Visning nummer 1

Idag var dagen för första visningen av lägenheten.




Mäklaren såg impad ut över hur lägenheten hade förrändrats sen hon var här och fotograferade. Nu ser det ut som det gör på bilderna på hemnet.se:)

Jag kan helt ärligt säga att lägenheten har nog aldrig varit så här städad och ren som den är nu. Det är ju lite konstigt eftersom att den borde vara det allt jämt, men det är ju sällan fallet. Nu ska vi försöka hålla den så här fin och ren ett tag framåt:)




Hur visningen gick? Den gick bra:)

En stor bukett med lila och gula tulpaner ...

20110330078 (MMS)

En stor bukett med lila och gula tulpaner står på köksbordet och ser vackra ut till visningen imorgon:)


Redo för visning

Idag började jag, Darlingen, Oliwer och Zelda med att gå ner till lekparken och leka lite. Oliwers kompis Samuel och hans mamma kom oxå dit. Killarna lekte, kastade sand på varandra, åkte rutchkana och gungade.

När vi kom hem igen så hjälpte Oliwer sin pappa med att bära ner massor med grejer till vårat förråd. Jag städade och grejade lite. Messade till min bror så han kom hit och lekte med Oliwer en stund.

När de lekte som bäst smet jag iväg och slängde massor med skräp på återvinningen, pantade flaskor/burkar och handlade lite färsta tulpaner.

Nu är det bara lite disk som ska diskas och lite kläder som ska plockas undan och sen är lägenheten redo för morgondagens visning:)


Oliwer ligger och vilar lite nu efter en jobbig dag och Zelda sitter ute på balkongen och tittar ut:)
Darlingen jobbar kväll:(




Jag längtar efter min nya kamera!

Ingen kamera idag:(

Idag när jag och Oliwer kom till Elgiganten så var alla säljare upptagna. När en av dem äntligen blev ledig så informerade han mig om att alla hans exemplar av "min" kamera var sålda.

Vi kom in till affären ca 10.20.

Jag betalade för min kamera och ska hämta den på tisdag... En hel vecka kvar...!

Det jag inte förstår riktigt är hur man kan ha en vara på kampanj utan att ha varan hemma? Väldigt typiskt Elgiganten. Vi handlar aldrig där annars, men nu när det var så bra pris så kanske det kan vara värt det. Hoppas bara att den här veckan går fort.




Jag vill ha hem den här lilla skönheten nuuuu!!


Skedad...

Jag vaknade vid 7.30 av att jag hade en liten kille som ordagrant tryckte sig skedande mot min rygg. På framsidan av mig låg en av mina katter och tryckte sig mot mig.

Jag kände att jag inte fick plats i min egen säng så jag klev upp. Efter ca 3 min kom Oliwer upp. Han vaknade väl ganska direkt av att jag försvann. Katten gick oxå upp... (Så nu är det ju ledigt i sängen igen;)).


Klockan 10 ska jag och Oliwer åka in till Elgiganten och köpa en ny systemkamera.



Det blir en Canon Eos 550D:)


Resten av dagen måste vi greja och plocka undan i lägenheten. Blev inte mycket av den varan igår...

På Torsdag är första visningen av lägenheten.

Jag såg på mitt schema att jag tydligen inte har nåt 12 timmarspass att jobba imorgon. Åh så skönt! Jag är helledig:) Kunde nog inte passat bttre:)


Ha en underbar dag mina vänner! Vad har ni för planer idag?




Förresten, eftersom att jag köper en ny kamera så kommer min Nikon D40 att bli tillsalu.




Har tänkt mig 2000kr för den, då kan en kameraväska ingå.

Hoja till om du är intresserad!

Mössa

Min son är en väldigt bestämd liten herre som inte tar på sig vilken mössa som helst.

Varje gång när vi ska gå ut och säger "ta på dig mössan". Så väljer han omsorgsfullt.

Nu när det inte är lika kallt ute längre så är det någon av de här tre som det väljs mellan:



Den blåa är lite tjockare än de andra två. Monstermössan kommer från Smultronbyn. den blåa kommer från Kappahl och mössan med äpplen på har Camilla gjort.

Idag valde han att ha sin äppelmössa på sig.




Min lilla söta kille! Man ser nästan hur fort han växer. Hjälp, snart är han ju vuxen;)



Vårskor

Jag köpte mig ett par nya skor idag. Ett par vita vårskor.



Firefly, supersköna:) Nu ska vi åka till mina föräldrar. Ska nog inviga nya skorna:)


Välkommen Måndag!

Äntligen är min sista långhelg slut!

Eller slut och slut, men det är slut på mina 12 timmarspass. (Ett kvar på onsdag) Åh så skönt! Nu ska jag dock börja jobba 1,5 timmar tidigare, men ska bara jobba 10 timmars pass. Det kommer att bli kanon. Så istället för 6-18 ska jag jobba 4.30-14.30. Vilken lättnad!

På onsdag har jag mitt sista 12 timmarspass och sen välkomnar vi april och 10 timmarspassen:)


Det har varit en lång och trött helg. I lördags jobbade jag dock bara 6-14, åkte hem, bytte och och åkte till våra vänner Conny och Jessica. Darlingen och Oliwer åkte buss dit. En liten kille brukar tjata om att få åka buss, så nu fick han det, han somnade efter några minuter;) haha!

Vi snackade massa skit, åt god panpizza och gosade med kattungarna:). Nej, det är inte våran kattunge som Oliwer gosade med, det är deras, men man kan ju låna;)




Idag jobbar Darlingen så jag och Oliwer är ensamna hemma. Det kommer att bli en sväng in till stan. Jag köpte två linnen när jag och Oliwer var i stan i onsdags, eller var det i torsdags? När jag provade det ena hemma så satt det som ett korvskinn;), så jag ska byta dem mot större strl;) Så går det när man inte provar på plats, det gör jag alltid annars, men just då var Oliwer lite jobbig, så det fanns varken tid eller lust att ställa sig i en provhytt.


Annars blir det promenad med Zelda och lite fix och pill i lägenheten.

Vad är grejen med snön som kom under natten?! Gaaah! Försvinn snö!



Vad har ni för er för skoj idag?

Panpizza till middag:) lördagsmys:)

20110326070 (MMS)

Panpizza till middag:) lördagsmys:)


Oliwer gosar med kissebebis:)

20110326067 (MMS)

Oliwer gosar med kissebebis:)


Vår lägenhet

Jag tänkte att jag skulle visa bilderna som mäklaren tog på vår lägenhet.





















Så här bor vi. Dock har vi inte riktigt så här städat;)


Vi har ju en stor inglasad balkong oxå, men den tog hon inte kort på, vet inte varför?

Fototur

Igårkväll fick jag ett sms av Agnieszka där hon undrade om jag ville följa med ut på en liten fototur. Det ville jag ju såklart:). Hon kom och hämtade mig och så begav vi oss iväg en sväng.




Det var snorkallt om fingrarna och solen gick ner alldeles för snabbt, så det blev inte så jättemånga bra bilder. Zelda var med oxå och agerade fotomodell:)





Det låg lite is och såg fin ut, så den blev fotad ett antal gånger;)


Tack för att du ville ha mig med Agnieszka. Det var jättetrevligt! Fast som sagt, en aaaaaningens kallt;)


Buzz Lightyear

När vi skulle iväg på kryssning förra veckan så kom vi på att det såg lite dåligt ut på Oliwers sko front. Han kan ju inte springa runt med vinterstövlar ett helt dygn.

Vi åkte förbi Skokanonen och hittade några att välja mellan.



Till slut valde han ett par skor med BUZZ Lightyear. Ett mycket bra val tycker jag.

250kr kostade dem och jag hade ett stämpelkort med många stämplar på, så vi fick 100kr rabatt:) Så 150kr kostade dem för oss. Lagom:)

Helg:)

Nu har jag jobbat måndag och tisdag men äntligen är jag ledig två dagar!

Oj vad tiden går snabbt just nu. Mäklaren var hit igår, skrev massa papper och fotograferade lägenheten. Tanken är att den ska komma ut på nätet imorgon. Jösses! Vi såg ju huset för bara en vecka sen. Här går det undan!


Vi ska packa ner massa saker i flyttlådor inför visningarna. Farmor har sagt att vi får ställa lådor hemma hos dem tills vi får tillgång till hust, så det är kanon, ska satsa på att köra dit med ett gäng saker under onsdagen eller torsdagen. Nu i helgen som kommer så ska jag jobba igen, så då hinner inte jag göra något i lägenheten.


Jag och Jenny messade lite idag och det slutade med att vi blev bjudna på mat hemma hos dem nu ikväll. Jättegod mat och en hel del snack:). Oliwer och Daniel lekte gärnet och jag antar att båda sover som stockar nu (Oliwer gör det iaf;)). Tack snälla för idag!




Baksidan på vårat hus. Bild från Hemnet.se.


Idag när jag kom ut från porten och skulle köra Oliwer till dagis (5.15) så var det redan ganska ljust och det var plusgrader ute! Åh vad glad jag blev! Sen såg jag ju iofs inte solen spec många gånger under mina 8 timmar på jobbet, men så himla glad man blir när solen och värmen börjar komma!

Välkommen våren!

Plusgrader och ljust ute! Det kommer att b...

Plusgrader och ljust ute! Det kommer att bli en bra dag:) God morgon!


Städar

Idag vet jag verkligen vad jag gör. Jag plockar, grejar, donar, slänger sopor, målar, diskar med mera med mera.

Darlingen åkte mot jobbet för att jobba några timmar, men jag hoppas på att få hem honom igen till lite efter kl 18. Oliwer är hos mormor och morfar hela dagen. Elin var här en stund och hjälpte till oxå. Nu är det bara lilla jag hemma och jag ska sätta igång med målningen. (Ska bara ta ett stort glas vatten och en macka först;))


Imorgon bitti kommer Mäklaren hit och ska fotografera lägenheten och förhoppningsvis är den ute på nätet på onsdag.


Jag har köpt två buketter fina och fräscha tulpaner som ska pryda köksbordet och nyss var min mor här och levererade tre st söta krukväxter, så nu är det fint på blomfronten iaf:)

Nähe, dags att sätta fart igen:D

Vi kanske inte ens vill flytta nu när lägenheten blir så fin?:)





Bjuder på en bild (favorit i repris) på Eric Saade och Molly Sandén. Bilden är tagen av mig när vi träffade dem uppe i Sthlm på Anna Bergendahls releasefest förra året:)


Rent och fint:) min duktiga Darling:)

20110319052 (MMS)

Rent och fint:) min duktiga Darling:)


Jummie! Scones it is!:)

20110319050 (MMS)

Jummie! Scones it is!:)


Fullt upp

Kära nån så mycket jag har att göra den här helgen! På måndag morgon kommer mäklaren som ska sälja vår lägenhet. Hon ska kika runt och fotografera den.

Det betyder att vi har lite att göra idag och imorgon. Vi ska städa, plocka undan massor med saker. Vi ska måla runt garderoberna. Vi ska sätta fast några lister med mera med mera.

Nu är hjulet verkligen i rullning. Det har gått så fort! Vi har kikat på hus mellan 4-5 år och nu helt plötsligt så händer det saker. Vi ska få vårat drömhus! Det kan verkligen bli hur bra som helst. Åh vad jag längtar tills vi har tillträde!




Tänk alla mysiga kvällar ute på den här underbara inglasade altanen!
Någon som vill komma på grillfest i sommar?!:)

(Tanken är att väggarna ska målas vita här ute)



Nu ska vi slänga ihop lite scones och äta frukost, sen ska Oliwer åka hem till Mormor o Morfar så vi kan rensa i fred. I eftermiddag är det dags för ONYXmatch för mig och Oliwer (Mormor o Morfar oxå såklart).

Ikväll ska Mormor och Morfar på konsert, Thomas DiLeva, som de har fått av oss barn i julklapp:)



Vad har ni för er idag?

Har blivit med HUS!



Vi har blivit med hus! Äntligen!!:)

Hemma igen

Nu är vi äntligen hemma igen! Det är så himla skönt att komma iväg på kryssning, men minst lika skönt när man äntligen kommer hem igen:)


Vi har haft det så himla bra. Vi har badat, bastat, solat, ätit gott, druckit gott, handlat i taxfree, slappat och sprungit i korridorerna:)

Oliwer har levt som en prins och pratat med typ alla tanter han har träffat på. (Ganska många eftersom att vi valde att åka en måndag-tisdag så var medelåldern typ 67)


Vi har varit hemma hos farmor och farfar och hämtat Zelda. Det var en väldans glad hund som mötte oss i dörren:)

Nu blir det sängen! Imorgon är det jobb 6-18 för mig. Tidigt för Darlingen oxå, vilket betyder att jag ska lämna Oliwer på dagis kl 5.15. (Puh)


Jag tänkte visa några bilder från resan imorgon. (Ja, jag vet att jag är kass på att lägga ut bilder, har ju te inte visat bilderna från Tropicariet ännu, men den som väntar på nåt gott...:))


God natt!

Cool kille i bussen på väg hem efter en un...

20110315041 (MMS)

Cool kille i bussen på väg hem efter en underbar kryss:)


Oliwer la sig under sängen o somnade:) söt...

20110315039 (MMS)

Oliwer la sig under sängen o somnade:) sötgris:)


SMS-inlägg

20110314038 (MMS)


Birka

Idag bär det upp mot Sthlm igen, denna gång med buss och destination Birka terminalen.

Det ska bli så himla skönt att få komma bort nästan ett helt dygn och bara njuta med mina älskade killar:)





Vi ska sola och bada, äta gott och dricka gott! Det kommer att bli ett kanondygn:)


Bamse och världsmästaren i elakhet

Idag var jag och mina killar iväg på ett litet äventyr:)

På agendan stod det Stockholm och Intiman.








Det var en spännande och stundtals lite läskig föreställning. Alla skådespelarna gjorde ett grymt jobb, men Måns Nathanaelsson var absolut bäst. Han spelade både Skalman och Häxan Kraxa.


Nehe, lite basilliskelixir på det här och sen sova;)

Gott med glass!

20110312037 (MMS)

Gott med glass!


Framme:)

20110312030 (MMS)

Framme:)


Sitter i bilen på väg mot Sthlm. Nu är det...

Sitter i bilen på väg mot Sthlm. Nu är det äventyr på gång:)


Lite lätt utbränd bil



Den här bilen står utanför dagis.

Den ser lite lätt utbränd ut. Ibland skulle man vilja veta vad som har hänt, varför den har brunnit, varför den har brunnit just där, vem som har tänt på den och varför.


Tropicarium

Idag åkte jag o killarna på ett litet äventyr. Vi frågade Oliwer om han ville åka och titta på djuren och han svarade att han ville titta på ormar och apor:)

Vi åkte förbi Puttes och köpte några mackor och åkte vidare.



Puttes har lätt godast mackor! Mumma!


Vi lämnade Zelda hos Farmor o Farfar och åkte mot Tropicarium på Kolmården.



Det var lika mycket saker att titta på som vanligt. Massor med fina ormar, fiskar, ödlor, apor och annat.





Både jag och Oliwer hoppade högt när vi såg den här stora "saken" ligga precis jämte glasrutan! Oliwer var livrädd för den och ville inte gå nära. Han såg nog inte glasrutan;)


Det var en mycket bra dag med mina killar. Tänkte visa lite fler bilder ikväll (från kameran, de här tre är mobilbilder)

Herre j*lar vilket stort djur!

20110309011 (MMS)

Herre j*lar vilket stort djur!


Semla och Internationella kvinnodagen

Jag vill börja med att säga grattis till alla kvinnor:) Idag är det våran dag:) (eller, vilken dag är inte våran dag??;))


Idag har jag jobbat en kort dag. Endast 8 timmar. Dagen på jobbet gick ganska fort. Efter jobbet hämtade jag ut en ny astmamedicin på apoteket och sen hämtade jag min lillprins. Dock hade han knappt tid att åka hem idag, "han spelade faktiskt innebandy";). Jag fick hem honom iaf och vi har festat på varsin semla.

Nu är jag ledig två dagar, det ska bli så himla skönt, men har en del att göra i skolan, bla ett prov på torsdag.

Nu ska jag och Oliwer vila en stund så vi orkar med resten av dagen;)

Hur är det med alla er? Längesen det kom in några kommentarer här!

Testar att mobilblogga från nya luren:)

20110306007 (MMS)

Testar att mobilblogga från nya luren:)


Smultronbyn

Jag såg på facebook att Smultronbyn hade fått in massor med nya fina mössor.

På ett kick hade jag klickat hem en supersöt mössa till Oliwer.




Om man gillar Smultronbyn på facebook så missar man inga bra erbjudanden, just nu är det fri frakt när man beställer just mössor:)

Favvo B&B

Idag när Darlingen kom hem från jobbet hade han med sig en present till mig.

Inte vilken present som helst, utan min favorit duschcreme Björk and berries med hallonsmak!



Åh den luktar så galet gott!!! Mumma!!

Tack älskling! ♥

Pluggar lite historia så här på söndagskvi...

20110306_001_ (MMS)

Pluggar lite historia så här på söndagskvisten. Behövs.


Så, nu har jag slagit in paketen färdigt. ...

20110305 (MMS)

Så, nu har jag slagit in paketen färdigt. I em bär det av mot E-tuna för att träffa mitt nyaste kusinbarn;)


God morgon:)

Idag skulle jag egentligen varit på jobbet, men har fått tjänstledigt pga skolan:D. Oj vilken härlig sovmorgon jag fick! Oliwer kom och väckte mig och Darlingen lite före 8, när han hade kämpat en stund gick Darlingen upp. Haha trötta familjen:)

Jag sov vidare till 9,30. Det behövdes.

Igår jobbade jag mina 12 timmar (nästan, kompade 30 min för att hinna hem), åkte hem, bytte om och åkte till föräldramöte på Oliwers förskola.


Nu blir det lite plugg och senare i eftermiddag ska vi packa badkläder och bege oss mot ett badhus. Antingen Nyköping eller Södertälje, det märks.




Tänkte bara tipsa om GLISS. När vi var på Årets Mama på Berns i November 2010 så fick vi de här Glissprodukterna i goodiebagen. (Eller vi fick schampo och balsam, inpackningen fick man efter en "expert" hade plockat ut den som passar mitt hår)

De här produkterna har jag använt flitigt och jag är supernöjd! Mitt hår mår bra och det luktar gott.


Ha en underbar dag! Det ska jag ha:)

Lite shopping

Det blev lite shopping idag i stan iaf. Skulle titta efter en ny taklampa till Oliwers rum (jag tog den han hade i sitt rum och satte i köket, ovanför köksbordet).

Dock hittade vi ingen bra, så ska leta vidare. Jag har en annan taklampa som han skulle ha fått för längesen, men det saknas en kontakt på den, kanske blir så att vi helt enkelt fixar den. Vi får se.


Vi gick in en snabbis på Lindex och hittade lite fina saker:)




En ursnygg grön skaljacka (vill oxå ha en!!!), en grön tjocktröja med stjärnor på (rea), ett par gröna mysbyxor, ett par bruna mysbyxor och en brun tjocktröja.

Gillar dem allihop:)

Åkt kälke

Idag klädde jag och Oliwer på oss ytterkläder, tog på Zelda hennes väst och begav oss ut. Vi skulle ta nya kälken hem till våra kompisar Carro och Samuel.

Herregud så tung den var att dra! Eftersom att det är sandat/barmark på cykelvägarna här så fick vi sicksacka över vägen så vi höll oss där det var mest snö. Zelda drog i kopplet och Oliwer satt på kälken och höll i sig. Vi gick en lite längre väg så Zelda skulle få göra sina behöv. När vi kom fram så var jag tvungen att ta astmamedicin, så ansträngd blev jag. Taskig kondition? Ja.


Oliwer och Samuel lekte, skrattade, brottades, slogs, lekte igen och hade roligt. Jag och Carro fikade och snackade skit. Mycket trevligt! Det var ett tag sen vi sågs, så det var välbehövligt.

När vi åkte hemåt igen med kälken så var det en trött liten kille som "ramlade" av flera gånger, den trötta lilla killen somnade på soffan när vi kom hem. Medans han sov hann jag städa hans rum, dammsuga i hallen och städa i badrummet. Perfa!

Nu kommer strax Darlingen hem från jobbet och vi ska in till stan en sväng. Jag har lite planer nu igen;)

Hoppas att ni har en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll:)


Här kommer en bättre bild på fina nya kälk...

20110301 (MMS)

Här kommer en bättre bild på fina nya kälken;)


RSS 2.0