Laktos?

Igår ringde de från förskolan och berättade att Towa var dålig i magen- igen. Suck!

De berättade att det (ursäkta ordvalet) "bara rann".

Senaste gångerna jag har vabbat pga samma anledning så har det varit helt normalt när vi varit hemma samt att Towa har varit lika pigg som vanligt.

Det är alltså inte magsjuka och nu ska vi testa om hon reagerar på laktos.Dock tror jag att det har med tidiga mornar att göra. Barnen är på förskolan redan kl 5 nästan alla dagar. Men nu kör vi, ca en vecka utan laktos för lilltjejen och sen tillsätter vi det igen. Man måste upprepa den proceduren tre ggr för att verkligen kunna avgöra om det blir bättre/sämre utan laktos.

Ni som har barn som är känsliga mot laktos, eller är känsliga själva. Vad är era bästa tips? Jag är totalt nybörjare i den här "djungeln".


Birka Paradise

Det närmaste dygnet kommer jag att spendera på Östersjön med två fina tjejkompisar :)Jag säger bara SKÅL Karin och Emelie!! :)


Tåg

Sitter på tåget till Stockholm. Tog beslutet att lämna bilen hemma idag. Skönt att kunna sitta och slappna av i en hel timme :)Dricka lite kaffe i lugn och ro. Känner att det blir nog tåg lite oftare i fortsättningen :)

Nu är det eventdags :)


Vilken helg!

Oj vilken helg!

Jag har spenderat 30 timmar på jobbet den här helgen och Darlingen har kämpat med att försöka göra vårt hus så fint och attraktivt som det bara går.

Igår hade vi visning på huset. Det gick väl sådär, men vi hoppas på att någon av dem som var där är intresserade plus att vi kanske kan få en till visning.


Ja, vi ska alltså sälja huset. Det hus som skulle bli ett riktigt drömhus, men som blev helt tvärtom.

Vi flyttar till varsin lägenhet och kommer att ha barnen 50%.
Tanken med detta är att vi hoppas kunna hitta tillbaka till varann igen i framtiden, men just nu behöver vi ensamtid. Båda två.
Världens finaste ungar <3
Jaaaaaaaaaaaa!!Wiiiieeee!! :)

Ojdå?

Hoppsan, här loggar jag in efter ca 4 dagars frånvaro och ser att det är många som har kikat in hos mig idag. Hmmm, varför det? Är jag nämnd nånstans?
 
Just nu är jag så himla kluven. Mitt liv är i spillror och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna lösa allt.
 
Jag vet att det kommer att lösa sig med tiden, men just nu känns allt hopplöst.
 
Ni får jättegärna skriva lite uppiggande kommentarer, det skulle vara härligt. Jag skulle behöva all positiv energi som jag kan få.
 
Stora kramar till er!

Spakväll

Idag var jag och Agnieszka på Spakväll på Sunlight här i Nyköping.


Vi testade qigong, lyssnade på föreläsning, åt snittar, badade bubbelpool och hade det allmänt bra.

Vissa dagar behöver man lyxa till det lite :)
Bvc besök och blommor

Idag hittade jag en lapp från bvc. Det stod att Towa hade läkartid kl 9:45. När jag hittade den var kl 9:15. Gissa om det blev bråttom! Vi hann iaf i tid och vi "firade" med en fika på McD tillsammans med Agnieszka efteråt.När vi kom hem så roade jag mig att plocka bort några döda buskar i trädgården. Precis när jag var färdig plingade det på dörren och Agnieszka kom på besök. Jag fick det sötaste kortet och helt underbara rosor <3
Vi fikade lite till och sen grillade vi när Darlingen kom hem :)
 Två premiärer idag, både fika på altanen och grilla! :)Tack för idag och tack för att du är du <3

Piffipiffi

Idag ska vi städa och piffa hemma. I eftermiddag kommer en fotograf.Towa började morgonen med att dra på sig en mössa och läsa en bok ;)

Kunde inte sagt det bättre själv...


Tomt

Det är otroligt tomt på E4:an en lördagmorgon vid 7 tiden.Idag är sista dagen i skolan för den här omgången. Veckan har gått väldigt fort och vi har lärt oss massor!Vi har haft lektioner om kost, rehabilitering, tester och mycket annat.Jag önskar er en underbar dag :)


Skolvecka

Då var det åter igen en vecka i skolan i Linköping. Jag tycker att vi var i skolan häromdagen, det är inte klokt så fort tiden går.Idag har jag skrattat så tårarna har sprutat. Åh vad jag kommer att sakna min klass när vi är klara med den här utbildningen.

RSS 2.0