20180101

Då har vi klarat av nästan ett helt dygn av det nya året. Barnen har lekt med kompisar och jag har tagit det alldeles för lugnt. Jag har iofs rensat i min "tros och strump"-låda. Det är jag nöjd med. Rensade bort en hel påse med sport bh:ar och trosor. Inget fel på dem, bara det att jag inte använder dem. Ska lägga dem i en sån "uffcontainer" tänkte jag. 

Någon dag hoppas jag ha energi för resten av mina kläder, och sen barnens kläder. Men jag tar lite då och då, så det får ta den tid det tar. 

Imorgon är det jobb igen. Jag är lite bitter över att endast två av sju lektioner imorgon är med min nya övningsbil. Resterande är automat. Jag är så glad över att jag har fått komma in så bra i gänget på Albertsons. Jag ramlade in på ett bananskal och blev kvar. Så kan det gå 😀. 

Nu är det snart dags att sova. Det har funnit mycket tid att fundera över det här med ensamhet idag. Jag gillar inte ordet "ensam". 

Vi hörs när vi hörs! 

Men jag måste säga att jag tycker att det är roligt att det fortf är så många som kikar in här varje dag, trots mina långa uppehåll mellan inläggen. 

Godnatt!  

RSS 2.0