryanairs flight bla bla bla is delayed.....". Det blev bara värre och värre. Har aldrig varit med om större kaos på den lilla flygplatsen sen jag började där för snart 5 år sedan.

Däremot så tyckte jag att det var skoj att jobba. Man (iaf jag) jobbar mycket bättre under pressade och stessiga former. Tiden gick så snabbt!

Det var över 1000 passagerare som satt fast på Skavsta.
Läs mer på
sn.se


Som att...

0-2deaa0e1dc201f0ae165607b887a8e8d.png

Kolla varifrån!

Som att det inte var nog med att behöva gå ut så här tidigt och gräva fram bilen, så hamnar jag bakom två plogbilar på motorvägen. Den uppmärksamme ser att jag bara kan köra ca 40km i timmen. Härligt!


Då var...

0-103e8b1dc4c6aca403af831837eb390d.png

Kolla varifrån!

Då var det det här om att känna sig motarbetad... Om man ska vara glad för det lilla (vilket man naturligtvis ska) så var det bara pudersnö, så det var lätt att borsta bort. Men klockan är ju faktiskt bara lite efter klockan 4 på en söndag morgon. Det kan inte vara nyttigt att sitta i bilen på väg till jobbet nu. Nehe, nu ser jag ut genom rutan oxå, dax att börja rulla. Ha en trevlig söndag!


Nu har...

3463f48a8249b9afc50f8b15e38129ca.png

Kolla varifrån!

Nu har jag spenderat ett par timmar med att slå in julklappar och att lyssna på peter jöback:) det löjligaste är att vi bara ska fira med familjen i är, dvs mycket klappar! Två stora kassar! Några av dem högen är till oss från vänner oxå, men de flesta ska jag ge bort! Behöver jag säga att jag älskar att köpa julklappar, och älskar att överraska mina nära och kära:)


Jag och...

0e9137a9289c492da8ad5bc3de020bcc.png

Kolla varifrån!

Jag och Oliwer sitter i soffan och myser. Tittar lite på film. Idag har vi gått ner till mor och far och hämtat bilen, sen har vi ätit gulaschsoppa. Jag och Oliwer har delat på en morotskaka oxå:). Darlingen har åkt för att jobba, vi andra ska ha en mysig lördag tänkte vi:) vad gör ni idag?


Det var...

263b192aaa7fdeb2dc026e06ef7d8bad.png

Kolla varifrån!

Det var en grym show! Jag köpte hans senaste album och fick det signerat, och avslutade med en kram:)


UNDERBART!

0-172afa5a7af6e74d4ca3f23a31adef11.png

Kolla varifrån!

UNDERBART!


Äntligen framme!...

4e30e6dd172f7e67e26b47baf21cba6b.png

Kolla varifrån!

Äntligen framme! Vi missade en kvart. Det är underbart bra!


Jag hatar...

0-3dec476b7541854285c525b1b6f3853c.png

Kolla varifrån!

Jag hatar bilköer! Nu börjar det rulla lite igen:) ni per ju, det är ett härligt långt pärlhalsband på några km bakom oss. Men snart på, Peter Jöback! Vi kommer dock inte komma i tid, jävla skit!


Halloj

Hej på er!

Jag sitter hemma hos mor och far och lånar deras dator.
Min minilaptop vill fortf inte samarbeta, så jag ska ta kontakt med OnOff där jag köpte den, och fråga vad som är fel.

Idag har jag roat mig med att gräva fram bilen två ggr, lämnat och hämtat på dagis, ätit pizza, sett på Wallander- läckan, varit ute i skogen med Zelda och haft innemys med min son. Vi har hunnit med att inviga pulkan för denna vinter, vilket uppskattades mycket! Oliwer satt och log medans hans svettiga mamma sprang runt med honom:)

Nu ska vi åka hemåt och titta på Wallander- skytten, sen sova. Imorgon blir det jobb på förmiddagen och sen upp till Sthlm. Jag och Darling ska titta på Peter Jöbacks julkonsert!



Det ska bli grymt skoj! Det är i Globen kl 19.30. Hoppas verkligen att det är lugnt och fint väder imorgon så att det inte blir jobbigt att köra upp till Sthlm.

Jag avgudar både Peter Jöback och julsånger, så det kommer bli underbart!

Hoppas att ni har en bra kväll:)


Oliwer och...

1d9314db37e03af8c1352092ca2e9178.png

Kolla varifrån!

Oliwer och Zelda leker ute i snön:) det är så mycket snö!! Nu är vi hemma hos mormor och morfar och leker:)


Det är...

4f4b57311b675e34255d134458cc0bad.png

Kolla varifrån!

Det är ju iofs väldigt fint ute i skogen nu när det är massor med snö, men nu kan det få sluta snöa, det räcker:) jag o zelda var precis ute. Min bror kom förbi och tog Oliwer en liten stund, jag orkade inte släpa med honom ut. Snart kommer darlingen hem! Då blir det pizza och film:)


Guess what,...

2a6b4111598827d7f53dc02bef9b9251.png

Kolla varifrån!

Guess what, SoffiZ har blivit blond igen:)


Jag känner...

77f0088cb028abce246c69824e199c9a.png

Kolla varifrån!

Jag känner mig aningen motarbetad. Behöva gräva fram bilen varje gång den ska användas...


Hej, jag...

5349511362d5a77479e1c5fbd4ed504b.png

Kolla varifrån!

Hej, jag måste erkänna att jag är lite frustrerad. Min stora laptop tyckte att den skulle sluta fungera, så den blev helt tömd igår, så det finns inget, och då menar jag inget på det. Min minilaptop verkar inte vilja laddas över huvudtaget, så här sitter jag med mobilen. Idag har jag grävt fram bilen för att halka iväg mot dagis och lämna Bollwi, sen var jag och Zelda ute en sväng. Hon älskar verkligen detta vita kaos som har kommit ner från himlen. Om det bara sluta blåsa nu, så kommer jag oxå att gilla det vita:) nu blir det en kopp glöggte och en film, sen dags att gräva fram bilen igen och hämta minime:) vad gör ni idag?


Gissa om...

0-3420790089e02c5a2c2fbfb78b0f6497.png

Kolla varifrån!

Gissa om det blev gott:) mamma och pappa är här, jag har bjudit på fika. Sen fick vi finbesök idag oxå. Min bästa vän från förr, Elin! Hon bor i England nu för tiden. Hon hjälpte mig att rulla lussekatterna.


Jag kom...

039de26a7e20e17461d286fb0a9b0935.png

Kolla varifrån!

Jag kom verkligen igång nu. Bäst att göra så mycket som möjligt innan jag tröttnar:)


Vad ska...

0-50d50c88bd0fb3086d453923ae5e9c90.png

Kolla varifrån!

Vad ska lilla SoffiZ göra? Jo, baka lussekatter såklart! Degen ska jäsa i en timme nu, så jag ska baka några pepparkakor:). Jag o oliwer var i stan en sväng och handlade de sista julklapparna, så nu har jag en del att slå in:) Har ni julbakat något?


I våran...

7eb02fa88967771110c6b95357b31a06.png

Kolla varifrån!

I våran trapp och lite runt omkring, har de satt upp såna här skyltar. Bland annat in till våran källare, vad händer om jag måste gå dit en sväng? Är det förbjudet? Blir man förgiftad av asbest?


Ledig!!

Äntligen! Ledig i två dagar! Jag har klarat av ytterliggare tre morgonpass. Så skönt att det flyter på bra. Börjar vänja mig mer och mer vid att gå upp tidigt (eehumm, tidigt? Mitt i natten! 3.20)

Oj så mycket snö det har kommit idag! Så härligt! Dock är det inte så kallt ute, så vi får se om snön ligger kvar där den ligger, eller om den väljer att försvinna. Det lär märkas:)
Oliwer är väldigt förundrad över det vita ute, och Zelda avgudar snön! Hon skulle kunna vara ute dygnet runt nu när det är snö.

Idag bestod middagen av grillad kyckling, bearnaisedip och pommes pinnes.

 Har ni smakat dem? Goda!


Jag ska nog göra mig en kopp kaffe nu.

Kramar!

Bara en kvar

Dagarna går snabbt och nu har jag bara en förmiddag kvar att jobba innan jag är ledig två dagar. De här två dagarna har gått väldigt smärtfritt, skönt.
Både igår och idag har jag gjort felet att jag har sovit en stund på eftermiddagen, men det har gått bra att jobba ändå, jag håller på och ställer om mig till morgonmänniska, sakta men säkert.

Efter jobbet idag tog jag ett varmt bad och läste all reklam som kom idag. Fanns inte så mycket skoj, men lite kul att läsa iaf.
Vi var en sväng på Rusta och köpte en vaxduk och sen var vi förbi Willys. Köpte lite mat. Hittade en tomtedräkt till Oliwer för 37,50. Blir bra som pyjamas sen:)

En sommarbild på Oliwer från juli eller augusti.


Oliwer och hans syssling Sanne. Det skiljer 364 dagar mellan dem:)

Nehe, vi tittar på "Ullared". När det är slut ska jag gå till sängs. Blir ju sugen att åka dit och shoppa lite:)

Har ni kommit på vad jag och Darlingen ska göra på fredag? Fick ett förslag på spa, men det är det inte.

Kram och god natt!


Hej hej!...

7366988e4fe3e78de4eeb13e052d923f.png

Kolla varifrån!

Hej hej! Hur har ni det? Jag har bara en liten stund kvar att jobba, sen bär det iväg hemåt. Ska nog ta mig ett bad, sen sova tidigt idag oxå, har ännu en härlig morgon framför mig imorgon... Bilden är från i fredags på kryssningen, det var så skönt att komma bort en liten stund:) på fredag ska jag och Darlingen iväg igen, någon som kan gissa vad ska göra? Kramar!


Idol-Erik

 

Av det lilla som jag såg av Idol den här säsongen så har jag svårt att avgöra om Erik var bäst av alla, däremot så tittade vi på finalprogrammet när vi var på Silja Galaxy och när det stod mellan Erik och Calle så är Erik absolut en värdig vinnare!

Jag gillar låten oxå. Mycket!

Men, asså, vad sysslade hans flickvän med? När han sjunger vinnarlåten på slutet (alltså inte det klippet jag har lagt ut) så står hon uppe på scenen under i princip hela låten. Jag förstår att hon kommer få det jobbigt nu när Erik blev en Idol-vinnare med hela svenska folket, men kunde hon inte unna honom den stunden? Hans vinnarlåt. Hans stund.

Jag kan förstå att hon vill pissa revir på honom, men vafaan, så patetiskt:P.  Det kändes som att hon stod där uppe bara för att visa- Han är min!

Det är min åsikt. Någon annan som såg finalen och som vill säga något? Har jag rätt? Har jag fel?

Nu ska jag sova, min mage är mätt av kasslergryta och min klocka ringer första gången 3.20 imorgon.

God natt!


Hej mitt...

0a4421198999d6c02d64e10549e4e6a1.png

Kolla varifrån!

Hej mitt vinterland:) idag jobbar jag. Har varit en bra dag hittills och tiden går snabbt:). Vad har ni för er idag? Har varit lite glest med kommentarer på sista tiden, skriv något roligt. Kramar!


Nu är...

0-68f8ef3e3b3539b9d3217683991a1dcd.png

Kolla varifrån!

Nu är vi strax i hamn i Sthlm igen. Det har varit en underbart skön resa. Jätte härligt att komma iväg en liten sväng, bara jag och Darling. Magda och Nicke var oxå med så klart. Nu saknar jag Oliwer massor, men snart får vi träffa honom igen. Igår spelade Da Buzz, det var bra drag:)


Nu är...

0-5e9b358b6178fb42b1ec573c6cea8837.png

Kolla varifrån!

Nu är vi äntligen på båten. Så härlig hytt! Att slippa bo i en c-hytt under bildäck. Det här komner att bli nice!!


Nu har...

4984de42b9e97cdbb963c0d7973a5122.png

Kolla varifrån!

Nu har vi firat Lucia på dagis. Oliwer var pepparkaksgubbe. Det blev en kass bild, han var inte sugen på att vara med på bild, men ni ser lite hur han såg ut iaf;) Nu är vi på väg mot Sthlm. Silja Galaxy, here we come!


En grym låt till:)



"I dont belive in angels" av Melody Club och Anna Järvinen

Världens finaste...

726179b6da0cb2e9b4c23f1915383190.png

Kolla varifrån!

Världens finaste och gladaste kille i sin nya fina tröja;)


Grymt



Hon har en grym röst. Hela hon är grymt bra. Molly Sandén. Hon är född 1990. Bara så att ni vet.
Lyssna och njut!

Drygt

Jag kom på en lite dryg sak. Securitas godkänner inte att man visar tatueringar när man jobbar i deras uniformer. Det betyder att jag alltid måste jobba med långärmad skjorta. Antar att jag överlever det oxå:)



Det roliga är att när jag inte har kavajen på mig känner jag mig som en servitris, och när jag har kavajen på så känns det som en flygvärdinneoutfit. Haha:)

Leeeeee!

Jag testar...

3a65fd5f57976b45f77b88a90e9bd325.png

Kolla varifrån!

Jag testar att mms-blogga igen... Så här kommer jag se ut i nya uniformen;)


Glittercider och Mamma Mia

Ligger i soffan och tittar på Mamma Mia, den skulle jag nog kunna se hur många ggr som helst, tycker att den är supermysig!



Idag har jag jobbat specialtid, dvs 11-19.15. Dagen gick ganska snabbt (men inte lika snabbt som förmiddagar), Securitas var där, så vi har provat ut nya uniformen med. Det blir nog bra:) Skoj att se mina kollegor med "fin"kläder. Det blir kostym, skjorta/blus, väst och slips/scarf:)

Skulle behöva gå ner några kg i vikt kände jag när jag testade nya kläderna, så det får bli en liten morot, dock så väntar jag med viktminskning tills efter jul någon gång, nu innan känner jag att jag inte orkar:P

Dricker en glittercider just nu, jag är inte så förtjust i cider över huvudtaget längre, men det går ner:)

Imorgon bär det av på kryssning för våran del. Jag, Darlingen och två kompisar. Ska bli nice. Det blir Silja Galaxy. Jag har personligen aldrig åkt med den båten, så det ska bli skoj. (Jag tror inte att jag har åkt med den iaf;))

 

Har någon av er någon erfarenhet av den båten?

Hoppas att alla mår bra:)


Tävling

”Jag är med och tävlar hos Carolina om en kristallkub inkl lampa på batteri samt ev gravyr från 3D-kristall! Var med och tävla du också!”

 


Woho

Förresten, glömde berätta en sak, vi blev ju totalt blåsta på julmarknaden på Stjärnholm i söndags, men idag så gick jag, Mamma och Oliwer förbi det lilla torget i Gamla stan, och det var julmarknad där!! Iofs så regnade det, så julstämningen var inte direkt på topp, men det var en julmarknad! Nej, vi köpte inget, men det är principsak! Man ska få uppleva minst en julmarknad per år, det borde vara ett krav för mänskligheten!

Nu ska jag sova.
God natt!



En gammal härlig badbild på min badpojke:)

Sthlm

Hej!
Har ni saknat mig?;)


Idag har jag, Oliwer och mamma varit i Sthlm. Vi tog flygbussen upp och gick runt hela dagen:)
Jag köpte några julklappar till olika människor, men inget till mig själv tror jag. Det blev en jättefin mössa till Oliwer med texten OLIWER på och vantar till Oliwer. Annars blev det nog bara klappar. Skoj hade vi iaf:)

Jag har testat att mms-blogga, men det verkar fortf inte funka, oerhört irriterande, men det ska jag nog lösa. Jag saknar att mms-blogga. Det är en bra variant av att blogga (så länge det funkar:P) 

Igår var jag, Oliwer och bror i Norrköping. Det blev "bara" Ingelsta shopping, och det räckte gott och väl:)
Jag köpte ett par tumvantar, en t-shirt, et par sockar och en stickad tröja till mig, och en hög med julklappar till mina nära och kära, så igårkväll slog jag in klappar tills jag fick ont i ryggen:)

Min bror kom hem till mig igårkväll. Han hade med sig en kycklingrulle till mig, och så hade han hyrt "Flickan som lekte med elden". Det var en bra film och en mycket trevlig dag!

Vill ni se bilder på det jag har köpt till mig och Oliwer? Jag kan ta kort på det ikväll eller imorgon om ni vill se.

Nu blir det att softa en stund, och sen hem och sova. Klockan ringer 3.20 imorgon.

Hoppas ni mår bra!


Stolt!

Jag är så sjukt stolt! Jag har överlevt en hel förmiddagshelg på jobbet, utan att kompa en enda sekund! Darlingen har oxå jobbat förmiddag hela helgen och Oliwer har varit på Dagis.
Oliwer har skött sig hur bra som helst på Dagis, ätit bra, sovit bra och lekt bra. Man kan inte vara annat än stolt:)

För att tala klarspråk så har jag inte jobbat en hel förmiddagshelg på ca 2 år, och är verkligen ingen morgonmänniska, men nu ska det bli ändring på det.
Imorgon ska jag till jobbet en sväng mellan 9-12. Det är en utbildning, och efter den ska jag och bror ev ner till Norrköping en sväng. Får se hur det blir.

Efter jobbet idag så hämtade jag Oliwer som vanligt på Dagis, sen åkte vi och hämtade mina föräldrar. Vi åkte till Stjärnholm för att besöka årets julmarknad. Grejen var att när vi kom dit så regnade det (massor), det var lerigt (överallt) och det fanns inget folk. Vi letade runt lite, och hittade folket i ridhuset. Där stod det ett gäng med barn/ungdomar och sjöng Luciasånger. Vi fortsatte leta efter julmarknaden, men hittade ingen....! Jag som var så säker på att det var den gamla mysiga som alltid är i slottet där, men icke... Gissa om jag var besviken!

Efter det gick jag och Darlingen en promenad med Zelda. Oliwer vilade lite i vagnen och sen gick vi hem till Carro och Frank. Jag hade gjort några jättemuffinsar, och Carro hade gjort blåbärspaj. Det var jättemysigt att träffa dem, det har vi inte gjort på länge. Gott fika oxå:)
Oliwer och Sammy lekte massor, skoj nu när de inte bara bråkar om sakerna, utan leker lite mer.

Vi får se till att träffas lite oftare:)

Nu har jag ätit lite tunnbröd med ost och druckit en kopp te, ska nog ta ett bad och sen sova. Är så slut!
Måste bara se klart på "Vem kan slå Filip och Fredrik"

Hur har ni haft det i helgen? Har ni gjort något skoj?
Kramar!



(Bild från Google på julmarknaden i Gamla Stan i Sthlm)


Ny lur

Häromkvällen så satt jag och tittade lite på en ny mobiltelefon. Det slutade med att jag beställde en Nokia 5800. Jag fick hem den igår, och älskar den redan! (Dock är min telefon blå, och inte röd)




Den har touchscreen, jag är inte van vid det, men jag vänjer mig:)

Läs mer om den här.


Försökte mobilblogga från den förut, men det verkar inte ha kommit fram, får ta och kika på vad felet kan vara.

Idag har vi jobbat dag 2 av våra 3 förmiddagar. Det har gått ganska smärtfritt och Oliwer trivs ganska bra på Dagis. Sen att varken jag eller han är morgonmänniskor, det är ju en annan sak. Det är grymt jobbigt för oss (mig) att gå och lägga oss tidigt. Vi är ju vana att vara vakna länge, och sova länge. Jag och Oliwer alltså. Men nu ska det ändras.

Ikväll tänkte jag att vi ska äta Tacotårta. Det var längesen, och det har varit lite prat om det på jobbet idag och igår:)

Hur har ni det? Alla mina vänner runt om i Sverige!
Kramar!

3 dagars förmiddag

Sitter på jobbet, har strax lite frukostrast. Det ska bli gott! Har jobbat i nästan 3 timmar.
Darlingen lämnade Oliwer på dagis i morse, det hade gått jättebra, han fick sin vällingflaska och la sig i sängen. Hoppas att han sov en stund:) Längtar efter att hämta honom efter jobbet!!

Hoppas att ni får en bra morgon! :)
Vi kanske hörs senare!


Matlådor

Nu har jag varit superduktig. Har gjort 5 st matlådor till helgen. En väldigt enkel sådan. En pastarätt med kött. Jätteenkelt och gott. Imorgon kommer tre av de fem lådorna att ätas upp. Jag ska ha en, Darlingen ska ha en och min bror ska ha en.

Jag har brett massor med mackor till morgondagens frukost och köpt gurka, tomater och äpplen. Nu är jag redo för helgens morgonpass.

Idag har vi haft en superlugn dag. Oliwer var på dagis kl 9-13. Han sov när vi hämtade honom idag med, så vi satt och väntade en stund, så han sov en timme i sträck. Sen åkte vi till MAX och åt lite, efter det en sväng in på Citygross och sen ut till Farmor och Farfar. Vi fikade med mazariner och lussebullar som vi köpte med oss, och sen fick vi mat.

En lugn och skön dag. Dock alldeles för trist väder, vi vill ha tillbaka solen som var här igår:)

Nu blir det sängen för mig. Klockan ringer 3.20 imorgon bitti.

Tack till era söta kommentarer! Ni är guld värda! Stora kramar till ER!



Jag längtar tillbaka till Öland. Men snart är det sommar igen...;)


Ingen bloggork

Idag lämnade vi Oliwer på dagis kl 9. Han fick äpple på deras fruktstund, och sen vinkade han hej då.
Vi åkte till Jogersö och gick ett varv runt 2.5km spåret. Härligt att röra lite på oss. Fick en kommentar av "Pia" nu igen, denna gången frågade hon om man fick ha hundar lösa på jogersö spåret, svaret är nej, och det hade vi inte heller. Tittar man lite noga på bilden så ser man Zeldas koppel.


Efter promenaden åkte vi hem, jag åt frukost och sen tog jag ett varmt bad. (Det var så kallt ute!!). Sen softade vi bara tills kl var 12.45, då åkte vi och hämtade våran lilla prins. Han hade varit jätteduktig på dagen, men sov ute i en vagn när vi kom dit, så vi lät honom sova en liten stund och fick varsin kopp kaffe.

På eftermiddagen sen så lekte vi och sen gjorde jag mat. Det blev lax, pasta och sås. Det gick ner hos mina killar:) Ja hos mig oxå såklart;)

Vid 19 åkte jag och Oliwer in till stan. ONYX spelade match idag mot Visby. Det var inte den bästa matchen jag har sett, men de vann tillslut med 9-8 i suddendeath. Sista 10 minutrarna av matchen var spännande:) Gissa hur stor glädjen var när de drämde in vinnarmålet! Alla skrek rakt ut:) En bra avslutning på en bra dag!

Jag känner att bloggen blir lite lidande. Jag har inte samma ork att lägga ner på den längre, tar inte lika mycket bilder och känner inte att jag vill dela med mig av allt som händer i mitt liv.
Dels är det ganska dåligt med kommentarer, och dels finns det folk som skriver elaka kommentarer.

Men jag ska väl försöka få ihop minst ett inlägg varje dag, och ibland flera, det beror på vad vi har gjort och vad jag vill berätta. Men ni som vill får gärna fortsätta följa oss, och ni andra är välkomna att lämna oss.

Det är erat val. Love me or leave me.

Imorgon är det dagis för Oliwer 9-13, sen får vi se vad dagen bjuder på. Ska kanske åka och köpa mig en klänning. Det märks.

Sov gott!

 


"Hej mitt...

5a6630a458d32d85f6e8cb97bc1c6f80.png

Kolla varifrån!

"Hej mitt vinterland, nu är jag här...." så fint det är när det är frost överallt! Dock känner jag att jag borde satt på mig långkalsonger;)

(Pia; om du tittar lite noggrannare, så ser du att Zelda är kopplad, men tack för tanken:))


Jag och...

0-2d496f774810ca8b77c83e9bb9262633.png

Kolla varifrån!

Jag och Darlingen är ute på promenad med Zelda. Det blev ett varv på 2.5km spåret. Oliwer är på dagis. Det var fruktstund när han kom dit idag, så han var nöjd;)


Ostmackor och...

6fbd90be073df321dc42004c7875908c.png

Kolla varifrån!

Ostmackor och te kl 3.50 på morgonen.. Mys med tända ljus iaf.. Jag har inte sovit många minuter. Oliwer har fått feber igen. Suck. Idag blir en lång dag på jobbet. Hoppas jag kan sluta lite tidigare!


RSS 2.0