Lugn och skön morgon

Idag vaknade min lilla son kl 8. Jag gjorde välling och så fick han titta lite på barnkanalen. Vid 8.30 tyckte jag att vi skulle lägga oss o mysa lite i sängen och tittade på tv där inne ist. Vid kl 10 somnade han, då la jag honom i hans säng och så somnade jag oxå om. Nu är kl 12.25 och han sover fortfarande!

När han vaknar ska han få mat och sen ska vi åka till jobbet. Darlingen jobbar förmiddag, så Oliwer får följa med på vårat skiftbyte.

Är det någon av er som har sett någon av de bioaktuella filmerna? Jag har verkligen ingen koll alls. Den där "bröllopsfotografen" kanske är bra? Den skulle ju passa på våran 4 års dag:)

Gissa om jag längtar tills på måndag:) Men dagarna går snabbt, så snart är det måndag. Lena är så nyfiken att hon nästan spricker:P

Ha en underbar dag!
Kramar!



En liten söt tomte:)

Jobbar

Sitter på jobbet. Vaktar en grind. Det är dölugnt. Ganska skönt faktiskt.

Uscha vad kallt det är ute! När blev det så här kallt?! Snart kommer det säkert massa snö. Det kommer iofs bli skoj det emd, eftersom att Oliwer inte kommer ihåg vad snö är:) Då måste vi köpa en större pulka. Just nu har han ju bara en bebispulka, som inte ens är våran:)

Snart är det måndag!!!:)

På söndag tänkte jag och Darlingen fira våran 4 års dag med att äta lite mat ute och sen gå på bio. Någon som har bra koll på vilka filmer som går nu? Någon som rekommenderas?

Snart ska jag tillbaks till kontrollen och jobba lite, och sen blir det att titta på incheckat bagage. Antar att den här dagen tar slut ganska snabbt. Skönt! Sen är det bara en dag kvar att jobba, sen ledig en vecka:)
Jaapp me looove föräldradagar:)

Hoppas ni får en bra kväll!
Kommentera gärna:) Kramar till er!

Jobbfredag

Idag ska jag jobba, första gången på jag vet inte hur många dagar. Hoppas att det blir en lugn och fin dag. Vaknade och var genomförkyld. Men med lite nässpray så överlever jag allt:)

Darlingen är ute och rastar Zelda. Jag och Oliwer dricker te. Det är något som min son älskar. Helt vanligt earl grey med mjölk:). Det suger han i sig snabbare än kvickt:)
Jag äter lite cornflakes med mjölk till mitt te. Gott.

Igår kikade vi lite på Rosa bandet galan. Jag tycker att det är en mycket bra gala och jag hoppas verkligen att de får in så mycket pengar som bara går. Jag har köpt några rosa band och ringde in några ggr igår.
Har ni köpt några rosa prylar eller skänkt pengar? Igår hörde jag på radion att de som har mycket pengar snålar och ger väldigt lite pengar (om de ger något), medans de människor som inte har lika mycket pengar ger mycket.

En av mina bästa kollegor Anette, gick bort i bröstcancer några veckor efter att Oliwer föddes. Hon sa att hon visste att det skulle bli en kille, så jag är väldigt ledsen att hon aldrig hann träffa honom. Oliwer skulle älska henne. Som alla vi andra gjorde (gör).

Nehe om jag ska sluta drömma tillbaks och börja göra mig i ordning för jobbet kanske?!

Hoppas ni får en underbar dag! Det ska jag ha.
Kommentera gärna:)

Lägger in Oliwers "pussbild" igen:)


Majsorm

Det hände en lite rolig sak idag på Tropicariet. Det kom några killar med såna "ormtänger". Darlingen hakade på direkt, för han trodde att det var matning på gång. det som hände var att en av killarna höll i en majsorm. Alla tittade med stora ögon, spec barnen.

Han berättade att det "kan ha varit" en av två majsormar som rymde för fyra år sedan, när den var bebis.

Hur sjukt är inte det?


Det var alltså två små majsormsbebisar som rymde för fyra år sedan, och den här verkar alltså ha levt "fritt" men ändå där i huset, under den tiden. Han sa att när majsormarna är stora så kan de inte rymma, men när de är små så finns det tydligen små springor som de kan rymma igenom.

Ville bara berätta det!






Dagens bilder från Tropicarium

Idag åkte jag och min lilla familj till Kolmårdens tropicarium. Oliwer gillade fiskarna mest, och alla nyckelhål på alla terrarierna "Titta!!!" sprang han runt:)

Vi var väl bara inne i ca en timme, men det blev ganska lagom.

 

Om ni tittar noga, så ser ni att Oliwer pussas med en "sugfisk", en sån som städar akvarium ni vet:)


 

Oliwer och pappa kände i vattnet efter fiskar, och de svarade på frågor. (Ser ni att det lyser grönt?;))





En ful fisk som simmade runt:)





En fin kille som tittar på krokodiler.


Så såg våran dag ut. Hur har eran dag varit?:)

 


Dagens utflykt...

0-41a6fb6aa79a9c0189742f1a1535ea07.png

Kolla varifrån!

Dagens utflykt gick till Kolmårdens tropicarium;)


Trött mamma

Oliwer vaknade och var nästintill otröstlig i natt lite före midnatt när vi skulle gå och lägga oss. Vi gjorde välling till honom och så fick han sova i våran säng. Vilket var dumt gjort. Han har sparkats, låtit, grejat och donat.

Så idag är den här mamman trött. Trots att hon fick ligga kvar i sängen när övriga familjen gick upp.
Det behövs verkligen aktivering idag om jag ska hålla mig vaken.

Lillprinsen är snorig. Hoppas verkligen inte att han ska bli förkyld nu. Det har vi inte tid med.

Jag har två beställningar på armband, kanske ska se om jag kan knåpa ihop dem, men det är sånt jag får göra när Oliwer sover.

Vad hittar ni på när ni har "tråk och trött"dagar?

På söndag firar jag och Darlingen 4 år ihop. Ska se om vi kan gå på bio eller nåt;)

Snart är det måndag:)

Återkommer säkert senare:) Kramar!


Hej:)

Idag har jag haft fullt upp. Vi åkte till Oliwers blivande dagis och hälsade på lite. Oliwer sprang runt under hela den timmen vi var där, han lekte, gungade och grävde i sanden.

Efter dagis så var vi hemma en stund, sen åkte Darlingen in till stan på några ärenden och tog Oliwer med sig. Jag begav mig oxå mot stan, det var dax för blomsterkurs:)
Ni fick se en kass mobilbild på första kreationen vi gjorde. En ljusbricka med massa fina blommor:).

Arrangemang nummer två var större och svårare. Det var en gravdekoration.

Eftersom att jag inte har någon gravsten att lägga den bredvid, så gav jag den till Mamma och Pappa istället. den blir kanonbra på deras altan.

Nu på kvällen har jag och Darlingen tittat på Johan Falk del 4. Längtar tills del 5 och del 6 kommer!

Det känns nästan som när jag var yngre och Rederiet gick, OJ vad jag längtade tills det skulle bli torsdag kl 20.00. Har/hade ni något program/serie som ni absolut inte kan missa?
Nu kan man ju kika på det mesta på nätet i efterhand, men det är inte riktigt samma sak som att se det vid första sändningstillfället.

Lägger in en bättre bild på ljusbrickan imorgon.






Åh vad jag längtar tillbaka till sommaren!!



Kram och godnatt!


Dagens första...

-7e9e826dd883fc59f09baa030215c7b.png

Kolla varifrån!

Dagens första blomarrangemang är färdigt. Jag är nöjd. Blir svårt att få med det hem sen bara...!


Ojojojoj:)

Säger bara det, Johan Falk är lätt våran nya favvo just nu. Vi har precis kikat på del 2 och del 3!

 

Har mumsat på ostbollar och Vitamin Wells:)

Idag åkte vi in till stan en sväng. Träffade några brudar och fick mina Mykidoo saker som jag hade köpt.



Oliwer fick en t-shirt, ett linne och en scarf. Sen blev det en julklapp till mitt lilla kusinbarn Sanne med, men det tänker jag inte visa bild på om kusinen är inne och tittar:P

Vi har bokat tid på måndag med. Gissa om jag längtar!

Näe, nu blir det sängen för mig, så vi vaknar snart igen. Imorgon blir det en sväng till Oliwers blivande förskola, ska hälsa på lite, sen blomsterkurs och sen senare på kvällen blir det en ny film med Johan Falk!

God natt till alla söta:)


Johan Falk

Ikväll ska vi umgås med Johan Falk:) Har ni sett de filmerna?
Jag hyrde den första av dem igår, men hann inte se den då, så vi såg den förut idag. Mersmak är mitt bästa ord på det, och det resulterade i att jag och min familj har gått en långpromenad nu på kvällen och hyrt del 2 och del 3:)


Återkommer senare med lite mer uppdatering:)

Tackat JA

Min Darling har gjort kycklingsallad till oss idag. En maskin med tvätt var redan klar när jag klev upp i morse vid kl 10. Han är så duktig min prins:)

Idag har jag ringt till Oliwers blivande förskola och tackat ja till platsen. De lät jättepositiva och jag tror att det kommer att bli kanonbra! Oliwer kommer att älska att vara på dagis:)

Igår sydde jag Oliwers draperi till hans "dörrhål". Blev superbra, men det var inte det lättaste att få fast det. Men skam den som ger sig. Darlingen kämpade och tillslut satt det där jag ville:)


Jag passade på att ta ett bad förut när killarna sov middag. Gissa om det var skönt. La på en peeling i ansiktet med, så nu är mitt ansikte lent som bebishud:) Hehe.
Jag gjorde en hårinpackning oxå. Behövligt!

Vad har ni för er idag?

Jag är ju fortfarande sjukskriven, men funderar på om jag ska åka förbi Blomsterlandet en sväng. Skulle muntra upp lite, och hitta lite pysselsaker som jag kan roa mig med:)


Oliwer äter...

076e5253bec7dcf0877fa075d10c90e5.png

Kolla varifrån!

Oliwer äter kladdkaka;). Det blir lite lätt kladdigt där han sitter, men det ingår;)


Kladdkaka med vispgrädde

Strax ska vi fika lite. Det blir kladdkaka med vispgrädde och kaffe. Gott!

Idag mår jag lite bättre. Skönt det iaf, jag kommer sakta men säkert komma på fötter även denna gång.

Fick en kommentar av "Pia", hon tycker att jag tycker synd om mig själv, och hon tycker att det är pinsamt.
Ja, men då du lilla Pia, vet man ingenting om vad det handlar om är det dumt att uttrycka sig.
Speciellt om man är så feg att man inte vågar lämna en bloggadress eller e-mailadress.

Jag har slutat ta åt mig av tråkiga kommentarer man får ibland. Det är väl nån oälskad människa som inte har något vettigt att göra om dagarna än att klanka ner på andra.


Snart ska Darlingen och Oliwer åka ut till Farmor och Farfar och hämta Zelda. Då ska jag pyssla lite tänkte jag. Skönt att ha lite egentid:) Kanske sy Oliwers draperi. Vi får se:)

Tack till mina vänner som faktiskt bryr sig om mig:)



Sötaste sysslingarna i världen:)

Fråga inte, snälla

Jag mår fortfarande inte bra. Fråga inte varför snälla. Mår bara sämre då.

Killarna var iväg ett par timmar på fest. Jag låg nerbäddad i soffan med Flisan (svarta katten), drack cola och tittade på "One tree hill". Blev väl 5-6 avsnitt tror jag. Sen tog jag ett varmt bad.

Imorgon skulle jag jobba. Får se vad som händer då. Tror att det blir mer"OTH", och en himla massa
soffmys.

Om ca en halvtimme är det en film "Little miss sunshine" på tv4, tänkte se den, har ni sett den?

Vad har ni haft för er idag?
Uppmuntra jättegärna med ett skojigt ordspråk eller bara en kommentar:)

Kramar!


Det som inte dödar, det härdar.


Tävling

Tävla om dessa fina vimplar här:)


Jaha sjukskriven

Jo, då är det väl bara att inse, jag är sjukskriven söndag, måndag och tisdag.
Mår kasst.

Antar att bloggen kommer att lida lite av det. Som vanligt. Stackars lilla bloggen.

Jag och Oliwer som skulle ta med mormor och morfar till Norrköping idag. Bara att glömma.
Hopp, ja det kommer fler dagar.

Stora kramar till de som jag bryr mig om!



Vi är...

0-4f1121f3e2988e8c3685d7beab632e4f.png

Kolla varifrån!

Vi är ute hos farmor och farfar. Oliwer myser lite med Siri samtidigt som han läser bok;)


Hittat ett hus

Nu har jag hittat ett hus. Det SKA bli mitt. Bara så att ni vet:)

Glatt besked

Vi fick ett glatt besked igår, men vet inte om det var så glatt sen ändå.
Nu kanske jag pratar i gåtor, men så får det vara.

Idag skulle jag jobbat, men hade tur och fick ledigt. Så idag ska jag bara umgås och mysa med mina killar, och Zelda såklart. Vi ska inte göra många knop. Jag ska väl iofs in till Panduro en sväng tänkte jag.

En lika trist o grå dag idag. Ska väl iaf gå ut en stund med Oliwer sen, så han får leka lite. Fast just nu sitter han klistrad framför tv:n.
-I Drömmarnas trädgård.

Vad har ni för er idag?

Kramar!


Gråa dag

Hej gråa dag.

Har precis gjort mig i ordning. Rakat benen- var väl i somras sist;), tvättat håret och klätt på mig.
Idag kanske jag får ett bra besked. Vi får se. Håll tummarna;)

Darlingen jobbar eftermiddag idag igen. Får se vad jag och Oliwer ska hitta på. Blir nog en långpromenad med Zelda iaf. Sen blir det nog en innedag.

Vad gör ni en grå dag som denna?
Jag är sugen på att pyssla, men vet inte vad jag ska pyssla. Förslag?


Kramar!


Det är...

0-3e9033f61ed44ec132e9575fb42b2c9e.png

Kolla varifrån!

Det är väldigt fint ute nu på hösten. Alla gula och oranga löv. Hoppas bara vi slipper allt slask innan vintern! Nu ska snart jag o oliwer åka till sophia på mykidoo party som agnieszka ska hålla. Ska bli skojs. Vad har ni för er ikväll? Kramar


2 fina killar

Här kommer några bilder från gårdagens roadtrip till Västeås:)



Två fina killar åker bil:)




Hektor var glad.




Oliwer mös lite hos Maria




Hektor och Mamma Karin.



Jag måste passa på att skryta lite. Min älskade sambo gick upp 7.30 i morse och har tömt våra två fulla tvättkorgar, medans jag fick sovmorgon:) Gissa hur mycket jag älskar honom?!

Västerås

Idag åkte jag och Oliwer på roadtrip. I Eskilstuna hämtade vi upp Karin och Hektor, för vidare färd mot Västerås.
Vi åkte hem till Maria och fick se deras hus:) Mycket fint!

Vi åkte in till V-ås och hämtade mat och åkte tbx till Maria och åt. På vägen hem åkte jag och Oliwer förbi Lotta och Sanne:) Kramades lite med mitt gosiga lilla kusinbarn:)

Nu blir det ett bad, och sen sängen!

Sov så gott alla söta människor!

Förskoleplats

Idag fick vi hem papper från kommunen. Oliwer kommer få börja på den förskolan vi har ansökt om, det datumet vi har önskat. Skönt att äntligen få svar, så kan man andas ut lite. Trodde iofs inte att det var några problem, men det är alltid skönt med svart på vitt.

Jag, Oliwer och Zelda åkte ut en sväng till jobbet idag. Överraskade Darlingen och hälsade på Lena:)
Jag hade några ärenden som jag fixade. Skönt att kunna sluta tänka på det med.

Annars har det inte hänt mycket idag. Stärsta delen av dagen har tillbringats i sängen. Härligt att få vila och sova lite, nu på kvällen var vi hemma hos mamma och pappa en sväng. Har hämtat, och installerat Oliwers gamla bilstol, för imorgon ska jag, Oliwer, Karin och Hektor åka till V-ås, och Hektor ska låna Oliwers stol. Blir nog kanon.

Nu blir det sängen!

Ha det gott!




Två bilder på Oliwer som äter banan och tittar på Makka Pakka:)


Inte på topp

Idag skulle jag kunna spendera hela dagen i sängen. Mår inte bra alls. Vet inte vad det är för fel. Känner mig bara trött och jättesliten.
Får passa på att sova sen när Oliwer behagar somna. Darlingen jobbar och kommer hem vid 15 tiden. Då får jag vila om inte annat.

Oliwer leker med sina saker. Skönt att han har blivit så pass stor att man inte behöver underhålla honom varje sekund. Sen är det ju "Rorri" på barnkanalen oxå.

Neee, kanske uppdaterar senare. Men då vet ni hur det ligger till iaf.

Lämna gärna en uppmuntrande kommentar:)




Gårdagen

Tänkte visa några bilder från gårdagens pink party:)



Jag med nya fina klänningen.


 

Zelda hade oxå rosa på sig, såklart. Jenny var lika söt som vanligt!


 
 
 
 
 
 
 

Det var en mysig kväll med glada rosa deltagere:)
Stort tack till alla er som kom:)



Gårdagens pink...

635927ae7851ce9d5a6610592fbdc7c7.png

Kolla varifrån!

Gårdagens pink party blev kanon bra, alla hade något rosa på sig, utom en, men han hade en rosa blomma till mig, så jag godtog det. Vi åt snittar och chips, drack bål, och spelade wii. Jag hittade en super mysig klänning som jag köpte. Blev jättenöjd med den. En mycket bra kväll. Stort tack till alla er som kom!


Party

Idag är äntligen dagen här. Det kommer bli en grym dag. Ni som är bjudna men som har tackat nej, får skylla er själva, eran förlust:P

Dagens tema är rosa. Alla deltagare måste ha något rosa på sig. Har de inte det när de kommer, råkar de ut för mig:) Hehe:) Jag kommer se till att alla har rosa på sig.
Vi kommer spela massa wii, dricka bål och ha superskoj!

Nu ska vi iväg på husvisning, och sen blir det en sväng till stan.

Den här dagen kommer att bli kanon!




Oliwer gillar ju oxå pink:) Han ska dock inte vara hemma ikväll. Han ska leka med mormor och morfar:)

Tävling

 

Tävla här:)


Latte och matador mix

Halloj:)

Jag sitter och vaktar en grind nu, får stänga den om ca 20 minuter och då ska jag knalla tillbaka till säkerhetskontrollen i regnet. Usch för regn. Hellre snö isf, inte regn.

Idag har dagen gått så sakta! Antar för att jag vet att jag bara jobbar idag, och sen är ledig en vecka? Eller kanske för att jag ser fram emot morgondagen. Den kommer gå så snabbt.
Ska på en husvisning, gå en sväng på stan, fixa bål och lira wii med några vänner.
Ska bli skoj! Vi ska ha "pink party", vilket betyder att alla deltagare måste ha något rosa på sig:) Hehe ska bli skoj att se hur alla löser det:)

Har en stor påse matador mix och en stor latte jämte mig. Dock supermätt nu.

Hoppas att resten av dagen går fort!
Tack för alla söta kommentarer, jag ska nog bege mig ut snart igen och fota, om det blir fint väder vill säga.

Hoppas alla får en supernice kväll!
Kramar!

Tävling



Tävla hos
Eira

God morgon fredag!

Tänkte jag skulle visa er bilderna på mina blommor jag åstakom på blomkursen i onsdags. Se och njut;

 

 





Sådär, några smakprov på vad vi gjorde. Behöver jag säga att jag tycker att det är superskoj?!
Vad ska jag göra sen på onsdagar när kursen är slut?!

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att åka mot jobbet. Jobba idag, sen ledig tills fredag nästa vecka.
Det är lagom:)

Hoppas ni alla får en underbart bra dag:)
Kramar!


Femöre

I dag drog jag med min lilla familj, tog kameran och åkte mot Femöre.
Det resulterade i massor med frisk luft och några fina bilder. Tänkte visa några av dem;

 
 








 
 

Det blev en hel del bilder. Det var så fint ute idag. Gul-orange löv överallt, blått vatten och blå himmel.
Solen sken och Oliwer var glad. Kan knappt bli bättre!


 


Oliwer är...

0-283c844825e54cb8e574518c49439a25.png

Kolla varifrån!

Oliwer är mindre nöjd. Han sitter lite konstigt;)


Har man...

11e66e35dc5cd3d8e07efe0a11596e47.png

Kolla varifrån!

Har man bara ett kex så lyder de flesta;)


Jag, min...

3c4b8da9d915039bed41aa6508b766e0.png

Kolla varifrån!

Jag, min lilla familj och kameran gav oss ut på en liten fotosväng. Blev många fina bilder. Ni får se några bilder sen, och självklart på mina blommor jag gjorde igår;). Nu ska vi åka till citygross en sväng, sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Hur har ni det? Gör ni något skoj idag? Kramar till alla fina!


Jag har...

-b8de32515016a6617fa155a070264b9.png

Kolla varifrån!

Jag har hunnit med två olika arrangemang hittills. Super fina! Visar bättre bilder sen.


Jag har...

0-35c39685f4b9040064225b9bad70261a.png

Kolla varifrån!

Jag har bakat lite muffins nu på morgonen. De står och blir fina i ugnen nu. Vi får besök i eftermiddag. Jag ska iväg till min blomkurs vid 14 oxå! Ska bli skoj!


Det blev...

610c2167fccfd070acaecb295e32189f.png

Kolla varifrån!

Det blev ingen lugn och ro i badet, jag fick sällskap. Men det gör inget. Det var bara roligt!


Nu blir...

3861c95d67327255e8aca485940b36b5.png

Kolla varifrån!

Nu blir det ett varmt bad, melon, satsumas, kolsyrat vatten och allt i hemmet. Jag är så sjukt nöjd över mig själv efter den här jobbdagen. Fick till och med komplimanger för att jag såg så pigg ut;). Tack så mycket! Kan tillägga för er som inte vet så jobbade jag mitt första morgonpass idag på över 1.5år. Härlig tid att jobba, 4.30-14.45. Men efter att ha sovit två timmar så har jag nu hela kvällen tillsammans med mina älsklings killar! Me like!


Makka Pakka

Efter min lilla shopping runda förut (Ö&B, Citygross och Coop Extra) så gjorde jag matlåda tills morgondagen. Vi åt massor av det oxå och åt varsin prinsess tårtbit till efterrätt:)

Jag och Oliwer tittade lite på Makka Pakka (I drömmarnas trädgård) på datorn. Han blir helt fascinerad Han älskar verkligen det programmet! Har era barn något program som de verkligen älskar, helt villkorslöst!



Tänkte visa Bamsetavlan jag köpte.



Jättefin!


Nehe, om det kanske är dags att tänka på sängen? Klockan ringer kl 3.30 imorgon. 4.30 ska jag infinna mig på jobbet. Pigg och fräsch:)

Stora kramar till er som jag tycker om!!!
God natt!


Sveriges tråkigaste blogg?

Hej och välkomna till kanske Sveriges tråkigaste blogg!
Jag har ingen blogglust alls. Just idag har jag ingen lust med något alls över huvud taget.
Kameran har vilat ovanligt länge, så jag har inga nya fina friska, fräscha bilder att bjuda på.

Vad har jag gjort idag?
Svar; Ingenting.


Det är dagens sanning. Jag fick sova till ca 9. Sen har jag och Oliwer lekt, lekt och lekt. Jag har slängt in alla äckliga badrumsmattor, Tyget på Oliwers "sätta på bordet-stol", och tyget på Oliwers babysitter i tvättmaskinen. Hoppas att de är superduperfina nu. Klara att hänga upp är de iaf.

Jag har diskat.

Vi har ätit kinamat oxå. Det var supergott!
Det har öppnat en ny Kinakrog i stan, Darlingen messade när han var på väg hem från bilverkstan och frågade om han skulle köpa med sig mat, jag svarade att det fick han gärna göra, vad som helst men inte pizza. Så det blev kinamat.

Annars har det varit lugnt hos oss idag. Jag ska åka och posta massa Tradera paket som jag har sålt. Ska passa på att handla lite med. Killarna får vara hemma. Skönt att bara åka iväg helt ensam. Me like!

Efter lite vaniljglass med chokladsås känner jag att jag är redo. Redo att möta världen. Redo att kliva ut ut lägenheten för första gången idag.

Imorgon ska jag jobba morgonpass. Börjar 4.30, och slutar 14.45. 10,25 härliga timmar, och vet ni, det var frivilligt. Eftersom att jag kommer börja jobba morgonpass från dec eller jan tänkte jag att jag kan börja lite smått. Men det kommer bli jobbigt. Galet jobbigt.

Kanske får ett ryck sen och fotar lite och lägger upp några bilder. Men förvänta er inget, så blir ni inte besvikna:P

Ciao!

Frukostbuffé

Jag och Oliwer kom precis hem efter att ha träffat "fruarna" (dvs Darlingens killkompisgängs flickvänner/fruar).
Vi var på ett hotell i stan och åt frukostbuffé. Supergott! Jag hade tur att Oliwer sov i vagnen en stund så jag kunde sitta och umgås lite:)

Efterår gick vi in en snabbis på Gallerix och köpte en Bamsetavla som Tezza tipsade om:) Jättefin!
59kr, ordinarie pris 299kr.

Vi kom precis hem. Hoppas att Oliwer ska vila en stund nu så jag kan diska och plocka lite. Sen ska vi hjälpa mamma och pappa att ta upp båten. Darlingen kommer väl hem om lite mer än en timme.

Nähe, sätta lite fart?!

Höres!!

Långpromenad igen

Mina killar gav mig en lång sovmorgon idag:) Jag har världens bästa killar!!

Vi började dagen med en kaffe och sen tog vi en långpromenad. Vi gick ungefär samma sträcka som jag gick själv igår med "barnen". Jag hade stegräknare på mig, men tyckte inte att den hade räknat rätt. Så vi gjorde ett test. Jag hittade 4 st olika stegräknare hemma, så jag och Darlingen satte på oss två var. Det skiljde otroligt mycket på den som "räknade mest" och den som "räknade minst". Man kan inte lita på stegräknare. Jag vill ha en bra. En som man kan lita på till 100%!

Jaja, det är dagens i-landsproblem.
Darlingen är på jobbet. Jag och Oliwer har ätit korvgryta och tittar på film. Jag har gjort sockerkaka i silikonformar med. Goda blev de!! Ska nog ta med dem hem till mamma och pappa och fika lite:)

Tänk att Oliwer har varit så här liten:)

Hoppas att ni har det bra idag!!


Jag och...

54064c95794e27394b6c84d4608b9002.png

Kolla varifrån!

Jag och barnen är ute på långpromenad;). Jätteskönt väder ute!


Blogg.se krånglar?

Var det fler än jag som märkte att blogg.se krånglade massor igår?
Iofs hade jag inte speciellt mycket tid över åt bloggen igår, men när det tar typ 100 år att komma in på sidan, då tröttnar man lite lätt...

Igår var jag och mina killar ute på resande fot ganska mycket. Först ett besök på sjukan, sen en sväng på stan, sen fika hos en jobbarkompis och sen hem till farmor och farfar. Vi fick mat hos dem med. Tack:)

När vi kom hem gjorde jag guacemole med morotsstavar och gurkstavar, det fanns en påse chips med. Vi hyrde några filmer för några dagar sen, så vi kikade på en av dem, och sen var det lyxfällan. En mycket bra kväll:)

Jag och Zelda ska gå ut på promenad nu. Killarna badar, så vi ska få lite tjejtid;)

Måste bara visa den här bilden;), var ute på prommenad och hittade den här "tutten"(?!). Tyckte att den var lite söt, och var så klart tvungen att ta kort på den....:)

Zelda kikar på utsikten:)




Hittade en söt liten flugsvamp




Oliwer var såklart med på min promenad. Dock får han inte följa med ut på promenad nu.
Vi höres lite senare!

Husvisning om 1 timme och 40 min!!!:)

Kommentera gärna, så kanske jag får blogglusten tillbaka:)


Då har...

0-5d810e95ffb8d40d8f5279a9dc9b8dbe.png

Kolla varifrån!

Då har mer än halva dagen gått, men det har varit en bra dag. Fick ett ganska bra besked, sen var vi en snabb visit på stan, och sen fikat hos en jobbarkompis med liten bebisflicka;). Nu är vi ute hos farmor och farfar, oliwer har en påse med lite saker som han ska ha hos dem, den ska han ge till farmor;) imorgon är det ny husvisning. En privat sådan. Blir intressant. Hur har ni det allihopa? Kramizar


Inget hus

Jag har nog glömt att berätta att vi fick inte huset. Tråkigt men sant. Det kommer fler hus. Massor med flera hus kommer det komma, så vi kommer att hitta vårat hus. Någon gång. Har vi letat i tre år så kan vi leta en stund till.

Jag och Darlingen slog till på en riktig myskväll idag. Det blev kycklingrulle för mig, kebabrulle till honom, och några hyrfilmer, självklart en stor påse med godis oxå:)
Vi tittade på "Wallander-cellisten". Den var ganska bra:)

Livet är ganska mycket bra just nu, trots att vi inte vann budgivningen på huset.
Imorgon ska vi iväg på lite ärenden, några roliga och några inte fullt så roliga. Men det är bara att bita i det sura.

Ska nog sova snart.


Oliwers flickvän:)

Idag har Oliwer och jag haft besök. Det var Oliwers flickvän Jolin och hennes mamma som var här. Vi åt lite kycklingpyttipanna och sen fikade vi. Barnen lekte och vi pratade massor.

De kramades och pussades:)



Shoppingen

Tänkte bjuda på några bilder på lite av det som jag shoppade igår på Gekås.
Jag är så nöjd!


 

Oliwers täckjacka och täckbyxa, regnkläder, två par mysbyxor och ett par jeans.


 

Dagiströjor till Oliwer, och en hög med pyjamaser.



 

Två par vantar, en luvtröja och en Barcelona tröja.




Baggyjeans, luvtröja och tre t-shirts till mig.




Barnbestick (12.95kr per förpackning), tvål, bakformar, en telåda, såssnipa och en termoskopp.





Jag är supernöjd över min telåda. 39.95kr. Lagom:)


Det var några bilder på lite av det jag har handlat:) Fler bilder kanske kommer i framtiden.


Lång dag!

Vi åkte vid kl 6 i morse, bilen styrde mot Ullared. Massor med timmar och 5000kr senare är jag hemma igen, med
5 stora påsar och ett stort leende!


Ett litet urval av det jag handlade;
Till mig; strumpor, strumpbyxor, pyjamasbyxor, trosor, t-shirts, baggyjeans och en luvtröja
Till Darling; jeans, skjorta, t-shirts och kalsonger
Till Oliwer; Massor med dagiskläder; tröjor, byxor, regnkläder, täckjacka, täckbyxor, strumpor, vantar, halsduk med mera med mera.

Massor med leksaker, julklappar och annat smått och gott till väl utvalda människor.

Deodoranter, schampo, tvål, våtservetter, julpapper, julsnören, en datorväska till minidatorn och en liten mus, en dvd film, reflexer, rattmuff och mycket mycket mycket mer!

Jag är supernöjd med dagen, stort tack Jenny! Det gör vi om igen, om ett halvår:)

Bilder på lite av det jag har handlat kommer imorgon.
Nu; SOVA!

Kramar!



Klar;)

0-71cdf664093c72cfad62330e8d5f291c.png

Kolla varifrån!

Klar;)


Äntligen framme!...

0-45eb710c66427b9242f0700647c01ae9.png

Kolla varifrån!

Äntligen framme!


God morgon.

0-190a65760f2be42f008159eea4a5462a.png

Kolla varifrån!

God morgon. Det är verkligen morgon, eller kanske nästan natt? Så här tidigt är ju inte jag van att vara vaken. Just nu känner jag mig ganska pigg, har några mackor och en hel termos med kaffe med mig, så det ska nog gå bra. Nu bär det av mot Ullared. Härligt! Nu ska det shoppas! Ha en kanon dag! Lämna gärna en kommentar;) Kramizar


Brinnande popcorn?

Nyss började en påse popcorn brinna i micron. Ska det vara så?

Sitter med en stor skål kastrullpoppade popcorn nu. Gott!

Vi lever

Vi lever i allra högsta grad. Har bara inte haft tid/ork/lust med bloggen. Så kan det bli ibland.
Idag har vi kikat på ett hus (Totalt tredje visningen),
vi har tom lagt ett bud på det huset. Så håll tummarna!
Efter husvisningen var vi förbi Mammas jobb, Oliwers blivande förskola. Nej de kommer givetvis inte vara på samma avdelning, så ni behöver inte kommentera det tack. Oliwer klev in direkt och började leka. Det kommer nog inte bli några problem för honom att börja där sen, när det väl är dags. Det kändes som att det är ett kanonställe, så nu längtar jag nästan lite efter att han ska få börja där. Han kommer att trivas hur bra som helst!

Vi tog en latis idag och beställde pizza. Det var supergott och vi var väl värda det. Sen sov hela familjen en stund, och sen var vi ute på en timmes promenad. Jätteskönt väder ute idag!

Nehe, ska hem till mor och far en sväng. Ska skriva ut en vägbeskrivning. Imorgon ska jag och en vän ner till Ullared. Nu ska det slösas pengar:)

Hur har ni det? Ser att ni tittar in här varje dag även om jag inte uppdaterar så mycket. Det värmer!


Livet kan knappt bli bättre!


God morgon!...

1a253297079776674ae8002b9a243694.png

Kolla varifrån!

God morgon! Just nu sitter jag och Darlingen i varsin bil på väg mot ett hus. Huset är ett hus man kan hyra, och det ligger långt bort i bushen;) anledningen att vi åker två bilar är att jag ska ju jobba sen. Jag är fortf förkyld, men mina bästa vänner nässpray, värktabletter och astmamedicin är med. Då klarar jag mig alltid. Igår hände inte så mycket, vi var ju på onyx matchen, som de vann med typ 11-3 tror jag, sen åt vi tacos och hade lördagsmys. Bara min lilla familj;). En bra lördag med andra ord. Hur har ni det? Kramar!


Oliwer är...

06eefb8bc41ea088f4075bc76b792cfa.png

Kolla varifrån!

Oliwer är en glad skit. Vi är på innebandy. Efter två perioder leder onyx med 7-3. Woho;)


En god...

2feff75cac4238a68771951632c2d6bd.png

Kolla varifrån!

En god bok, ett glas gott vin, en skål goda popcorn och ett härligt skumbad;)


Komp 2 timmar

Idag kompade jag två timmar från jobbet. Åkte hem vid åtta. Så himla trött efter gårdagens kvällspass. Hjälp vad mycket vi hade att göra då.

Nu har jag iaf ledigt ända tills söndag kl 12. Härligt!
Sitter med ett litet glas vin, ska nog ta ett bad och sen blir det nog sängen. Är så trött!

Imorgon får vi se om Darlingen ska vara med på Castorama eller om vi har en mysig familjedag. Beror lite på Oliwer med som har lite ont i halsen och är lite snorig.

Näääe, badkaret ropar på mig!!

Kanske skriver några ord sen.
Kramar!

Ljusa slingor

Igårkväll efter jobbet fixade jag nya slingor i håret. Denna gången blev det ljusa slingor. Man kan säga att det blev tvärtom mot vad jag hade tänkt från början, men jag är ganska nöjd ändå. Det var slingorna som blev pricken över i:) Annars var det nästan lite för mörkt för att vara "SoffiZ".

När jag hade slingmedel i håret tittade jag på Lyxfällan på tv3 play, drack ett glas vin och åt kräftor:)
Det var riktigt myspys. Lugnt och skönt, Oliwer sov och Darlingen jobbade. Jag hade tänt ljus och hade det jättehärligt! Sånt är kvailtéts tid:)

Idag ska jag jobba igen. Hoppas att det är lite lugnare än igår, igår (som alla andra torsdagar) var det massor med folk som åkte på kvällen (eller ja, hela dagen, men främst på kvällen)

Nehe, fixa någon mat som jag kan ta med mig kanske:)

Hoppas att ni får en bra dag!
Kramar!



En till bild som min moster har skickat, den är från i somras när vi var nere i Vetlanda:)

Jobbar

Sitter på jobbet nu. Vaktar den lilla grinden. Har massor att göra, vilket är skoj, då går tiden snabbt.
Många som har kommenterat min nya hårfärg och tyckt att den är fin. Det är nice:)
Min bror sa "Va inte du blond sist jag såg dig?!" Haha han såg mig igårkväll:)

Nehe, jobba lite till. Kramar till er!

Visar en...

0-6116bc8ad34d760caf218df1e4d1ead4.png

Kolla varifrån!

Visar en kass bild på hur jag ser ut i håret nu. Bilden gör inte färgen rättvis. Det är en snygg färg. Jag måste bara känna lite på den. Är på väg till jobbet nu. Det är redan 1 oktober. Det är mycket kallare än igår. Blir nog jacka på imorgon. Vad har ni för er idag? Kramar! Kommentera gärna min hårfärg, hiss eller diss?


RSS 2.0