En sån...

0-1c4fd1698bed8425e0584be712af9eb8.png

Kolla varifrån!

En sån här liten mc önskar sig Oliwer i julklapp;)


My arm hurts!

Gaaaah min arm väger BLY! Usch. Hoppas att det går över snart. Så länge den bara "hänger" så känns det inget, men så fort man ska använda den så är den så öm och tung. Men hoppas att det är värt det. Att slippa svinisinfluensan.

Idag har jag, Oliwer och Zelda umgåts med mina föräldrar. Vi åkte hem till dem vid 11.30 efter att jag hade fått den efterlängtade sprutan. Vi drack kaffe och fikade lite och sen åkte vi till Citygross. Handlade lite och fortsatte in på Karlssons. Jag köpte stora muffinsformar och en liten minikavel. Nu ska det bakas. Hoppas att Oliwer kommer att tycka att det är skoj i framtiden. Köpte även lite pyssel nu till julen.

När vi kom hem igen (till dem) så gjorde mamma en äppelpaj, och kokade ris. Jag gjorde kasslergryta. Så himla gott!

Oliwer är mycket bättre, han har bara fått alvedon en gång idag, och har varit pigg hela dagen. Härligt! Dock blir det inget dagis för honom imorgon. Han ska till dagis på onsdag och så ska jag försöka få in några timmar på torsdag oxå, för på fredag börjar han på "riktigt". 5.30-13.45.

Jag köpte en bukett med tulpaner till mamma idag, jag sprang förbi torget när jag skulle in på Lindex. Tyckte att mamma skulle få en 1a advents bukett:) Lindex har rabatter på olika plagg olika dagar, och helgens "fynd" var pyjamasbyxor. Ordinarie pris 149:-, men kostade 49,50 nu. Woho:) Jag som älskar pyjamasbyxor! De här är flanell oxå, så de är supervarma och gosiga.

(Jag skulle lägga in en bild här, men blogg.se tyckte inte det)

Nu har...

650b9c1e8212915e9a4212c53330bd86.png

Kolla varifrån!

Nu har jag varit och tagit vaccin mot svininfluensan, så snart får vi se om jag märker av det, eller ej. Jag tänkte visa den söta lilla julgranen som jag köpte häromdagen. Lite julkänslor i bilen;)


L&B

När vi var nere i Gbg på Mammabloggalan i början på juli i somras så vann jag ett valfritt plagg hos Lingon och Blåbär.
Den lappen har stått i hallen så jag har sett den dagligen, men det har inte blivit av att jag har beställt något. När vi var i Gbg så bestämde jag att det ska bli ett plagg till mig. Eftersom att jag handlar så mycket till Oliwer så tycker jag att det kan vara skoj att köpa något till mig. Det är ju ändå "gratis":)

Den här koftan valde jag.

Jag gillar modellen på den, bla att det är trekvartsärm, mycket fin:) Hoppas att den är lika fin i verkligheten sen när den kommer.

Min lilla prins är fortfarande vaken. Han fick en alvedon för en liten stund sen, jag hoppas att han kommer somna, så att jag kan somna samtidigt. Vi får hoppas på att han sover länge i natt.

Under de tre timmarna som Oliwer var på dagis igår så hann jag och Darlingen rensa i vårat förråd. Det blev två fulla billass till soptippen. Så härligt! Fast vi har mycket kvar att göra där nere, men en bit på vägen iaf.


Nu blir det strax sängen!
Sov gott!


En betydligt...

40be7c7077317ce650aec8ce5af404dc.png

Kolla varifrån!

En betydligt piggare kille. Vi sitter och äter en riktig gormetmiddag. Kassler, potatiskroketter, beasås och sallad.


Sjuk Oliwer

Min älskade lilla prins är sjuk. Han var tom uppe på 40 graders strecket, men har nu vänt och är "nere" på 39 igen. Usch vad tråkigt det är att se honom så slö. Han bara ligger. Han orkar knappt gå.

Mamma och Pappa var här en sväng och hälsade på förut. De hade med sig lite vätskeersättning till Oliwer, en julstjärna (blomma alltså), och en saffranslängd. Vi fikade lite och jag bjöd på glöggte. Det var så gott med saffranslängd!

Jag har bytt gardiner i sovrummet, vardagsrummet och köket. Ska se om jag kan hitta någon bra julgardin att köpa till Oliwers rum, eller Mamma kanske har någon som vi kan få?;)

Jag har satt upp adventsljusstakar i alla rum oxå. Så fint så:)

Nu håller jag på att slå in lite julklappar, får dock ont i ryggen eftersom att matbordet är får lågt för att stå och arbeta vid, därav denna lilla rast. Har plockat lite i Oliwers rum oxå, flyttade på soffan-igen. Vet inte riktigt hur jag vill att den ska stå, men nu får det stå så här en stund....:)

Vi kanske ska äta mat idag med.....? Har ingen lust att laga mat, men äta bör man....:)
Får ta en titt i frysen och se vad vi kan leta fram. Oliwer kommer nog inte äta många tuggor iaf. Han åt precis en banan och lite på en macka.

Vad har ni haft för er idag?

Kramar!

Bilden är några dagar gammal. Om man tittar noga så ser man att Oliwer hade lekt med en bläckpenna den dagen:)


Min stackars...

7f125001fdc283fbad7e527382025eb7.png

Kolla varifrån!

Min stackars lilla sjuka kille. Han har 39.7 i feber, den går ner medans alvedonen verkar, och sen går det upp igen. Han har sovit, skrikit, gnällt och grejat i natt. Han fick sova inne hos oss eftersom att Darlingen jobbade natt, så fort jag rörde på mig så vaknade lillprinsen. Stackars liten!


Ensam på dagis och gårdagens bilder

Idag lämnade jag och Darlingen Oliwer ensam på dagis. Kl 11 lämnade vi honom, och kl 15 hämtade jag honom. Han vinkade hejdå till oss och gick in direkt och lekte med sina nya kompisar och alla nya leksaker.

Medans Oliwer var på dagis så var Darlingen ute med Zelda och sen gick de in och spelade wii. Jag åkte till stan. Köpte två par strumpbyxor och en partytröja till morgondagens julbord.

Oliwer hade varit superduktig. Ätit snällt och lekt snällt. Problemet var väl att han inte ville somna i en barnsäng med de andra småbarnen, så de fick ta fram en vagn, som han somnade i. Så det gick jättebra.
Jag är så stolt över lilla kille!

Efter dagis idag så åkte jag, Oliwer och Zelda hem till Pappa. Han är hemma och sjukskriven pga en liten olycka igår. Han ramlade med cykeln och drog långfingret ur led. Usch så det ser ut. Hela handen är helt svullen. Fyfasen!

Igår firade vi att det går så bra på dagis med glass, maränger, banan och chokladsås. Darlingen kom hem tidigare från jobbet oxå:) Mina bästa killar!



 

Gott var det, men kladdigt blev det!!!



 

Ett långt, varmt och skönt skumbad blev det för skitgrisen:)

Nu ska jag fortsätta titta på tv och kanske läsa några bloggar;)

Kommentera gärna så jag vet om det är någon som läser det här:D





2 timmar

Från 15.30-17.30 sov Oliwer. Gissa om han var trött efter dagens Dagis:)

Dagen gick jättebra. Vi kom till Dagis kl 11. Lekte och sjöng en liten stund sen var det lunch. Det blev stuvade makaroner och korv. Oliwer åt med god aptit. Han tröttnade innan alla barn hade ätit upp, så han fick lite "plock-jobb", dvs plocka majs från bordet och äta upp:)

Efter lunchen så skulle han sova en liten stund. Det ville ju inte Oliwer kan jag lova. Det blev till att klä på oss alla ytterkläder och gå en sväng med Oliwer i vagn, då somnade han:)

När han vaknade så var det full fart igen:) Massor med lek. När han träffade en av sina nya kompisar idag så fick han en stor kram och en puss på kinden:) Så sött! Hon utbrast "HEJ" och sprang och kramade och pussade på honom.

Medans Oliwer sov så hann jag se klart på en Falk film (Har iofs sett den förut, men de kan man se många ggr;)), sen tittade jag på "Den Osynlige". Den har jag oxå sett massa ggr förut, men den är grym, och helt klart värd att se flera ggr!



Nu har vi lite mys resten av kvällen. Jag är sugen på en till "Tuva Novotny-film", men jag tror ju att Oliwer kommer vara vaken ganska länge nu. Vi kanske ska åka till affären och köpa lite glass och mumsa på.

Imorgon ska Oliwer vara själv på dagis. 11-15. Får vi se hur det går:) Blir nog kanon!


Oliwer testade...

16285221311398ad88fb774ca598a81c.png

Kolla varifrån!

Oliwer testade att köra lite buss, nu sover han en stund. Han vägrade somna i en säng, så jag fick gå en sväng med vagnen. Men det funkar ju oxå;)


Oliwer testar...

0-4b61aedcc5bd5feedb887b326ac11f04.png

Kolla varifrån!

Oliwer testar barn toaletten;)


Oliwer och...

0-57b0a1670eea4e540127b1d65e9cafe7.png

Kolla varifrån!

Oliwer och Zelda myser i soffan. Om en stund ska vi åka till dagis igen;). Vad gör ni idag?


Tisdag 091124

Idag var vi på dagis igen. Andra dagen. Det gick jättebra, vi började med att leka utomhus 30 min och sen gick vi in och åt mellis. Efter det lekte vi, eller Oliwer lekte, jag satt i soffan och höll mig borta.
Oliwer lekte med sina nya fröknar och sina nya vänner. Det kommer inte bli svårt att lämna honom där, det känns jätteskönt!

Efter dagis har vi varit hos Mormor och Morfar. Fikat lite och tittat på "I drömmarnas trädgård".

Annars har vi inte gjort mycket idag. Dagen har gått väldigt snabbt. Det är inte kul när man kliver ut från dagis vid 16.30 och det är kolsvart ute. Om en månad är det julafton.

Hur ligger ni till med julklappar? Jag är klar med de flesta. *duktig* men har fortf lite att fixa med:)

Det blir en tidig kväll ikväll. Vi är trötta hela familjen. Imorgon är det dagis igen:)

Kram och god natt!




Hej Bloggen:)

Hur har ni haft det i helgen? Jag har haft det bra. Har jobbar Fredag-Söndag. Har skrattat typ hur mycket som helst och haft en riktigt bra helg. Mitt i byggkaoset:). Det hände några roliga, några otippade och några mindre roliga saker på jobbet i helgen.

I lördagskväll tittade vi på Johan Falk 6, som jag fick låna av en kollega. Mycket bra! Jag är nog lite småkär i Frank Wagner (som resten av den kvinnliga befolkningen av Sveriges medborgare)

Idag kl 14 ska jag och Oliwer vara på hans nya förskola. Idag börjar inskolningen. Dock blir det väl bara att kika lite på lokaler och sånt idag, men det ska bli skoj!

Jag har redan satt igång en maskin tvätt. Tänkte plocka undan lite och så. Byta lite lakan i sängarna kanske. Vi får se vad som händer. Darlingen jobbar förmiddag.
Skulle behöva bry mig om mina blommor lite grann oxå, några behöver bli omplanterade och några ska slängas.

Vad har ni gjort i helgen? Jag har knappt suttit vid internet alls. Desvärre ligger jag efter i allas bloggar. Igen... Men det känns som att jobb och sömn har varit prioriterat i helgen.

Nu är jag ledig tills 1 dec.
Härligt! Då börjar mitt nya liv. Jag ska börja jobba bara morgonpass. Härliga tider. Hehe.

Hoppas alla får en bra dag! Får se om jag uppdaterar något mer idag. Kommentera gärna:)



Jag älskar den här bilden på min prins!

Strax är...

0-1d5ee76b1e51fa9bb5a4bc2850173c76.png

Kolla varifrån!

Strax är äntligen den här lördagen slut. Idag har vi skrattat så tårarna har sprutat! En kollega har gjort en jättefin inbakad fläta på mig. Gissa om hon kommer bli utvingad att göra en likadan imorgon;)


Skojs

Katt åt boll- dog på studs
Katt åt lampa- lös i magen
Katt åt hund- fick skäll
Katt åt playstation- fick spel
Katt åt cigarett- blev överaskad



Fredagsmys?

Då var det fredag igen. Jag sitter på jobbet. Igen.
Dagarna går så himla snabbt. Man ser nästan Oliwer växa. Det är lite skrämmande.

I natt vaknade vi av att Oliwer gallskrek, och då menar jag verkligen gallskrek, vid 3 tiden. Darlingen gick och hämtade honom och la honom i våran säng. Han måste haft en mardröm, för han somnade direkt när han lades ner i våran säng. På morgonen så vaknar jag av att någon hostar och nyser mig rakt i ansiktet. Härligt!
Han hade ingen feber, men jag hoppas inte att han ska bli sjuk nu, när vi ska börja på dagis på måndag.

Vi somnade ca 2.30 i natt. Jag satt och pysslade ihop några julklappar. Älskar internet:)
Darlingen satt och spelade wii.
Sen när Oliwer sover hos oss och ligger helt vågrätt i sängen, så får man inte så mycket sömn. Jag är trött idag, men det kommer inte gå ut över jobbet. Hoppas jag:)
Det är iofs massor att göra idag, sen att det saknas lite folk oxå pga sjukdom och vab gör ju inte saken bättre. Men vi klarar allt. Så är det bara.

Hoppas alla får en underbar fredag med det obligatoriska fredagsmyset. Jag myser på jobbet. Kanske.


Väntat hela dagen!

Idag var vi på stormöte på jobbet. Efter mycket information och frågor så framkom det att med största sannorlikhet kommer bli Securitas som kommer ta över oss inom security.
Jag ser väldigt positivt på det hela och ser fram emot att bli "övertagen".

Det betyder lite ändringar på våra kläder, dvs kostym, skjorta, väst och slips/scarf. Det betyder minst en ny chef oxå, och det kommer bli superbra! Jag ser fram emot det här supermycket! Lära känna lite nya människor som vet hur man gör på "stora" flygplatser (Arlanda, Malmö, Bromma bla).

Efter mötet åkte vi ut till Farmor och Farfar (där vi lämnade Oliwer innan mötet). Vi fick kaffe, bullar och tårta, för idag var Farmors "riktiga" födelsedag. Vi firade ju henne i tisdags. Gott med tårta en dag till:)

När vi hade fikat klart och lekt en stund åkte vi in mot stan. Gick runt lite och hittade en superfin liten klänning på Kappahl, den köpte vi och slog in, sen gick vi till Citygrillen och åt varsin kebab med bröd. Efter det gick vi en promenad med Zelda och efter det gick vi på 1 års kalas. Nomie som fyllde år igår. Vi fick god smörgåstårta och fika och Oliwer lekte massor med Nomie.

Förutom klänningen fick Nomie en liten Teletubbiesdocka. Hon älskar tydligen de små figurerna:) Så det blev kanon.

När vi kom hem så hände det ofattbara. Det var inget avsnitt av LYXFÄLLAN! Det är tydligen slut för säsongen och jag satt helt ovetande....:(

Jag blev tvungen att deppbada i en timme:) hehe, allt för att bada:)
Nu tänkte jag diska och plocka undan lite.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Mvh Securitas-SoffiZ;)





Det är...

0-144bb0fa542164dd33f2d5f6c1267ca0.png

Kolla varifrån!

Det är nästan helt klart att det blir Securitas som blir våran nästa arbetsgivare. Det var ett ganska givande möte idag. Det blir till att jobba i kostym, slips och väst i framtiden. Jag ser verkligen fram emot framtiden nu.


Nytt golv och stormöte

Igår jobbade jag hela dagen. Därav ganska kass uppdatering, dvs obefintlig:). Det var en trång dag. De håller på att byta golv inne i säkerhetskontrollen, så vi var intryckta vid en vägg. Alla stod typ på varandra. Men det kan väl vara lite mysigt med närhet?! Hehe.

Idag ska vi åka till Farmor och lämna Oliwer, sen åka till jobbet. Idag är det stormöte. Vi ska få reda på våran framtid. Härligt!

Jag önskar er alla en underbar dag!
Uppdaterar senare:)


Jag o...

583ff02a01d0885b728251ca950ae3c7.png

Kolla varifrån!

Jag o Zelda står och väntar på att Jenny ska komma hem. Oliwer somnade i bilen, så han sitter där o sover nu. (ca 5meter från mig med öppen baklucka). Idag har vi varit hos Agnieszka och lekt. Fick god fruktsallad och kaffe. Tezza och Ellen var oxå där o lekte. Trevligt!


Tisdag

Då var det tisdag och jag, Oliwer och Zelda ska hem till Agnieszka en sväng.
Jag låg och tittade på "Tjenare Kungen" till 2.30 i natt, så är lite trött idag, självförvållat.

Tänkte på en sak igår. Finns det något som jag kan ändra i min skrift? Alltså, skriver jag bra, eller dåligt. Vad kan jag göra bättre? Tänkte mest språkmässigt. Det kanske finns någon journalist som läser min blogg som har lite åsikter?

Nääe, nu ska vi dra oss. Zelda ska bara äta upp sin mat. Vilket hon tycker är lite jobbigt eftersom att Oliwer springer dit och stör henne hela tiden. Stackars hund.

Vad har ni för er idag?
Kramar!


Arn

Idag har jag pysslat massor hemma. Skönt att hinna med lite sånt ibland. Efter det åkte vi ut till Pål ljungshage, jag tänkte passa på att klippa mig. 50kr kostade det:) Lagom! Jag klippte mig jättelite, men ändå så att man ser lite skillnad och jag känner mig fräsch. Inga slitna toppar här inte:)
Medans jag klipptes var mina killar inne på Citygross och handlade lite. Bla tårta.

Vi åkte ut till Jönåker och firade Farmor som fyller år på torsdag. Hon fick en vinflaska (prins Oliver) och på den var en av mina flaskdekorationer, hade dock bytt ut liljan (den hade blivit trött) mot en rosa gerbera, och en stor röd rosett. Blev ganska fint.

Eftersom att jag köpte en hel bukett med gerberor, så fick jag 6 st själv. De står i två vaser här nu. En härlig rosa färgklick:)
Att man inte unnar sig lite nya blommor lite oftare! Efter min blomkurs har jag verkligen ändrat mig. Jag köper inte bara hem gröna lättskötta växter, utan gärna med färg på.

Oliwer har precis somnat (sent, jag vet!) och Darlingen jobbar. Jag ska titta på första ARN filmen.
Joel Kinnaman är ju med i den:) hehe.



Har precis druckit en kopp vitt te och ätit två knäckemackor med ost och gurka. MUMS!

Hoppas ni får en bra kväll!

Nu är...

556e3fea5568a233669953424ee69b9f.png

Kolla varifrån!

Nu är jag nyklippt. Blev nästan samma frisyr som innan, fast kort o fräscht nu;)


Duktig mamma

Nu har jag varit en duktig mamma. Jag har gått igenom 3 st stora kassar med kläder som Oliwer har fått, jag har sorterat det han kan ha nu, och det som han kan ha om några månader. Jag har rensat lite bland hans kläder och i hans garderob. Jag har diskat i två omgångar eftersom att det blev fullt i diskstället. Jag har plockat undan och grejat och donat.

Vad har pappan gjort? Han har spelat wii.....!

Gissa vem som kommer att bli tvingad att dammsuga HELA lägenheten sen!



Idag går mina tankar till min morfar som skulle fyllt år idag. Hela 85år.

21 mars 2005

Den 21 mars 2005 hände en ganska konstig grej i mitt liv. Jag bodde med två tjejkompisar nere i Växjö, och den ena av dem hjälpte en sexmördare att rymma från psyk.
Ni som känner mig kanske kommer ihåg den lilla händelsen?

Igårkväll på tv8 så visades ett program som heter Ondska. Det var just om "En psykologisk djupdykning i sexuell sadism". Gissa vem det handlade om. Japp, "Marek". Han heter egentligen något annat, och jag fattar inte varför de inte har hans riktiga namn.
Jag blev själv förvånad när jag kände igen grej efter grej och datum efter datum. Tillslut så ramlade poletten ner, och jag fattade att det var om honom.
Jag hämtade datorn och googlade på det "riktiga" namnet. Fick fram precis samma datum som de precis har sagt på tv.

Jag kunde inte sova på tre timmar efter det här programmet. Den här händelsen har verkligen etsat fast sig i min hjärna och kommer nog aldrig att blekna. Det var polisförhör, det var husrannsakan, det var samtal från poliser och från media. Det var en ganska omtumlande händelse.

Jag tänker fortfarande på min kompis ibland, hon som hjälpte honom att rymma. Jag har pratat med henne via msn, men inte träffat henne efter den här händelsen. 

Man vet aldrig vad en kompis kan åstadkomma efter att råka ut för en riktig manipulerande psykpatient!

 


Till min älskade son

Den här videon tillägnas min älskade son!



Barnbasar

Idag var jag och Oliwer iväg på Barnbasar. Mamma och Pappa var oxå med. Jag hittade några fynd, tänkte visa några bilder på det.



3 par byxor, två av dem manchester, och ett par vinterstövlar.



T-shirt med varmkorvar på, en grön tröja med Vargen och två sweatshirts, en adias och en med krokodiler.




En draktröja och en pepparkaksdress.




Så här fin blev sötisen som pepparkaksgubbe:)


Jag bränner inte kortet:P

Det är några av er som undrar varför bilden på Oliwer brinner:P, det är en jätterolig sida som heter Photofunia där man kan leka med sina bilder. Bla bränna upp dem:P, gå in där och testa:)




Det finns massor av olika bilder, och man kan sitta och leka en stund. Absolut värt ett besök.

Nu har Oliwer hällt ut alla saker i sin leklåda i vardagsrummet och hamrar på den. Jag vet inte om han tycker att den är trasig?

Vi ska göra oss i ordning och åka in till Barnbasaren på Rosvalla en sväng. Vi behöver inget, men ska kika lite. Ska även låna ut Oliwers gåstol till Karin och Hektor. I eftermiddag ska vi till bowlinghallen. Jag har inte tittat på bowlingmatch på länge länge. Men jag börjar bli mer och mer sugen.

För er som inte känner till det så bowlade jag när jag var yngre, jag var riktigt bra. Spelade i A-laget och fick bra resultat. Sen flyttade jag till Växjö i några månader, och när jag sedan flyttade hem igen så hade jag aldrig någon riktig lust att bowla. Jag tränade och spelade, men längtan efter bowling fanns inte där, nu hoppas jag att det ska komma tillbaka igen.

Hoppas alla får en fin dag!


Oliwer tittar...

2f94639675c600190781871bd009d042.png

Kolla varifrån!

Oliwer tittar på innebandy. Just nu leder onyx med 4-2. ;)


Usch vilket...

0-6bf955605609bcfd436232ff7d628588.png

Kolla varifrån!

Usch vilket väder! Ska in till Onyx innebandymatch nu. Heja Onyx!


Sötnosen


Lördag

Oj vad det regnar ute!
Det är på såna här dagar man skulle önska att man hade en öppen brasa att sitta och gosa sig framför hela dagen. Så blir dock inte fallet för mig idag. Dels har jag ingen öppen brasa och dels så har jag en hund som behöver gå ut. Sen har min bror innebandymatch som vi ska åka och titta på oxå, så idag blir det ingen mysig innedag inte.

Oliwer tog ett bad på morgonen. Han älskar verkligen att bada (vem har han ärvt det från??;)) Zelda har ätit mat och så har vi ätit frukost. Annars har vi bara softat framför dator, och barnkanalen. Darlingen jobbar fram till kl 15.

Igårkväll tittade vi på "The proposal". Helt okej film, dock slutade den väl inte så som jag trodde, men helt klart värd att se.



Dax att göra något av dagen nu kanske?

Hoppar ni får en underbar dag!
Kramar!


Jag tittade...

4a6509acf80097f9bb8e8623002d4514.png

Kolla varifrån!

Jag tittade bort i ca 1 sekund. Gissa var jag hittade Oliwer. Ja, på köksbordet. Att han var snabb visste jag, men nu vet jag att han kan klättra upp på bordet oxå. För övrigt gick det jättebra hos läkaren, så jag kan kalla det den bästa fredagen den 13e, EVER!


Tack!

Tack för alla fina kommentarer! Gud så söta ni är! Det värmer!
Jag har ju alltid varit väldigt pysslig av mig, och jag älskar att göra kreationer av olika saker. Blommor är ju väldigt tacksamt att jobba med eftersom att det finns så himla många fina blommor!

Idag är det Fredagen den 13e. Otursdagen? Det kommer väl att visa sig under dagen. Jag ska till läkaren en sväng, hoppas att det går bra där. Sen blir det mys resten av dagen. Vi ska hem till Farmor och Farfar en sväng oxå under eftermiddagen.

Häromdagen satt jag och pysslade (som vanligt). Jag och Amanda (som oxå gör smycken) pratade om att vi kunde byta ett smycke, det är alltid skoj med nya smycken, jag fick ihop ett fint armband som jag skickade till henne, hon blev jätteglad:) Så skoj att du gillade det gumman!



Nu ska jag klä på min son ytterkläder, så ska vi gå på promenad med Zelda.

Vad har ni för er för skoj idag?
Kramar!



Blomsterkurs del 5

Idag har jag varit på sista blomsterkurs tillfället. Vi har haft så himla roligt att vi bestämde att vi ska börja med en fortsättningskurs i slutet på januari/februari. Längtar dit!

Idag gjorde vi;



Paketdekoration:) Den blev jag supernöjd med! Det bästa är att den kommer hålla sig så fin ända tills julafton:) (Det är två st kanelstänger på)


 

Två st olika flaskdekorationer.


 

Två olika buketter. En liten och en stor. Den stora med en stor "manschett".


Brysselresan

Igår var vi i Bryssel hela dagen. Flygplanet lyfte från Skavsta 6.30 och vi landade 23.20 igen. Däremellan var vi inne i Bryssel.
Det var en väldigt lång dag. Vi gick och vi gick och vi gick! Det var en ganska tråkig stad. Grå och trist. Vi tittade på "Manneken Pis" och EU parlamentet.






Vi stannade till på en pub och drack lite öl och vin (jag drack självklart vin), vi letade bra shopping (vilket inte fanns), vi sprang rung i affärer, vi åt mat. Jag åt Spaghetti Bolognese. Jättegott. Dock alldeles för mycket! En stor tallrik med massor av mat.

 

 


Resans roligaste var att jag träffade Ari. En gammal kompis som jag inte har träffat på ca 10 år. Vi har haft ganska bra kontakt genom alla år, så det var en självklarhet att träffas när vi var i samma stad. Han bor i Finland i vanliga fall.

Shoppingen var som sagt obefintlig. Men det var likabra det:)
Det var en mycket bra dag!

Tack till alla som var med:)


Bryssel

Idag åker jag till Bryssel över dagen.

Kanske kan skicka något mobilinlägg, annars hörs vi imorgon:)

Ha en bra dag!!

Bokat och klart!

Den 7e januari 2010 (på Oliwers 1,5års dag) åker jag, Oliwer, Darling, Mamma och Pappa till Kanarieöarna. Det ska bli så sjukt härligt! Första gången Oliwer ska flyga. Spännande! :)

Sitter på jobbet nu. 4e dagen i rad. Tiden har gått ganska fort. Det tycker jag är lite skrämmande. Jag har missat 4 dagar av min sons liv. Tiden har bara svischat förbi. Imorgon ska jag och några jobbarkompisar åka till Bryssel över dagen. Det ska bli ganska skoj. Blir en lång dag. Vi lyfter från Skavsta 6.30, och kommer hem 23.40 tror jag.
Då kommer jag missa en dag till av hans liv, men vi får ta igen det senare. Jag vet att han har det jättebra med sin pappa!

Hoppas att alla har haft en bra helg!
Jag ligger väldigt mycket efter i allas bloggar just nu, får ta tag i det någon gång i framtiden..

Kramar till min familj och mina vänner!
 

Jobb dag 3 och Fars dag

Idag började jag och barnen dagen hemma hos Mormor och Morfar. De bjöd på Farsdags frukost:) Pappa/Morfar fick ett superfint örngott med texten "Världens tröttaste pappa". Han ska dock få ett paket till, har inte hunnit köpa det ännu, eftersom att jag jobbar jämt...

Darlingen fick självklart Farsdags presenter idag. Två snygga slipsar och en mysig fleecefilt.

Dagen fortsatte på jobbet. Dagens 10 timmar gick ganska snabbt. En kändis gick igenom idag med. Dock en ganska obetydelsefull B-kändis. Men ändå en kändis:)

Nu är det strax dax att sova. Imorgon är det ännu en jobb-dag och på tisdag åker jag till Bryssel.

Sov gott:)

Grattis till Darlingen och till Morfar på farsdag! Jag och Oliwer älskar er!

Dag 2 av 4.

Då är det "bara" 3 dagar kvar att jobba. 30 timmar. Hoppas att dagarna går fort.

Ville bara lämna ett litet livstecken.

Stort tack till min familj och mina vänner! Ni betyder allt för mig!

Bespara mig era elaka kommentarer tack. De kommer inte publiceras i framtiden ändå.


Tråkig nyhet

Idag fick jag en tråkig nyhet. Var väl något jag egentligen visste, men inte ville inse. Ibland kommer verkligheten i fatt. Jobbigt, men så är det.

Just nu sitter jag på jobbet. Har varit en jättelugn dag. Skönt. Iaf hittills. Men tror inte att det är så mycket mer att göra ikväll. Ska äta lite middag och sånt. Vallenbergare. Gott!

En kändis gick igenom säkerhetskontrollen förut. Sånt gillar vi. En manlig skådis:) Han visste dock hur man gör när man går igenom en säkerhetskontroll, för han pep inte i bågen. (vilket var synd, för jag hade fått söka honom om han hade gett utslag:))

Vem det var? Näähe, det håller jag för mig själv;)

Uscha vad jag är sugen på godis! Får bli när jag kommer hem. Godis och ett stort glas vin:) Eller kanske ska skippa godis och ta gurka med dip istället. Det är nästan godare!

Jag är verkligen inte glad idag, dock tror jag inte att det märks utåt, och det är ju bra!

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har!

Jobb fredag

God morgon gott folk:)
Idag väntar en dag på flygplatsen. Men innan det blir det ett litet läkarbesök.

Vi hade en bra dag på busfabriken igår. Min bror sa innan att han "bara skulle sitta och fika". Haha, jo eller hur:) Oliwer är ju alldeles för liten för att leka helt själv, så vi lekte, och lekte och lekte:) Vi avslutade med en varsin nachotallrik och sen åkte vi hemåt. Det tråkiga med det hela var att det var så dåligt väder, så lite tråkigt att köra, men vi kom både dit och hem helskinnade.

Vi tog en del kort, men sen tog batteriet slut i kameran. Visar bilder senare.

På kvällen tog jag och Oliwer ett bad, sen gjorde Darlingen ugnspannkaka till oss och sen var det Lyxfällan. Det är skrämmande hur konstigt folk tänker. Inte bjuder man massor på krogen när man inte har några pengar?

Ville bara göra ett inlägg och visa att jag lever. Vet att bloggen är tråkig att läsa just nu, men det är ju ingen som tvingar er att läsa heller?:)

Hoppas att alla får en underbar dag!

Kommentera gärna, så blir jag glad:)


12 timmars natt

I natt tog Oliwer en 12 timmars natt:) Härligt! Jag var faktiskt tvungen att gå in och titta på honom så att han levde, vilket han gjorde:)

Darlingen sover, han har jobbat natt. Jag och Oliwer ska åka till Busfabriken vid 14 tiden. Min bror ska följa med och han slutar jobba vid 13, så det blir bra att åka vid 14.

När man berättar en jobbig sak för en vän, känns det inte som att den vännen borde stötta då?
Det verkar inte vara så i verkligheten iaf. Jag kan erkänna att jag berättade för vissa om varför jag mådde dåligt för några veckor sen, för att de skulle kunna stötta mig i det. Men det är tydligen svårt. Tråkigt.
Vet vilka jag kan berätta saker för och vilka jag inte ska berätta för.

Konstigt om man undviker folk när man mår dåligt?

Nu struntar jag i alla negativa tankar!
Idag kommer det bli en kanonbra dag med massor av lek och bus!

Hoppas att ni får en bra dag!



När vi var på Busfabriken 1 maj i år:)

Kläder

Idag satte jag och Lena oss på bussen vid 10.30. Vi var uppe i Sthlm vid 12 tiden. Vi gick runt lite här och var. Jag köpte ett par skor, ett par jeans och ett par andra byxor. Köpte faktiskt ett par tumvantar oxå för det var så kallt!!

Köpte lite presenter till några väl utvalda personer oxå:)

När jag kom hem så hittade jag en stor påse med kläder. Vi hade fått det av en jobbarkompis. Perfekt att Oliwer kan ärva från deras barn. Det var vinterstövlar, regnkläder, luvtröjor, en cykelhjälm, termobyxor och lite mer. Jag är så glad att vi har så snälla vänner! Det är perfekt att vi kan ärva!




Tänkte visa bilder på de sakerna jag köpte oxå.





Skorna kostade 149kr. Det kallar jag billigt:)

Nu blir det strax sängen!
Sov gott!


Nu är...

3403b423ba2690b0a270eb5f39b1cf58.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på väg hem. Snacka om bilköer, kö i fyra körfält. Härligt!


Lunch dax.

0-458888247bc4f260c59f362c1053d965.png

Kolla varifrån!

Lunch dax. Ost och skinkpaj. Gott! Har köpt ett par skor och ett par vantar.


Idag är...

0-28259906139aeb94af9a9433e5c9da75.png

Kolla varifrån!

Idag är jag o Lena uppe i Sthlm. Snön faller över hötorget. Vad gör ni idag?


Nu är...

-d8bb9c1e016feb6cfa4699a789d48d8.png

Kolla varifrån!

Nu är vi på väg mot ikea. Oliwer och Daniel sitter och pratar i baksätet;)


Tatuering:)

Ja, idag har jag gjort min fjärde tatuering:) Jag är sjukt nöjd!
Den sitter på vänster handled, på "framsidan". Så nu ska alla få se den:)

Tatueraren var supersnäll och fyllde i en av mina gamla tatueringar oxå.




Min bror var barnvakt medans jag var iväg och gaddade mig. När jag kom hem lagade jag pasta och köttfärssås och sen somnade Oliwer lite lagom så jag kunde se på nyaste Wallander "Prästen" som jag och Darling har hyrt. Jag antar att han vill se den ikväll, så jag får se den igen;) Det är helt okej, då kan jag läsa bloggar samtidigt:)

Tack för barnvaktningen Bror!

Nu på kvällen har jag och barnen varit hemma hos Mormor och Morfar. Åt lite korvstroganoff och lekte.
Gissa om Oliwer är trött nu:)

Kram och god natt!


Förresten, jag måste bara skriva ett citat från "Ullared". "En mans lott i livet är att jobba!" Jag kan inte mer än att hålla med;)


Vad har SoffiZ gjort idag?


Gårdagen

Igår var jag, Oliwer, mamma och pappa iväg på två husvisningar. Det ena huset var askasst, och det andra var bra, tror dock att det kommer att stiga ganska högt i pris. Men det visar sig.

När Darlingen hade slutat jobba så lämnade jag Oliwer och Zelda hos mamma och pappa, så åkte jag hem och bytte om, och så åkte vi in till stan.
Vi åt på "Black angus steakhouse".




Det var god mat, och vi gick ut därifrån proppmätta! Jag åt fläskfilé steak med kantarellsås och tjocka pommes frites. Darlingen åt en Entericote. Vi var nöjda:)

Vi gick vidare in på bion. Vi hade köpt biljetter till "Bröllops fotografen".

En ganska bra svensk film. Däremot på vissa ställen tycker både jag och Darling att det hade kunnat sett lite annorlunda ut, men i det stora hela var det mycket bra.

Stort tack till Mormor och Morfar för att barnen fick vara hos er:)


Idag är det måndag! Äntligen! Kl 14.00 händer det!

Nej "Pia", jag har inte tagit några nya bilder, då hade jag väl visat dem? Jag lägger gärna ut samma bilder fler gånger. Så nu vet du det:)

 


4 års dag!

Idag har jag och min älskade Darling varit tillsammans i 4 år:) Oj vad tiden går fort!

Jag, Oliwer, mamma och pappa har varit på två husvisningar idag. Det ena går bort direkt, och det andra var bra. Grejen är bara den att hus nummer 2 kommer nog gå upp ganska högt i pris. Vi får se:)

Darlingen kommer hem snart. Ikväll blir det lite middag ute och sen bio. Blir härligt!
Oliwer ska vara hos mormor och morfar.



Hoppas alla får en mysig söndag!

RSS 2.0