Sn.se

Läste precis detta här

"Robin Eriksson är fan stenhård. När jag får barn och de börjar spela någon lagsport (man får hålla tummarna) vill jag att de ska spela som honom. Ett par Jönköpingsspelare såg smått chockade ut när de tacklades ner av ett typ 80 kilo tungt block SSAB-avkomma. Det var bara för de tilltufsade Jönköpingslirarna att vinka hej då till sina stylade och hårbandsfixade innebandyfrillor. Jag njöt."




Man blir ju lite stolt över bror sin:)

Barnbasaren

När jag och Darlingen vaknade kl 9 idag så var klockan bara 8:) Sånt gillas! Sen att både Oliwer och Zelda sov hos Farmor och Farfar kändes ju lite konstigt;).

Jag satte igång att skrubba hela badrummet, diskade av allt i köket, städade köket och slog in några julklappar. Darlingen dammsög massor och plockade undan alla Oliwers leksaker och städade i hans rum.

Vi satte oss i soffan med varsin kaffe och bara andades och tittade lite på "American pie- the wedding". 10.45 åkte jag in mot stan. Målet för dagen var Barnbasaren.
Jag hittade lite olika saker. Egentligen var målet bara att hitta vinterskor till Oliwer, men det blev lite mer, surprice;)







Ett par strl 23 och ett par strl 24. Jag tänkte att om jag bara köper strl 23 så kommer de vara för små, och om jag bara köper strl 24 så kommer de vara för stora. Jag slog till på båda paren (20kr st) och hör och häpna, han kunde ha 23-orna:D. Det betyder att jag gjorde rätt val och att han kanske kan använda båda paren i vinter. Woho:)







Oliwer har provlekt den här fina bondgården. Den blev helt klart godkänd! Nu ska den gömmas och slås in, sen får den komma fram på julafton igen:)


Jag tror att jag har betalat ca 400kr för allt idag. Jag är supernöjd!


Efter att jag hämtade Oliwer så åkte vi ut till Stigtomta och umgicks med Pernilla och barnen i några timmar. Fick god mat och gott fika. Som vanligt!

Tack för idag Pernilla!


Nu blir det sängen!
Upp tidigt imorgon, som vanligt!


Mysig 5årsdag:)

Igår firade ju jag och Darlingen våran 5 årsdag:). Egentligen är dagen imorgon, men vi firade den igår.

Vi började med att titta på när min bror spelade innebandymatch. De förlorade, men matchen var ganska jämn och underhållande:)

Jag testade kameran och tog ca 250 foton i lite olika inställningar;). Haha:)






Är det spöken som spelar?;)





Min bror:) Han blev förövrigt matchens lirare i ONYX:D.


Efter innebandymatchen gick vi ner till Restaurang Quarnen. Varken jag eller Darlingen hade varit där och ätit förut, och vi blev inte besvikna! Vi tog varsin fläskfilé, delade på en potatisgratäng och vitlöksbröd. Det ingick buffé oxå. Det fanns allt mellan potatissallad till champinjoner. Mumma!






Efter maten gick vi bort mot bion och hämtade ut våra biljetter och sen gick vi till Fika. Vi drack lite alkohol och satt och pratade och tittade på folk;) Mysigt!!

 



Vi tittade på "I rymden finns inga känslor". Den var ganska bra, men ibland var den lite för mycket. Men absolut en film jag kommer se flera gånger:)

Efter bion gick vi ner till busstationen och åkte hem:) Haha vi är för gamla för att vingla runt ute på krogen;)

Det var en mysig kväll! Jättetack älskade Darling för den fina kvällen!
Jag älskar Dig! ♥

SMS-inlägg

201010301431 (MMS)


Har precis ätit mat på restaurang Quarnen....

Har precis ätit mat på restaurang Quarnen. Mycket gott! Nu sitter vi på fika och tar oss varsitt glas:) om några timmar börjar bion:)


SMS-inlägg

201010301425 (MMS)


Nytt projekt på gång!

Sådärja, nu har jag ett nytt projekt på gång:)


Fem ÅR

Idag ska jag och min Darling fira att vi har varit tillsammans i hela fem år.

Egentligen är årsdagen på måndag (1 nov) men vi tänkte fira dagen idag:)

Vi ska skjutsa ut Oliwer till Farmor och Farfar och sen blir det att åka hem, byta om och åka in till stan och se på innebandymatch. Efter matchen blir det att gå ut och äta någonstans och sen blir det bio:)

Jag hoppas att det blir en kanonbra dag!





Igår gick jag och la mig en stund för att vila. Klockan var ca 17.30 och jag tänkte sova ca en timme och sen vara social med mina killar. Darlingen var och försökte väcka mig flera flera gånger, men min kropp var så trött och så tung att jag låg kvar i sängen och somnade om igen. Vid 22.30 var jag uppe på toa, somnade om ganska snabbt igen och vaknade kl 8! 13,5 timmar sov jag! Helt galet!


Vad gör ni en lördag som denna?:)


Välkommen HELG!

Äntligen är jag ledig! Jag har helg!
Idag var jag egentligen ledig, men hade ett schemalagt extrapass. 5-12.30 skulle jag jobbat, men schemaansvarige ringde och frågade om jag ville jobba 6-14 inne i basgruppen istället. Jag sa ja. Att börja kl 6 är ju rena rama sovmorgonen för mig. Att "bara" jobba åtta timmar var oxå riktigt skönt. I vanliga fall jobbar jag 4.20-14.45 (10h15min).

I morgon har Darlingen tagit ledigt från jobbet. Vi ska ut och fira våran 5 års dag ♥. Det blir middag och bio. Det kommer att bli supermysigt! Vet inte var vi ska ut och äta, och jag vet inte vilken film vi ska se, men jag är säker på att det kommer bli jättemysigt!
Oliwer ska sova hos sin Farmor och Farfar imorgon:)

Sitter här med en kaffe och tittar på "Skönheten och odjuret". Oliwer ville se på Pettson (IGEN!) men eftersom att vi precis har sett den så bytte jag, och den här verkar oxå gå hem. Det var superlängesen jag tittade på den:) Gillar den!




Snart kommer min älskade Darling hem! Ikväll blir det lite träning för min del och sen blir det mys med mina killar! ♥


Vad har ni för er denna fredagskväll?

Tränat

Idag när jag åkte hem från jobbet så tänkte jag att jag skulle hinna träna lite ikväll. Jag bangade nästan, men jag tog mig i kragen, fixade barnvakt och åkte iväg.

Det var himla tungt idag, men jag klarade mina mål! Det är huvudsaken!

Genomsvettig och mycket nöjd över mig själv körde jag hemåt. Nu efter en härlig dusch känner jag mig väldigt nöjd! Att det kan vara så himla skönt efter man har tränat! Imorgon kommer jag nog iofs känna av lite träningsvärk i benen;)



Min lilla pajasprins fick leka med Mormor medans jag smet iväg till gymmet.

Nu blir det sängen för oss. God natt!



Tävling




Jag snubblade in på en rolig tävling. Det är Linda-Pauline som har en fototävling och en supermysig ring som pris.

Jag tänkte att jag ska ställa upp med den här bilden. Den är tagen i början på oktober i år och är min absoluta favoritbild. Jag är supernöjd med den! Jag har alltid fotat i autoläget och sen jag började på fotokursen har jag gått från klarhet till klarhet. Det är superskoj att fota nu när man ser att det verkligen blir resultat!


Vill haaaa

Kikade runt lite inne på Gullgrodan.se idag igen. Jag hittade ännu fler favoriter.




Ååååååh! Jag älskar dem!! Både kanelbullen och prinsesstårtan är kuddar/sittpuffar. Så himla coola!

Köp dem här:)

Blå ljung?



Hittade blå ljung! Så himla läckert! Jag har nog aldrig sett det förut, men gillar det -skarpt!

Har ni sett blå ljung förut?

Dammsugare



Har ni någonsin sett så coola kuddar?! Ha-begäret suger i min shoppingtarm!!
De vore galet coola att ha bara i soffan eller på golvet att leka med.



Den är ca: 40cm lång och 17cm hög. Gjord av velour.

Den kostar 379kr och går att
köpa här.

Mammablogg galan 2011



Nu kan man boka sig till nästa års mammablogg gala! Det var en jättemysig helg förra sommaren när mammablogg galan gick av stapeln i Göteborg. Nästa år, den 7maj, blir det i Stockholm.
Jag ska bo tillsammans med min fina vän Agnieszka.

Kommer vi att ses där?


Fotokurs del 4

Idag var det sista tillfället på fotokursen. På grundkursen alltså. Vi pratade massor om hur kursen har varit och om vi har lärt oss något osv. OM vi har lärt oss något? Jag är galet nöjd med kursen. Tycker att jag har lärt mig massor under de här fyra tillfällena.

Vi tog endel porträtt idag. Några blev bra och några blev mindre bra. Vi "lekte" med ljuset och jag tänkte visa några av bilderna.





Söta Agnieszka:)











Här ser ni lite olika varianter och hur jag har lekt med ljuset:)

Tycker att det är superskoj att fota nu och efterlyser modeller som jag kan "öva" på, så om du är sugen på att bli fotograferad, säg till:)



Äntligen ledig!

Äntligen har jag tagit helg! Helgen har enbart bestått av jobb och sova. Eftersom att jag inte känner mig helt 100 så har jag sovit så mycket jag har kunnat.

Jag sov en stund på soffan efter jobbet men känner mig fortfarande inte riktigt frisk.


Vi får se vad morgondagen bjuder på, ev ska vi träffa Agnieszka och barnen och fota lite, beror på hur jag mår, men något som är helt självklart är att det är fotokurs imorgonkväll:)

Tänkte att jag ska visa det jag köpte i Italien och på min lilla shoppingtur i torsdags. Är ni intresserade av att se det?



En bild på mig från Familjen Birgerssons sommarfest:)

Tomt, tomt, tomt...

Inne i min blogg märks det verkligen att jag jobbar helg. Det är väldigt få inlägg, och när det väl kommer ett inlägg så är det galet ointressant;)

Denna helg är en sådan helg. Jag jobbar 4.30-14.45 tre dagar i rad. Idag har jag känt mig rysligt tjock i bihålorna och extra varm och trött. Jag somnade vid 20 igårkväll, så jag fick 7 timmars sömn. Ikväll tänkte jag ta två ibumetin och försöka somna tidigt. Tänkte satsa på kl 20 idag oxå. Hoppas att jag sover bort det onda och vaknar pigg och fräsch imorgon bitti:)

Mina älskade killar ska snart åka hemifrån. De och Zelda ska sova hos Farmor och Farfar i natt. Imorgon står det jakt på schemat för Darlingen och lek med Farmor för Oliwer och Zelda.


Nu ska jag vara världens tråkigaste person och göra mig i ordning för sängen. Fast först ska jag hjälpa Oliwer att packa sin väska:)

God natt!





Massage

Idag var jag iväg och fick massage. Det var verkligen på tiden. Det gjorde så ont på vissa ställen!

Vi har haft tacosmys nu på kvällen, min bror kom förbi oxå och gjorde oss sällskap:)




Nu blir det sängen för mig!
Ha en bra fredagkväll! Imorgon ska jag upp och jobba igen.

Kram och god natt:)

Det snöar!

Det snöar!


Bergamo

Igår åkte jag och 10 andra (mest kollegor) till Italien. Vi hade bokat resa till Milano (Bergamo) och eftersom att vi landade i Bergamo och hade hört så mycket bra om det så stannade vi där.

Det var tur. OJ vilken underbar stad! Ja, dit kan ska jag åka flera gånger!


Vi började med att ta bussen från flygplatsen och stannade på ett fik. Himlars så mycket gott de hade där:). Svåraste var att beställa eftersom att de inte pratar så mycket engelska där. Som tur var hade vi två st spansktalande med oss och de skötte beställningarna väldigt bra:)





Jag och mamma skulle ha kaffe, och en av mina kollegor sa att det fanns nån kaffe med glass i, ja men det låter väl bra sa vi. In kommer en kopp med minilite kallt kaffe och en skopa glass i. Haha:) Men det var ganska gott ändå:)
Vi beställde en macka med spenat och brieost oxå, mycket god till det kalla kaffet;)





När vi hade fikat klart åkte vi "linbana" upp till berget. OJ vilken utsikt det var! Helt galet!! Det var varmt och skönt och vi njöt till 110%!





Vi gick vidare upp mot ett slott. Blev en hel del fina kort tagna där uppe.




Lena och Mamma.




Jag:)




Det här huset är tillsalu, kanske ska lägga ett bud? Kolla utsikten!!




Vi gick upp till slottet "San Vigilio". det låg högt upp och var supermysigt!




Jag posar lite;)




Underbar utsikt!




Hahaha;)




Gamla stan i Bergamo. Det kryllade av såna här mysiga caféer och restauranger:)




Vi stannade på ett litet torg. Solade, chillade och drack ett glas vin. Åh så underbart det var!




Den här superhäftiga tunneln är länken mellan flygplatsen i Bergamo och det superstora shoppingcentret.
Jag gillade den här tunneln jättemycket, tycker att den var jättecharmig:)



Jag får skriva lite mer imorgon, men summan av gårdagen var jättehärlig!
Vi åkte kl 8 på morgonen och kom hem 23.30. En alldeles lagom lång tur;)

Hejdå:)

Nu åker jag till ITALIEN!


Hörs igen imorgon! Ha en bra dag!:)



Packar inför morgondagen



Packar inför morgondagens resa. Eftersom att vi bara ska åka över dagen så kan man resa väldigt lätt:) Sånt gillas!

*Kamera
*Plånbok med svenska pengar
*Plånbok med euro
*Pass
*Boardingkort
*Stegräknare
*Astmamedicin
*Tuggummin
*Nässpray

Den supersmidiga Billabongväskan fick jag av min bror efter hans Asienresa. Den har varit med mig på flera endagarsresor förut, där kan man snacka om en berest väska:)


Äntligen är det "helg". Ledigt! Dock ska jag ju åka till Italien imorgon, men ändå ledig från att jobba. Hmm, jag får gå upp 5.30 istället för 3.20, och åker till jobbet, för att åka från det i några timmar och sen komma tillbaka;) Haha knepigt;)

Vi landar i Bergamo. Det ligger utanför Milano och vi kommer nog stanna där, och skippa att åka in till Milano.
Jag hoppas på att få några sjysta bilder med mig hem:)



Idag har jag bytt ut två mål mot Noka och idag var sista tävlingsdagen med Nokagänget inne hos Muppsan. Vi har under två veckors tid bytt ut minst ett mål mat om dagen mot Noka. Shake eller nudlar.

Imorgon kommer jag av naturliga själ inte byta ut någon mat mot Noka, men när jag kommer hem igen ska jag på´t igen:)

Om ni undrar över resultatet så har jag minskat lite i cm och något kg. Dock inte jättemycket, men däremot är det många som verkar se skillnad. Det är jätteskoj att höra:)





Ser ni vad det är för något som jag har fotat??:)

Ett mål

Idag har jag bara bytt ut ett enda mål mot Noka. Frukosten. Desvärre hade jag glömt min shaker hemma, så jag fick blanda i ett vanligt glas och tokvispa ihop den, men det funkade det oxå. Är man klantig så är man. Imorgon ska jag oxå byta ut frukosten mot en shake. Jag gillar det. Smidigt och bra. Sen har jag faktiskt köpt en hel kyckling:) Ska ta med den till jobbet och rensa den imorgon, så får Darlingen oxå lunch imorgon. (Han jobbar eftermiddag). Blir perfa. Åh vad jag ser fram emot att äta min kyckling:)

Näe, nu har Oliwer somnat (tror jag) och jag ska oxå krypa ner i sängen. Upp tidigt imorgonbitti igen!


Fotokurs del 3

Idag var det dags för fotokursens nästsista tillfälle (på grundkursen). Vi tittade och beundrade varandras bilder och sen testade vi lite olika inställningar.





Ser ni skillnaden? Vi har bla ändrat ISO tal och testat oss fram:)


Jätteskoj att lära sig lite nya saker. Ska nog försöka få tid till en fotorunda imorgon efter jobbet när jag har hämtat Oliwer på dagis.


På onsdag åker jag till MILANO!

God natt:)




(Mina kompisar på kursen gillade den här bilden;))

Tågbana

När jag besökte loppisen häromdagen så såg jag en låda med tågbana. Det var massor med räls, ett lok och tre vagnar för 150kr. Jag köpte det inte då, men kunde inte släppa den ur tanken.

Idag efter jobbet åkte jag ner till loppisen och den fanns kvar! Jag ryckte åt mig den lite snabbt och är galet nöjd:)






Dagen gick snabbt idag på jobbet. Det rullade på lugnt och fint och jag lärde mig lite nya saker.


Om en timme ska jag åka in mot stan, det är dags för fotokurs igen:) Desvärre har jag inte riktigt gjort läxan, men jag ska fixa lite med den nu.

Jag har galet ont i magen oxå. Gaaah hoppas verkligen att det går över!

Filmeftermiddag

När Darlingen kom hem från jobbet idag så var han lite trött och gick och vilade lite. I samma veva så somnade Oliwer och huxflux blev jag "ensam" hemma.
Vad gör man när man har lite egentid? Jo man poppar en påse popcorn och sätter igång en film:)

Filmen jag valde var "Djävulen bär prada".



Jag har sett den massor av gånger förut, men kände att jag ville se den.

Imorse åkte jag, Oliwer och Zelda hem till Mor och Far. Oliwer väckte Doda (=Morfar) och sa att det var kaffe:) Haha. Vi var där en stund tills de skulle hem till min bror för att tapetsera. Vi följde med och sa hej och sen åkte vi hemåt.

Jag har hunnit med att rensat i skafferiet och gjort pannkakor oxå, det är nog det vi har gjort idag;).

Idag är sista dagen i Muppsans Noka tävling. Jag har bytt ut ett mål mot en shake idag. Jag tror inte att jag har någon chans att vinna priset som är en spa upplevelse värd 2000kr, men jag är jätteglad att jag har kört Noka nu i två veckor. Jag har inte bytt ut alla mål per dag, men minst ett.

Jag kommer garanterat att fortsätta att byta ut något/några mål per dag mot Noka. Jag gillar det:)

Kräftfest

Igår var det dags för årets kräftfest hemma hos familjen Birgersson. Vi kom dit lite efter 17 och det dukades upp massor med mat. Det var potatis, tre olika pajer, svampstuvning, sallad och självklart kräftor!

Jag som älskar kräftor åt som vanligt hur många som helst. Det fanns både svenska och kinesiska. Mmmm:)



Jag äter kräftor:)





Jenny gillar oxå kräftor:)


Det var massor med partyglada kräftälskade och massor med barn. Barnen lekte jättebra hela kvällen. Jag är helt imponerad över dem, hörde inte ett enda barn gråta en enda gång. Tror att det var 11 barn:)





Som vanligt hade vi en kanonkväll! Många tack!

Nu är vi på kräftfest:) kommer bli en roli...

Nu är vi på kräftfest:) kommer bli en rolig kväll:) woho:)


SMS-inlägg

201010161399 (MMS)


SötisZelda

Jag, Zelda och kameran gick ut på en promenad. Det resulterade i en del bra foton.



Zelda är så duktig och gör som jag säger när jag är ute och fotar:). Hon tittar åt det hållet som jag vill så att det blir bra och fina kort:)





Vi hade lite span på en hackspett oxå:)



Idag började dagen med en Nokashake.

Oliwer kom in vid 8 tiden och Darlingen gick upp. Jag kunde inte somna om, så jag knallade upp jag med. Typiskt att enda dagen man får sova så går det inte.

I eftermiddag ska vi iväg på kräftfest hemma hos världens bästa Jenny. Det kommer bli galet skoj:) Gissa om kameran ska med;)

Nu sover Oliwer middag och jag och Darlingen tittar på ännu en Irene Huss film:)


Hoppas att alla får en kanonbra lördag!!

Fredagsmyyyyys

Irene Huss och ett glas vitt. Det är fredagsmys det:)



Ett av mina fina vinglas från blodgivningen:)


Vi har haft en trevlig dag idag. Min bror kom hit och skulle fika, men jag fixade lunch först och sen blev det  efterrätt.

 

Lax med färskpasta, sås och sallad och sen kladdkakemuffins.


 
 



Min bror Robin och Gosan.


Hoppas att alla har en bra kväll:)
Lämna gärna en kommentar;)




Loppisfyndat igen

Jag skulle åka ner till centrum och hämta ut ett litet paket till mig, innan jag hämtade det så tog jag en sväng in på loppisen som ligger precis jämte Ica. Jag är egentligen ute efter någon rolig möbel som jag kan renovera upp, men det fanns inget intressant. Okej, det fanns två intressanta objekt (sekretär? heter det så?) men de kostade 700 och 750kr st, så jag kände att det var alldeles för dyrt.

Däremot hittade jag tre jättebra spel till Oliwer.





Hittade det här fina "fönstret" oxå, vet dock inte riktigt hur det ska bli, om jag ska fixa det som en tavla med bilder, eller om jag ska försöka hitta en spegel och sätta i den. En sak är iaf säker, den ska renoveras och bli vit.

Vad tycker ni att jag ska göra med den?





Direkt när jag kom in i affären idag så hittade jag det här superläckra ostfatet, jag tvekade lite, la tillbaka det på bordet och kikade vidare, när jag skulle betala så gick jag och hämtade det igen. Jag kunde inte släppa det. Det är vikta kanter på det och massa "hål" för att det ska se ut som en ost. Tanten i kassan sa att det var en svensk design och att hon trodde att jag gjorde ett riktigt kap. Hon hade nämligen sett ett sånt fat på internet och det hade gått för ca 140:- sa hon. Haha, det låter ju kanoners tyckte jag, jag betalade 25kr för det:)


Jag är som vanligt nöjd med dagens loppisfynd:)



Helg!

Äntligen har jag helg!! Min lillprins är hemma och allt är som det ska! Eller näe, inte riktigt, Zelda är inte hemma. Hon är utlånad, hon ska på utställning idag. Ska bli skoj att höra om sen;)

Darlingen jobbar förmiddag idag så jag och Oliwer ska mysa hela förmiddagen. Sen ska vi laga en god lunch. Lax:)

Igår bytte jag ut lunchen på jobbet mot en Nokashake. Jag slog på stort på frukosten och köpte äggröra och bacon. det var så gott att när jag kom hem på eftermiddagen så gjorde jag äggröra och stekte bacon då med.

Nu ska jag smaska i mig dagens första Nokashake.

Igår var det en som påpekade att jag hade blivit smalare i ansiktet:) Sånt gillar jag att höra. Sen om det beror på Noka, träningen eller att jag har blivit noggrannare med att tvätta (min kassa hy i) ansiktet, det vet jag inte. Det kanske är en kombination?

Glöm inte att gå in till Muppsan och läsa om hela Nokagänget:)

Snart har dessa två "tävlingsveckor" hos Muppsan passerat, vinsten är att man kan vinna en spaupplevelse värd 2000kr.
Låter väldigt lockande! Jag kan säga att jag kommer fortsätta med Noka även om tävlingen tar slut. Jag tycker att det ger mig mycket. Jag håller mig mätt och jag gillar smaken. Sen att det är så lätt och smidigt att bara skaka ihop en shake, det är ju bara ett plus:)



Vad ska ni göra idag?

me&i recension

I samband med att jag hade en me&i tävling för några veckor sen så fick Oliwer en superhärlig tröja från dem.

Tröjan heter Stars and space och lilla Harry är med igen.
Harry är en liten figur som återkommer i olika skepnader år efter år.

Oliwer har använt den supermycket! Den har åkt åtskilliga varv i tvättmaskinen, dragits på gräsmattan, brottats med valpar och ser lika fin ut fortfarande!






Jag har en liten förkärlek till me&i´s kläder. Jag gillar verkligen materialet, mjukheten, färgerna och motiven! Det verkar som att min lilla förkärlek har smittat av sig till min son, för om han får välja tröja själv så väljer han ofta en me&i:)


Mitt och Oliwers betyg till denna fina tröja blir högt! 9 av 10!




(bild från meandi.se)

Äggröra

Sådär, då var dag 2 av 3 avklarad. One more to go. Dagarna på jobbet har gått fort och jag har inte varit överdrivet trött. Kanske börjar man vänja kroppen att gå upp 3.20? (kan man det?)

Idag har jag bytt ut två mål mot
Noka. Frukost och lunch. Smidigt och lätt fixat på jobbet, sånt gillas! När jag kom hem gjorde jag en supergod äggröra med skinka och frukt och avslutade med lite vaniljglass. Mumma!

Muppsan utmanade alla i Nokagänget att skriva varför vi gillar Noka.

Jag gillar konsistensen. Den är lite tjockare än andra shaker och känns därför lite mer mättande. Min favvo är vaniljsmaken. Man kan blanda två vaniljskopor och en skopa choklad:) Mums!


Just nu är jag i valet och kvalet om jag ska åka och träna, eller om jag ska gå och lägga mig supertidigt idag. Hittade iaf ett gammalt avsnitt av lyxfällan som jag kikar på, så jag har en halvtimme på mig innan jag tänker lyfta arslet från soffan i vilket fall;)



Noka vecka 2

Ojojojojoj! Jag har ju helt glömt bort att rapportera hur det går för mig med Noka. Det går BRA!
Jag har bytt ut frukosten varje dag i 1,5 veckor nu. Idag blev det bara en shake, det var så god mat i restaurangen på jobbet (Helstekt kotlettrad) och sen har jag nog inte ätit något mer? Hmm? Joo, lite popcorn;)

Igår bytte jag ut två eller tre mål mot Noka. Det går iaf framåt. Idag är det två st som har frågat om jag har gått ner i vikt, och ja, det har jag. Några kg:)

Glöm inte att kika in hos Muppsan och följa de andra brudarna i Nokagänget:)


Mina älskade killar (och Zelda) har åkt ut till Farmor och Farfar. De kommer hem igen på torsdagkväll. Jag saknar dem! Det är älgjakten som hägrar och eftersom att jag jobbar så tar Farmor Oliwer. Dock är han så hes att man knappt hör vad han säger. Stackarn!





Jaaa, jag vet att jag har publicerat den här bilden förut, men jag är galet nöjd över den! JAG har tagit den. Jag! Jag kan! Det är så skoj med fotokursen för man lär sig massor med nya roliga saker. Det här kortet är barnsligt enkelt att ta. Bara man kan;)


Nu blir det sängen för mig. Upp tidigt imorgon, sen ska jag träna imorgon oxå, och sen ev leka med Agnieszka:)

Sov gott!

Älskade Jotex

Jag klickade hem en beställning från Jotex häromdagen. Jag gillar Jotex. De har bra priser, snabb leverans och bra kvalité.



Nya sängkläder:)




Nya duschdraperier:)





Nya gardiner i sovrummet:) (Den vänstra lampan är oxå från Jotex)


Brukar ni handla saker på nätet? Jag gillar´t. Det är smidigt, billigt och bra:) Me like!

Homemakeover

Igår var jag och min kollega E-L iväg och gjorde nåt skoj;). Vi hade fått i uppgift att göra en homemakeover hemma hos en kollega.

Vill ni se hur det blev?





Före. Hmmm ganska tomt och tråkigt.









Sådär blev det:)

Kassa bilder, men ni ser ju ändå;)

Nya;
*Gardiner
*Gardinstänger
*Ljus
*Ljuslyktor
*Matta
*Dukar
*Blommor + krukor

Tadaaaa, vi blev nöjda, och han oxå:)


Jävla telefonkö!

"Det är fortfarande kö, var god vänta, så blir det snart din tur"




Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!

En ledig fixardag

6.40 vaknade lillprinsen idag. Jaja, likabra att vakna och gå upp, börjar ju jobba imorgon igen, tre dagar, sen ledig tre dagar! Woho;)

Darlingen är ute i skogen sen några timmar. Älgjakten har börjat. Honom kommer jag nog inte få se så mycket av den här veckan... Men bara att hoppas att det ger lite utdelning;)

Idag ska ev jag och en kollega "inreda" lite hemma hos en manlig kollega. Han frågade om vi kunde fixa till hans lägenhet lite om vi fick pengar att handla för. Jamen självklart svarade vi;). Det ska bli jätteskoj:) Måste bara vänta tills Darlingen kommer hem igen. Oliwer är inte riktigt pigg, så han får en innedag idag. Jag undrar om han har nån mer tand på g eftersom att han dregglar massor.


I kväll är det dags för fotokursen igen. Åh vad jag längtar! Fick sån mersmak igår när jag var ute och bilderna blev precis som jag vill!

Kursen jag går nu är nybörjarkursen på systemkamera och jag har anmält mig till fortsättningskursen oxå. Det är verkligen jätteskoj!





Hoppas att ni får en bra dag! ♥

SoffiZ på fotoexpedition:D

Jag var ute och lekte lite med min kamera en sväng.

Tänkte visa mina favoriter.




Min älskade Darling! ♥





Världens finaste Zelda!






Min hemläxa till morgondagens fotokurs.


Om jag är nöjd med dagens expedition? JA!

Fler bilder att kika på från dagen på min facebooksida. Men bara för mina vänner;)

Min fina fotomodellhund:)

201010101376 (MMS)

Min fina fotomodellhund:)


Lördagsmys



Lite fruktsallad med vaniljglass blev kvällsmaten:)


Idag efter jobbet åkte jag direkt till sporthallen. Bror hade match. De vann med 7-3:) Woho:)
Under matchen såg Oliwer mer och mer "blank" ut, vi frågade om han var trött, men han sa nej. Han fick en MER och drack upp nästan hela på en gång. När vi kom hem tog jag tempen på honom och den visade 39°. Stackarn bad om att få välling och det är självklart att lillprinsen fick det.


Jag blev sugen på fruktsallad och slängde ihop en liten gul sådan;). Den innehöll ananas, apelsin, äpple, päron och banan:) Blev vaniljglass till det med. Mums vad gott det var:)
Oliwer åt två stora kulor med glass, dock ingen frukt.

Nu sover han gott. Hoppas att han sover hela natten utan att vakna och kräkas eller nåt. En ny alvedon behöver han nog om några timmar iofs..
 

Det blev såklart inget dagis för Oliwer i natt, och inget dagis imorgon heller. Min plan är att vabba 4.30-8 och jobba från 8-14.45 imorgon. Isf ska Oliwer till mormor och morfar vid 7.30. Blir han sämre så får vi vara hemma imorgon. Håll tummarna!!


Idag har jag bytt ut två mål mot Noka, ätit en varmkorv med bröd och lite fruktsallad. Tycker att det går kanonbra att byta ut några mål varje dag och jag är stolt över mig själv:)

Tävlingen om 2000kr i spaupplevelser fortsätter hos
Muppsan:)

Tidig kväll ikväll

Idag har jag jobbat. Jag jobbade nästan hela passet inne i basgruppen. Vilket betyder att jag fick göra andra uppgifter än vad jag är van vid. Jag har jobbat där förut, men det var ca 2-3 år sen sist;) Blev tvungen att plocka fram allt jag har lärt mig förut och lära mig lite nytt, så dagen gick väldans fort:)

Jag ska nog vara där hela månaden, så jag hoppas att det blir en rolig månad:)

Efter jobbet idag åkte jag hem, bytte om och plockade undan lite. Efter det åkte jag till gymmet:)

Jag sprang en stund först och sen körde jag mage och armar och avslutade med lite löpning:)


Idag har jag bytt ut två mål mot
Noka. Jag trivs jättebra med att byta ut vissa måltider mot Noka. Speciellt frukosten. Man slipper göra massor med mackor och grejer:) Smidigt med en shake.




Min älskade lilla prins är på dagis i natt och jag tittar på en Irene Huss film.

Snart blir det sängen för mig. Upp 3.20 imorgon igen.

Kramar till Er!


Klockan är 4.15 och idag åkte rattmuffen p...

Klockan är 4.15 och idag åkte rattmuffen på. Nu är det officiellt höst:). Får man säga att man längtar till jul? God morgon!


SMS-inlägg

201010081371 (MMS)


Krig?





Hehe gissa vad vi gjorde på fotoutbildningen?:)

Jag zoomade visst lite mer bara;)

Upp som en sol...

... Och ner som en pannkaka!


Dagen började jättebra (kanske lite för tidigt bara). Jag hann med massor med bra saker, tex att tvätta och greja:). Jag och Oliwer lekte massor och sen kom min bror förbi. Jag hade lovat att skjutsa in honom till stan, hans bil var hos bildoktorn.

När Darlingen kom hem från jobbet så visade han ett schemaförslag. Oj så arg jag blev. Hela dagen blev förstörd! Jag tänker inte skriva massor om det här, men det handlade bla om att jobba 13 timmarspass. Fifaaaan!


Vi skjutsade iaf in bror till sin bil och sen åkte vi mot sjukhuset. Målet idag var att jag skulle lämna blod. När jag nästan var klar med tappningen så frågade Darlingen om inte han oxå fick lämna idag. Han hade tid för sin första tappning nästa vecka men eftersom att det var nästintill folktomt så fick han oxå tappas:)

Eftersom att vi bor utanför stan så fick vi välja om vi ville ha resersättning eller om vi ville ta två saker ute i hyllan, och jag samlar ju på vinglasen tog ju självklart glas;). Så nu har jag 6 st vinglas och 2 st champagneglas. Tyvärr så saknades droppen på champagneglasen, vet inte varför? Darlingen valde whiskeyglas;), så han har 4 st fina glas i sin samling;)

För att försöka göra dagen bra ändå tillslut så bestämde vi oss för att äta tacos. Åh vad gott det var!


Idag har jag bytt ut två mål mot Noka.

Titta in hos
Muppsan och följa alla oss bloggbrudar som ska kämpa med Noka i två veckor;)
Man kan vinna en spaupplevelse värd ca 2000kr oxå:)



Städdag

Idag vaknade Oliwer kl 6.40. Min enda lediga dag denna vecka och jag tyckte att jag skulle kunna få sova till 8 i alla fall, men när Mamma sa att han hade somnat vid 19.45 igår så kände jag att jag får nog se i stjärnorna efter min sovmorgon....!

Jag har iaf hunnit med lite idag. Tvättat, diskat, lagat mat, lekt, plockat, vikt tvätt med mera med mera. Jag har en klar maskin att hänga nu oxå, sen har jag massor med sopor som ska slängas, ett paket som ska hämtas och sen ska jag lämna blod.

Vädret är skittrist idag och man håller sig gärna inne. Dock har vi ju Zelda som måste gå ut, så det är bara att klä på sig ändå.


Igår hade jag och Darlingen en jättemysig kväll nere i Linköping.
Vi hittade på första försöket (var ju typ 3 år sen vi var på Cloetta Center). Vi hittade en perfekt parkering supernära;)



 

Showen var underbar och att den var på engelska gjorde den lite bättre;)

Det var ganska mycket folk, fast långt ifrån fullsatt. Vi hade kanonbra platser nere på parketten. Vi mumsade på popcorn och hade det supermysigt!

Tyvärr så fick man ju inte ta några bilder inne på själva föreställningen, har ni chansen tycker jag absolut att ni ska åka och se Mamma Mia. Helt galet bra. De sjöng jättebra och nästintill hela tiden hade jag gåshud på både armar och ben;) Det är ett bra tecken!



Mamma Mia

ÅH vad bra det var!!

Vi kom precis hem efter en underbar musikal i Cloetta center i Linköping:)
Det var en alldeles perfekt kväll!

Tack Darling♥ för den superperfekta födelsedagspresenten!!




Nu är vi så trötta att det blir sängen direkt! (Utan att passera GÅ;))
Kommer lite bilder imorgon;)

God natt!

Framme:)

201010061365 (MMS)

Framme:)


Strax framme i Linköping:)

201010061364 (MMS)

Strax framme i Linköping:)


Award

Jag fick en superfin award av fina Petra häromdagen, men eftersom att jag har jobbat massor så har jag inte hunnit att lägga ut den.



Enligt instruktionerna ska man berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och visa en favoritbild, sen skicka den vidare till fem andra bloggare.

*Min älskade familj

*Mina älskade djur

*Mina pysselgrejer:)


Jag skickar vidare denna underbart fina award till:

Milla (Sagabus)
Carolina1979
Fiff
Edvins mamma
Amanda (Creyla)




Det här är en av mina favoritbilder. Jag gillar när han sitter med ölen och chipsen i sin stol och har campingsemester;)




Noka dag 3

Nu har det gått två dagar och jag är inne på den tredje. Ja tredje Nokadagen alltså. Jag har bytt ut några mål per dag mot Noka. Igår bytte jag ut alla mål. Idag har jag bytt ut två mål hittills, och det kommer att stanna på två idag för jag och Darlingen ska åka på Mamma Mia musikalen i Linköping! :)





Tillbaka till Noka igen då;).

Inne hos
Muppsan är det en galet bra grej som körs! Man ska byta ut minst ett mål mat varje dag mot Noka, i två veckor, och sen kommer en vinnare att dras. Vet ni vad vinsten är? En spa upplevelse för ca 2000kr! Det är ju helt galet bra pris! Vilken bra tävling oxå!

Man tjänar ju på det även om man inte lyckas knipa hem detta superpris!


Fotokurs del 1

Idag var jag på första delen av min fotokurs. Vi pratade om bländare, iso-tal, exponering och massor av andra saker. Vi tog en hel del bilder på varann, vissa blev bättre än andra. Vi testade att ta "snabba" kort och kort med längre slutartid.

Det var en mycket givande stund på medborgarskolan och jag hoppas vet att de kvarvarande tre tillfällena kommer att ge mig mycket!


Hmmm jag skulle lagt in några bilder, men det har misslyckats tre gånger nu och jag är så trött att mina ögon nästans stängs så jag ger upp nu. Kan kolla om bilderna vill samarbeta imorgon istället!



Idag har jag bytt ut 3 av 4 mål mot Noka. Två shakes och en portion nudlar. Det har gått jättebra idag. Har haft stegräknaren på mig oxå, och den säger att jag har gått ca 10.000 steg. Det är jag inte riktigt nöjd med, men har inte gjort så mycket mer än att jobbat idag.


Har fått en gullig Award av söta Petra, jag lägger in (och fulländar) den imorgon:)

Trött!!

Oj så trött jag är nu!

Jag tänkte bara uppdatera lite och slänga in en liten "lekbild".




God natt alla mina fina läsare!


Kommentera gärna nåt skoj;)

Noka vecka

Imorgon ska jag börja med en Noka-vecka. Alltså ska jag byta ut 3 av 4 mål per dag mot Noka. Shake eller Nudlar.





En eller två veckor ska jag köra och träna samtidigt.

(Det jobbiga är att jag jobbar 6 av 7 dagar och börjar 4.30 den veckan som kommer)

Heja på mig:)

Till salu

Jag hittade de här superfina inne tofflorna i ull i Oliwers rum. Tyvärr så har han redan växt ur dem! Vi har inte ens hunnit använda dem!

Märket är Vincent shoe store och strl 24. De är gråa och har en stabil sula:)

Någon som är intresserad av att köpa dem? Hade tänkt mig ca 100kr för dem.





Lämna en kommentar här, eller maila mig på [email protected] om du är intresserad:)

Loppispics

Då kommer bilder på dagens fynd;



En söt vinkaraff med texten "Husets vin", en sockerkaksform till Oliwers kök, en bok till Oliwer, två inspirationsböcker, tre st tallrikar och en krok.















Jag hittade den här fina ljusslingan på Rusta häromdagen. Tanken var att den skulle sitta ute på balkongen, men Oliwer ville ha "bollarna" i sitt rum, och de passade ju faktiskt ganska bra där:)
När den inte är tänd är det fina bollar i rotting:)



Efter våra tre loppisbesök åkte vi hem till två vänner och fikade:)

En mycket bra dag!

Nu är det dax att läsa lite bloggar och ta ett glas vin.


Lördagsmyyyys;)




Min fining:)


Dagens loppisfynd

Jag hittade en hel del bra grejer idag igen på loppisarna. Vi var inne på 3 st loppisar, men jag handlade bara på två av dem.

Vill ni se vad jag fyndade?


Bilder kommer om en stund (om ni vill)

Strax är maten klar. Det blir grönsaks/köttfärssoppa idag, med ett stort glas vin till:) Mumma!

Klätterträd!

Jag var ute i skogen en sväng för att leta efter lite kantareller. Kantarellerna lös med sin frånvaro (förutom ett tiotal).

Men vad roligare var, jag hittade ett klätterträd!!




Hade jag varit lite yngre hade jag provklättrat det;)

Loppisdag!

Idag ska jag släpa runt min lilla familj till lite olika loppisar. Jag har som vanligt lite olika idéer på olika projekt. Vi får väl se om vi kan hitta något skoj som  jag kan ha användning för;)

Igårkväll åkte vi och handlade lite grejer för att vi skulle äta grönsakssoppa. Vi skulle bara förbi mina föräldrar en snabbis, men blev bjudna på räkrisotto och blev kvar hela kvällen. När vi kom hem somnade vi nästan innan vi hade hunnit lägga oss i sängen;)

Jag börjar bli gammal. Somnade innan midnatt;) (Inte kan det bero på att jag går upp 3.20 alla mina arbetsdagar?)

Tänkte lägga upp lite bilder, men det verkar inte som att blogg.se vill samarbeta?
Någon mer som har problem med det?

Hoppas att det funkar senare i dag.

Ha en bra dag!

Oliwer Johansson?

Idag fick jag ett stort brev med posten. Det var en vinst som jag vann inne hos Gladagrodan.se´s facebooksida. När jag öppnade blev jag riktigt besviken.



Ser ni vad det står? Oliwer Johansson.




Han heter faktiskt Eriksson...

Jag har mailat och sagt att jag hoppas på att få nya.

Annars var de kanonfina. Fina färger och verkar vara lätta att använda, men vi kan ju inte använda dem nu när det står fel efternamn...!


1 oktober

Det är redan 1 oktober. Det är ju hela galet! Tiden går alldeles för fort! Snart är det jul!

Jag gillar iofs både hösten och vintern (visst, det kan bli "för mycket av det goda", men oftast så gillar jag alla årstider. Jag är en sån som "utnyttjar" mörkret fullt ut och tänder massor med smålampor och ljus. Fick hem mina fina nya ljusstakar från Partyliye häromdagen oxå, så vi testade dem igår. Åh vad fina de är:)




(Bild från partylite.se)


Darlingen jobbar extra idag. Ett ganska luddigt pass, han visste att han skulle börja kl 10, men vet inte när han slutar...!

Oliwer leker i sitt rum och jag sitter i soffan och tittar på "Barnkanalen". Haha. Har precis ätit några mackor och dricker kaffe. Fusklatte is the shit:)


Jag kanske ska ta och gå igenom alla anteckningar från gårdagens föreläsning och pilla lite med kameran;) Oliwer får väl leka modell, han tycker att det är såååå roligt;)

Vad har ni för er idag?


RSS 2.0