Glas

Vi köpte superfina glas på EM möbler i förrgår.

 

59kr för 6 glas. Ordinarie pris 199kr för 6 glas.
Vi köpte två kartonger:) Jättefina!
 

Ett till...




Ett till arrangemang:) ett bordsarrangemang med rosor och liljor:). Blir fint på påskafton:)

Här är...




Här är dem:)

Dagens första...




Dagens första arrangemang:). Ett högt arrangemang i kruka. Ser ni påskpyntet?:) ÅH vad kul det är att greja o leka med blommor:)

Flaskpost?:) idag...




Flaskpost?:) idag är det lite körigt, jobba till kl 13, sen hämta Oliwer på dagis, sen hämta pengar och gå på bolaget, sen åka på blomsterkurs:). Imorgon jobbar jag till 14.45, sen massage 15.30, sen spinning kl 17.30. Gissa om jag kommer somna gott imorgon kväll iaf:) vad har ni för er? Kramar


Bildbomd!!

Håll i er! Här kommer den utlovade bildbomben!

Badrummet;

 

 

 


Köket och lite annat;)

 

De nya bänkskivorna:) Blev supernöjd! Där ser ni kaklet oxå, om ni har missat det förut;)


 

 

 

 

 

Ungefär så ser det ut hemma hos oss just nu:)
Me like!

Jag har så mycket planer för den här lägenheten, men först och främst ska det städas klart. (Det är fortfarande väldigt mycket grejer och smuts på många ställen) Sakta och säkert kommer vi framåt:)

Mina föräldrar kom hit förut,så Darlingen och Pappa åkte förbi sopstationen med typ hur mycket skräp som helst. Vi fyllde hela saaben med skräp:) Så skönt att det är slängt nu!
Tack för hjälpen Mor och Far!




Finns inte...




Finns inte många killar som är coolare än min lilla fining:)


Hej Bloggen:)

Nu är jag här igen:)

Som jag skrev igår så lider bloggen något otroligt just nu. Men det blir bättre när vi får det fint hemma. Just nu så är det grejer överallt i vardagsrummet! Imorgon blir det några vändor till tippen:)

Idag har jag varit på sjukan mellan 7-15.30. Det var ännu en operation. Den gick jättebra, så nu blickar vi framåt:) Känns jätteskönt att jag äntligen har gjort den här operationen, nu hoppas jag på att det blir bra i framtiden:) Efter sjukan gick jag och köpte mig en grön Iitala skål som jag har tittat på ett tag, sen besökte vi EM, Stadium och Citygross.

Eftersom att jag har varit hemifrån hela dagen så har jag lite att ta igen nu på kvällskvisten, men det gör inget;)

Hoppas att Oliwer ska somna snart, så jag och Darlingen kan mysa i soffan med tacos:) Freeeedagsmyyyys;) (jobbar man skift så får man ha fredagsmys när det passar;))

Jag tänkte visa er en hög med bilder från lägenheten imorgon. Det blir väl bra?

Vad har ni gjort idag?
Många kramar till Er!

Då var...




Då var bordet och stolarna på väg:)

Jag åkte...




Jag åkte och köpte några blommor på väg hem från jobbet:). Hittade några söta "äggljus", och lite andra saker oxå. Hittade en super söt "tulpankanna" på loppis oxå:). Lite får man unna sig när man har jobbat hela helgen och får flytta hem efter 5 veckor:)

Är det...




Är det det här som kallas för par bad? Haha:) tänk om jag o darlingen skulle tappa upp vatten i karen och lägga oss där ute:) usch vad jag saknar mitt badkar!

Pust och stön!

Hej!

Hur har ni det?
Jag känner att bloggen verkligen har blivit lidande den här helgen. Jag har verkligen inte haft tid att uppdatera.

Tänkte skriva en liten snabb resumé av vad vi har gjort under två dagar.

I går jobbade jag till kl 13, efter det hämtade jag Oliwer på dagis och sen hämtade vi Darlingen. Vi åkte förbi tjejen som skulle sälja matsalsbordet. Det var kanonfint! Så det la vi 500kr i "bokningsavgift" och ska hämta det imorgon eller på måndag, och betala resten av summan då:)

När vi hade varit hemma hos henne åkte vi ut mot Jönis. Vi var hemma hos Farmor och Farfar i några timmar och hämtade såklart hem Zelda. Efter det åkte vi hem till några bekanta och fikade. Jag somnade direkt när jag la huvudet på kudden sen.

Idag gick jag som vanligt upp vid 3.30. Åkte till jobbet och var där till kl 13. Sen har jag varit i lägenheten och grejat. Jag har diskat, plockat undan saker, torkat av saker, plockat upp andra saker. PUH! Det tar aldrig slut! Men det kommer bli kanonbra sen när det väl är färdigt!

Jag gav upp för en stund sen, det blir en natt till hos mor och far, men imorgon, då SKA vi flytta hem.

Imorgon jobbar jag förmiddag igen. Sen är jag ledig två dagar:) Så imorgon efter jobbet ska jag åka till lägenheten och fortsätta.

Vad har ni gjort idag?

Många kramar!


Nu ska jag titta på Lyxfällan och sen sova.

GLÖM INTE ATT FLYTTA FRAM KLOCKAN EN TIMME I NATT!







Två bilder från kryssningen förra helgen:)

Badrummet är...

0e11efb85620058708a891a7cf7550af.png

Kolla varifrån!

Badrummet är så gott som färdig inrett:) åh vad fint det blir!


ÄNTLIGEN! Dagen...

2b7b2361fbb287b07d1c9ec405b0a1fd.png

Kolla varifrån!

ÄNTLIGEN! Dagen D är här! Det är färdigt i lägenheten! (bänkskivan hade inte hunnit komma, men det är inte hela världen:)) Oliwer testar tvättmaskinen:)


Majs lover Oliwer

Jaa vad säger man?? När Oliwer äter själv blir det mat lite överallt:)
Nu fick han ta majs själv:) Haha


En trött...




En trött liten kille! Vi har varit hos Agnieszka och lekt, och sen handlat på nyöppnade stadium outlet, och nu ica maxi. Det är jobbigt för en liten kille. Ja, det är ju jobbigt för vem som helst:)

Smoothie

Sitter med en smoothie idag oxå. Fick ett recept av en jobbarkompis. Det ska tydligen vara ett GI recept. Den är god iaf.

GI SMOOTHIE
1 dl naturell yoghurt
1 dl mjölk
Frysta bär
1 msk Linfröolja
Linfrön
Solrosfrön

Jag kan erkänna att jag har inte kört några mått, utan bara tagit lite av varje. Idag tog jag hela frysta jordgubbar. Häll i allt i en tillbringare och mixa allt. Kanongott!

Nyss ringde snubben som är ansvarig för våran lägenhet och undrade hur vi vill ha upp krokar och grejer i badrummet:) Imorgonkväll får vi flytta hem!!!

Han sa att om vi har tur så hinner bänkskivan komma tills dess, annars får vi ha den gamla i några dagar till. Det gör inget isf, för nu vill jag bara flytta heeeeem!!

Vad har ni för er idag? Någon som vill leka med mig och Oliwer?
Darlingen sover, han har jobbat natt.




Fick den här bilden på mms häromdagen. Hmmmmm, Zelda ligger på köksbordet! Hon är inte speciellt uppfostrad hon inte, men hon är ganska söt:) Hon ser lite skämsig ut;)

Matsalsbord

Jag hittade ett superfint bord med 8 stolar på en annons. Vi har nästan bestämt oss helt. Det ska nog få flytta hem till oss!

Just nu står ALLT från hallen, badrummet och köket i vårat vardagsrum, men när vi har ställt tillbaka allt som ska ställas tillbaka, och slängt allt som ska slängas, så kommer det bli kanonfint:)



(Lånad bild)

Vad tror ni om det här? Ett mycket bra pris oxå (jag tänker inte ens tanken att pruta på det priset).

Darlingen målade klart i hallen idag. Det kommer bli kanonfint! Sen ska vi måla lite svart oxå;) Men det får vi ta som det kommer. Medans han var hemma och målade så var jag och Oliwer nere hos våra kompisar Carro och Samuel. Oliwer och Sammy lekte, lekte och lekte. De "pratade" massor med varann och bråkade inte en enda gång:)

Carro bjöd på gott kaffe som vi gluffsade i oss:)

Nu tror jag att det blir en Johan Falk film uppe i sovrummet. Darlingen jobbar natt. Usch fy och blä för nattjobbet, men så är det iaf.

Hoppas att ni får en bra kväll/natt!

Snart är det fredag!!!!!

Badrummet är...




Badrummet är näst intill färdigt. En handdukstork, en duschstång att hänga duschdraperi på, och några krokar ska upp:) SNART FÅR VI FLYTTA HEM!! Det bästa är att det blir så himla fint!

Åh! De...

 




Åh! De har kaklat i köket nu oxå:). Ny kran har vi fått oxå. Vi var precis uppe o lämnade lite saker i lägenheten. Vi ska tbx sen o måla klart väggen i hallen. Snart är det fredag!


Ledig idag

Min underbara Darlinge gick upp i morse när Oliwer vaknade så jag fick sova ända till kl 10:)
Tog mig en lång dusch och gick sen ner och åt frukost och läste tidningen i lugn och ro:) Härligt med såna dagar. Har hunnit att titta på "Se upp för dårarna" oxå:)

Idag skulle jag egentligen jobbat, men fick ledigt. En mycket välbehövlig ledig dag.

Den lediga dagen ska spenderas med mina killar. Vi ska upp till lägenheten och greja lite. Får ju flytta hem på fredag!!! Dock så kommer bänkskivan vi beställde inte hinna komma tills dess. Först hade företaget som jag beställt från gått i konkurs, då skulle de beställa från ett annat företag, men då hade "min" bänkskiva gått ur sortimentet, så jag fick åka dit och välja en ny.

Men det gör inte så mycket, det tar inte så lång tid för dem att byta den sen när den har kommit.



Snart så!!!


Vad har ni för er idag?

Frukost hönökaka...



Frukost hönökaka med ost och gurka, och en smoothie. En bra start på dagen. Gott!

Badhuset

Jag tog med min lilla son till badhuset för att ta ett dopp. Det var väldigt uppskattat! Vi badade, åkte rutchkana, badade, åkte rutchkana och badade:)
Vi tog det närmaste badhuset, alltså det i Oxelösund, där finns det ingen varmbassäng, men det funkade kanonbra ändå. Så dit kommer vi åka fler ggr. Jag har ju faktiskt träningskort, så jag kommer in gratis på 4 olika ställen, varav badhuset både i Oxelösund och Nyköping, och Oliwer är ju gratis. Jättebra!






Min lilla badkille när vi var på Kanarieöarna:)

Skattepengar

ÅH! Jag får tillbaka massor med pengar på skatten:) Fasen vad nice!

Idag har jag jobbat. Dagen gick snabbt som vanligt. Igår lyckades jag ha av en bit på en tand. Det resulterade i att tanden är supervass. Jag åt mat på jobbet och lyckades bita sönder tanden med hjälp av gaffeln. Hmm. Inte bra. Idag blir det alltså en trip till tandläkaren för att slipa tanden. Härligt. (Tur att jag har månadsabonnemang hos tandläkaren, annars kunde det blivit dyrt!)

Igår var jag, Oliwer och min bror en sväng på Ica Maxi. Det öppnade här i Nyköping häromdagen. Jag gillar maxi, gillar att man kan handla mer saker än bara mat:)



En av alla goda desserter på Vikingline Cinderella:) Tror att det var rabarberkräm med maräng på. Mums!




Kryssningsbilder

Tänkte visa några bilder från kryssningen.

Håll till godo:)




Den underbara varmrätten: Antilop! Jag vet att jag har visat kort på det förut, men det var så gott!




Mmmmmm dessert!!





Jessica öppnar sin present från oss:)





Ett vackert och glatt par:)




Jag tar ett glas vin i hytten





Igen:)




Tre brudar:)




Värsta party gänget:)




Jag och Darlingen tar en sväng om på dansgolvet:)





Ett varv till:)




Tre grabbar:)




Me and my Darling:)

Sådärja, det var några kort, ni får nöja er med dem i det här inlägget:)


Nu börjar...



Nu börjar det likna något:) bara några få dagar kvar:)


Hemma igen

Vi är hemma igen efter en underbar kryssning!

Det var god mat, gott vin och jättetrevligt sällskap. Vi drack lite vin inne i hytten och sen gick vi för att äta tre rätters. Maten var supergod! Speciellt varmrätten. Jag valde att testa antilop. Det var så underbart gott. Det smälte i munnen. Det var sötpotatispuré till. Mmmm!

Efterrätten bestod av hur mycket gott som helst från desertbuffé bordet:)

Jag visar lite bilder imorgon tänkte jag, jag ska gå och lägga mig nu. Är helt slut!
Jobbar tre förmiddagar i rad nu.

Men lite konstigt är det, jag har inte fått en enda kommentar på mer än ett dygn?

Mycket is...



Mycket is blir det:)

Något band...




Något band som uppträder! Ganska bra drag faktiskt!

Är i...




Är i hytten och tar ett glas vin:)

Vi sitter...



Vi sitter till bords och äter mat:) tre rätters. Mmm! Antilop äter jag:)

21 mars 2009

För ett år sedan hade jag skrivit ett blogginlägg och lagt in den här bilden:



Tänk att han har varit så liten, den lilla sötgurkan!


Idag bär det av på kryssning! Det är Vikingline Cinderella som har turen att få besök av oss. Det kommer att bli grymt skoj:)

Igår hadejag verkligen fullt upp! Jobbade tredje passet i rad, och direkt efter jobbet åkte jag och min kollega Sandra till badhuset. Målet var att simma 1000meter = 40 längder. Resultatet? Ja, i klarade av våra 40 längder:) Det avslutades med en välbehövlig stund i bastun!

När jag sagt hej då till Sandra, åkte jag hem en stund och väntade på mina killar. När de kom (och min pappa oxå hade kommit hem) så åkte jag och Darlingen iväg. Uppdrag "Måla lägenhet".

Darlingen släpptes av i lägenheten och jag åkte och handlade färg.

"Du får lite rabatt oxå" sa hon i kassan.
"Men jag har inte HSB kortet med mig" sa jag
"Nej men jag känner igen dig, du har handlat så mycket här" sa hon i kassan

Haha vad säger man om det? Ja, jag gillar att göra om hemma helt enkelt.

Målet med dagen var att måla två gånger med grundfärg på ena väggen och alla garderobsdörrar i hallen. Från mörkbrunt till vitt. Efter några timmar hade vi klarat av det, köpte varsin pizza och åkte hem.

Det kommer bli kanonfint i lägenheten. Hallen är så mörk, så det kommer bli kanon med vitt:)

Jag passar på att vila lite nu när mamma och pappa är vakna och har Oliwer. Ska passa på att ta en dusch oxå. Sen vid 14 ska vi åka. Längtar!

Vill ni se lite bilder?? Ska bara lägga över dem på datorn:p

Måla måla...




Måla måla måla:)

Mera shopping!

Oj vad jag har shoppat den här månaden! Nästan hela lönen har gått åt!

Eftersom att vi kommer få helt nytt badrum och massor med nytt i köket så vill man givetvis ha nya saker:) Sen kom jag på att vi ska måla om i hallen oxå, så då blev jag tvungen att köpa lite nytt dit oxå;)

Tur att det är "en gångs kostnader":)

Jag har verkligen kärat ner mig i "Jet Set" klockorna. De härliga klockorna i massor med olika färger! Jag beslutade mig för att köpa mig en sån, hämtade killarna och åkte ner till stan. Jag hade bestämt mig för en vit, eftersom att den passar överallt. Jag var sugen på en lila, men övervägde sen en vit.
När jag kom ner till Ur&Penn så hittade jag en "Regal", en vit med en underbar ram av lila strass! Den fick utan tvekan följa med mig hem, och "Jet Set" fick vika sig. Jag är så nöjd!

Nu är det bara det att jag har inte haft klocka på armen på ungefär 100 år,så jag ska vänja mig med det igen. Sen har jag en dålig vana att ha klockan på högerhanden, och jag tänker fortsätta med det. Jag har min "Oliwer" tatuering på vänster handled.

Jag hittade en underbart fin klänning oxå! En beige. Tänkte visa bild på den sen:) 500kr kostade den, och sen 100kr rabatt:) lagom! Sånt gillas!

Nu har jag verkligen fått utlopp för massor av shopping! Så nu får det vara bra på den fronten på några månader. Vet inte hur många tusenlappar jag har shoppat bort:) Men det behöver man ibland!

Jag och Darlingen var ute och tog en powerwalk på 45min för en liten stund sen.
Så himla skönt att komma ut och gå lite bara jag och han:) (Man får passa på att använda barnvakt när man bor i kollektiv;))

Jag har...



Jag har köpt mig en ny klocka:) en vit "regal" med lila strass:) underbart fin! Nu e jag på bra humör igen:) är på stan med mina underbara killar<3. Ja jag har klockan på höger hand, ni behöver inte fråga om det:)

Jag längtar...



Jag längtar hem till min säng! Hem till mina killar och mina katter!:)

Engelskalektion

Här kommer något till engelska lektionen eller bara som träning av engelskan!

 
"Tre häxor tittar på tre Swatch klockor. Vilken häxa tittar på vilken Swatch klocka?"


Och nu det hela på engelska....
 
"Three witches watch three Swatch watches.  Which witch watch which Swatch watch?" 
 


Och nu för de som gått fortsättningskursen...
 
"Tre könsopererade häxor tittar på tre Swatch klockknappar. Vilken
könsopererad häxa tittar på vilken Swatch klockknapp?" 

 

Och nu det hela på engelska....
 
"Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched
witch watch which Swatch watch switch."  


Ett till...




Ett till arrangemang:)

Ett av...



Ett av dagens arrangemang:)

Golv! Vi...





Golv! Vi har fått golv i badrummet nu. Det börjar verkligen likna något nu:)


Jag vann!!



Åh vad glad jag blev! Jag vann den här supersmarta haklappen inne hos Jennyn:)
Stort tack gumman! Det här gjorde verkligen min dag!

Det börjar...




Det börjar hända saker hemma hos oss nu. Färdigkaklat på väggarna:)

Vi har...




Vi har precis hämtat en väldigt trött liten kille från dagis. Nu är vi på väg mot norrköping. Lite familjeutflykt idag:)


En übersöt kille:)



Åh vad jag är glad över att få ha den här supersöta lilla killen i mitt liv!!

Prommis

Jag och Oliwer klädde på oss varma kläder och begav oss ut på promenad i förmiddags. Vi var ute i lite mer än en timme. Mycket skönt.
Eftersom att jag hade räknat med att Oliwer skulle ta sin lunchnap då, så skulle inte han vara speciellt mycket till sällskap, så jag tog med Nikon som sällskap istället.
Oliwer somnade efter ca 5 minuter och då blev kameran min bästa vän:)

Jag tog kort lite här och var under min promenad. Det som är lite lustigt när jag är ute och går så hamnar jag alltid vid vattnet. Just nu så är det ju ganska mycket snö och is ute, och då undrar man varför folk inte har tagit upp sina båtar? Det kan väl inte vara så jättebra för en båt med motor att ligga i vattnet under tjock is, under en hel vinter?



På den här bilden skulle man knappt se var bryggorna ligger, om man inte såg båtplatserna.




Jag menar, hur tänkte båtägarna här?




Eller ännu värre, hur tänkte de här båtägarna? Man ser ju knappt båten, och JA, det sitter en stackars liten motor där bak.




Här ser man iaf att det börjar bli vår.




Ser nästan ut som sommar på den här bilden;)


Har ni passat på gå ut något idag i det fina vädret?

Måndagslista a´la Jennyn

Jag tänkte att jag skulle ge mig på utmaningen som man hittar på Jennys blogg, nämligen en måndagslista.

Idag är jag glad för att;

♥ Jag är ledig två dagar från jobbet. Härligt att vila upp sig!
♥ Oliwer är frisk igen. Äntligen!
♥ Solen skiner och det är så underbart väder!
♥ Jag har världens bästa Darling, som låter mig sova, fast han har jobbat natt!
♥ Jag har efter idag klarat av en 7 dagars diet, och gått ner några kilo på kuppen.
♥ Mina underbara vänner finns.
♥ I slutet på nästa vecka är det dax att flytta hem igen!
♥ Jag har en underbar familj som låter oss bo här i hela 5 veckor!


Det vore skoj om fler gjorde en måndagslista, kommentera gärna hos mig och länka till eran lista, så ska jag med glädje gå in och läsa den!

Ont i huvudet!

Jag har en riktig spränghuvudvärk. Varför sover jag inte?
Först och främst så var jag tvungen att titta på WipeOut. Haha! Efter det fastnade jag här. På Facebook och Msn.

Nu ligger jag iaf färdig och klar i sängen för att somna. Darlingen jobbar sista natten nu. Sen är vi faktiskt lediga ihop. Iaf i två dagar. Alltid något. Älskar de här helgerna när vi går om varandra typ totalt. Det är nästan som att man glömmer bort hur den andra ser ut....! Inte nyttigt.

Sov gott alla glada!
Imorgon hoppas jag att jag kan skriva något roligt inlägg....!

Kvällens middag:...

 




Kvällens middag: biff, två olika sorters tomater och gurka:) mums!


En lång helg!

Ja, det har det sannerligen varit. 3 dagar har gått ganska fort, men oj vad segt det var idag. Många passagerare från många olika länder, varav många av dem bara pratar sitt språk, vilket betyder teckenspråk för våran del:P

Men det funkade iaf. De flesta kom iväg, och de som inte kom iväg var inte orsakade av oss, utan av dem själva. Så kan det gå ibland.



Åh vad jag saknar min lilla hund!!!

Men nu är det mindre än två veckor kvar tills vi får flytta hem igen!

Oliwer sitter i sin badbalja och leker med piratankorna:) Jag hoppas att han vill somna snart. Jag kommer nog somna jättetidigt idag, fast jag sov en liten stund på eftermiddagen.

Har ni gjort något skoj i helgen? Berätta något skoj så jag blir på bra humör igen...
Många kramar!

Me & I

Ja, som ni förstår så hittade jag massor med fina kläder på Me & I partyt idag. Men jag höll mig, och köpte faktiskt bara två st plagg. Ett till mig, och ett till Oliwer.



Den här underbart fina Monster tröjan ska Oliwer få:)




Den här superfina klänningen kommer ni att få se mig i, sen i sommar:)

Mycket nöjd över mina inköp:)


Idag har jag varit helt glad hela dagen. Vet egentligen inte varför, men det är en härlig känsla!


Sitter och tittar på Melodifestivalen nu.
Jag hoppas ju naturligtvis att Nyköpings stolthet Anna Bergendahl vinner ikväll, men jag gillar Peter Jöbacks låt. Väldigt mycket!

Erik Saade och Salem Al Fakir oxå:) Haha!

Hoppas iaf på Anna:)

Vem håller ni på?

Sitter i...

 




Sitter i bilen på väg till Katrineholm, ska på "me & i" party:).

Dagen har gått kanonfort idag på jobbet!
Åkte förbi Intersport efter jobbet. Hittade dessa underbara skor. Det står ju SoffiZ på dem, ser ni?:) köpte en snygg ljusgrön adidas tröja oxå. En tjock med dragkedja. Jag är så glad idag!


En bra dag

Idag har varit en bra dag. Jobbtimmarna gick snabbt. Vi tog en tupplur hela familjen när jag kom hem, sååå mysigt! Sen åkte jag och Darlingen och handlade på City Gross:)

Nu ska jag sova. Två dagar kvar att jobba. Sen ledig två.
Snart ska vi på kryssning:) och snart får vi flytta hem! Om två veckor har vi flyttat hem igen!

 

Tänkte visa denna söta lilla fleecejackan som jag köpte till Oliwer på Netto för 149kr i förrgår. Jättemysig!

God natt!

Hemmating

Jag har upptäckt en ny sida. Eller ny och ny, men ny för mig. Många roliga och bra saker till bra priser:)

Vill ni veta vilken sida det är?
Hemmating:)

Det finns massor med väggord, canvastavlor och annat smått och gott. Kika gärna in där:)


Kliar!!

Jag har kli över typ hela mig. Såna härliga nässelutslag över hela händerna och på båda vaderna. Gaaaaah!! Jag blir galen!

Jag tror att det är efter mitt lilla besök i solariet i förrgår. Uscha!
Ska nog inte sola solarium på ett tag!



Förstår ni vad jag menar??

Uscha!

Jag är på pysselhumör idag, undrar vad jag ska hitta på för pyssel idag:) Kom gärna med förslag:)

Vad har ni för er idag? Jag jobbar till 13, sen ska jag hem o umgås med mina killar. Hoppas att Oliwer har blivit bättre än igår.

Lyxfällan

Jag och Oliwer ligger i sängen och tittar på Lyxfällan.

Eller jag tittar på Lyxfällan, Oliwer gör allt för att inte somna! Allt han gör just nu är på övertid;) haha, inte slappna av, då kan man somna!

 



En söt liten kille som sitter och tittar på sina kissekatter som är ute på altanen:)


Emma Åklagare

Oliwer fick i sig en flaska välling, och sen kom den upp igen. Kaskadspya. Uscha! Det var bara att sätta sig ner och torka spyor. Igen. Denna jävla hosta!

Jag tog iaf med Oliwer ut förut, vi åkte till lägenheten. (Oliwer somnade i bilen, så jag kunde springa upp och hämta posten ensam). Vi åkte vidare mot Apoteket för att köpa hostmedicin. När vi kom dit så berättade en personal att de får inte sälja hostmedicin till barn under 2 år, man måste alltså kontakta en läkare.

Jag kom på att vi har hostmedicin hemma i lägenheten, så det var bara att åka hem igen och hämta dem. Två flaskor fanns det. En Molipect och en Bricanyl. Han fick lite Molipect. Hoppas att det blir bättre nu.

Vi åkte förbi Ö&B oxå och köpte ett strykjärn (66kr) och två st tre paket med MER.


Nu har Oliwer äntligen somnat en stund, så jag passar på att titta på "Emma Åklagare".



Det är en gammal tv serie på 7 delar. Jag gillar dem, alla 7! Har ni sett dem?

Det var en rolig sak som jag reagerade lite på, i det första avsnittet av Emma Åklagare så står hon i en telefonkiosk och pratar. Det är inspelat 2005. Fanns det telefonkiosker ute då?

Det är ju en ganska trevlig grej tycker jag, sätt ut alla telefonkiosker igen!!:)


UPPDATERING;

Jag vill poängtera att jag tog med Oliwer ut INNAN han kräktes. Eftersom att han hade börjat dricka vatten, prata och leka så tyckte jag inte att det var farligt.
När vi hade varit hemma ett tag efter bilresan, då kräktes han.

Tycker inte att jag behöver förklara mig. Men nu vet ni.


Första gången...




Första gången på många dagar som den här lilla killen får vara utomhus. Vi ska ner till stan o köpa lite hostmedicin. (vilken fin mössa:))

Te och shopping

Idag var jag iväg in till stan en sväng och träffade Agnieszka, Tezza och Anja för att fika lite. Jag tog en stor kopp te.

Efter teet och massa snack (samt träffade på några roliga jobbarkompisar) åkte jag rulltrappan ner till Kappahl.
Jag hade spanat ut två par byxor till Oliwer. Hittade en mysig mössa till honom oxå:)




Hittade faktiskt två plagg till mig oxå, en röd tröja och en riktigt somrig klänning. Båda kostade 79,50kr st, och sen 30% rabatt på det:) Lagom:)

Köpte ett diadem och ett annat hårband med nitar på till mig oxå. Bra shoppning idag.

När jag kom hem såg jag i påsen att jag hade fått en goodiebag oxå:D Sånt gillas!




En ELLE tidning, två st Kellogs Special K bars, två st brunkrämstester och tvättmedelstest:)

Frukost på...

 

Frukost på Sandy's:) en stor kopp te:)


Solarium

Jag smet hemifrån en stund förut. Åkte till lägenheten och hämtade posten. Vi har fått ett tak och ett golv inne i badrummet nu:) När jag var där igår var det bara lecakulor på golvet och man såg alla slangar och grejer i taket.

Det händer massor varje dag, och nu är det bara 16 dagar kvar tills vi får flytta hem!

Jag åkte en sväng förbi Netto och köpte hårfärg till mig, badankor, en toasits och en fleecetröja till Oliwer. Efter dem små inköpen åkte jag och solade.
Jag tycker att det är så fräscht att vara lite solbränd nu när våren nalkas. Jag blir verkligen inte brun, men lite färg kan man ju alltid skaffa sig:)



Yes Man

Vi har slappat i soffan och tittat på "Yes Man". Ni vet den med Jim Carrey:)
Hehe den är faktiskt himla bra:)



Dax att börja med lunchen nu. Det blir bakad potatis med kryddsmör och sallad:) Yammie!

Hosteli host!

Jag och Oliwer hostar om vartannat. Han har hostat så han har kräkts upp massor med slem två ggr, och efter det är hans hosta mycket bättre. Hoppas att det släpper helt snart!

Darlingen har varit duktig och plockat ur diskmaskinen och plockat i nytt som ska diskas. Det blir mycket disk när man bor i ett kollektiv:P, han har passat på att sätta igång en tvättmaskin oxå.
Jag har badat Oliwer. Han kan ju fortf bada, visst, baljan är ju inte riktigt lika stor som badkaret, men det duger bra för honom:)



Idag tar vi en till lugn hemmadag. Vi vill bli hela friska. Oliwer vill inte äta mat, så jag ska gå o handla lite nyponsoppa, blåbärssoppa och fruktsoppa till honom. Annars är det bara vatten och välling som gäller för honom.

Darlingen ska åka och jobba vid 14. Tråkigt. Men de andra i kollektivet kommer ju hem sen, så idag behöver vi inte vara ensamma så länge.

Skriver min vanliga fråga, vad gör ni idag?
Uppmuntra oss gärna med att berätta nåt skoj eller nåt....!



Tråkdag och inköp

Idag har det varit en riktig tråkdag.

Oliwer har varit pigg och glad, och sen svängt totalt och blivit grinig och jobbig, för att sedan bli pigg och glad igen. Typiskt feber.

Jag fick spränghuvudvärk och försökte sova lite förut, men det tyckte inte Oliwer att vi skulle göra. Darlingen kom hem som en räddande ängel och tog Oliwer så jag fick sova. 2,5 timmar blev det, men sen var huvudvärken borta:) Tack Darling! Jag älskar Dig!

En rolig sak har iaf hänt;), i lördags klickade jag hem en beställning från Jotex. Paketet kom idag, och jag var naturligtvis tvungen att åka och hämta ut det.


 


Det kommer att bli jättefint! Jag beställde hem en lampa som ska stå i fönstret i sovrummet oxå, men den verkar ha tagit slut eller nåt, för jag hittar ingen bild. Får ta en bild sen när den är på plats hemma.

Just nu så ligger allt kvar i stora kartongen hemma och bara väntar på att få packas upp och ställas fram!

De fina handdukarna med fjärilarna på köpte jag i flera olika storlekar. Handdukar, badlakan och "stora" badlakan:) Det kommer att bli kanon!
Sen de fina gardinerna ska vara inne i sovrummet. Med nya lampan och en fin blomma, ÅH vad jag längtar efter att flytta hem igen! Men nu är det bara 17 dagar kvar!!!!

Sen det übercoola vinstället! Oxelösund är ju sjöstad nr 1, så den kommer sitta som en smäck ute på balkongen!


Klickade hem lite från Lauras idag igen.

 


Det kommer att bli kanonfint hemma hos oss sen:)

Vad tycker ni om mina inköp?? :D

Vad har ni gjort idag?

Kräks:(

Två timmar efter förra inlägget så satt jag och åt vattenmelon. Oliwer hade tagit en liten nap på ca 30 min, och när han vaknade ville han ju såklart oxå smaka melon.

Han fick några bitar, sen hostade han till. Resultatet blev att han hostade några gånger till, och att han kräktes upp all melon som han just ätit. Stackars liten:(

Jag och Oliwer som hade planer på både onsdagen och torsdagen. Känns som att vi får avvakta med de planerna. 


Fyfaan för det här. Så tittar man ut och ser att solen skiner och att det är jättefint väder!


Vab

Japp, så sant som det är sagt, idag har jag min första vab dag. Eller det var inte riktigt sant, vi vabbade ju när vi låg inne på Neonatalen direkt när Oliwer föddes, men efter det, så är det min första vab dag idag.

Oliwer hostade massor igårkväll, i en host kom det tom upp lite spya :(, men det verkade gå över ganska mycket. Under natten så somnade han aldrig riktigt och han var kokhet. Han fick sova inne hos oss i stora sängen.
Han hade närmre 40 graders feber och låg och "ojade" sig. Vid midnatt ringde jag till jobbet och sa att jag inte skulle komma och jobba idag.

När vi vaknade runt 8 så har Oliwer ganska normal temp och beter sig i princip som vanligt. Han leker, pratar och grejar som vanligt.

Jag har ont i halsen, så idag blir en lugn hemmadag för oss.











Vad gör ni idag? Kommentera gärna, så våran "sjukdag" tar slut fort;)

ÄNTLIGEN en...



ÄNTLIGEN en kaffe! Lyxar till vardagen med en latte. Det behövs ibland:). Idag är jag trött, fast det har rullat på bra idag. Bara några timmar kvar:) vad har ni för er idag?


Idag har...

 

 

Idag har vi sålt min gamla röda pärla. Min älskade honda civic. Den har gjort många mil.
Min trogna följeslagare;)


Dagens bilder

Tänkte bjuda på några av dagens bilder. Titta och njuuuuut;)


Oliwer testar nya overallen och hjälper sin Pappa att hacka bort is på uteplatsen:)


 
En jättegod latte på Cafe Baresso:)



Elin Lanto sjunger.



Jag dricker latte:)



En mycket fin och intelligent bild på min son och mig:) Den bjuder jag på:P



Idol Alice och Elin Lanto skriver autografer.



En fin kille visar upp nya overallen:D



En lite halvtrött kille vid maten:)



Strax efteråt;)


 
En supergod blåbärspaj med vaniljsås:)

Lite tjuvkik på dagens bilder


Oliwer har...




Oliwer har fått en superfin vår overall:). Vi har sett Idol-Alice och Elin Lanto uppträda. Eller såg och såg, vi tog en fika och lyssnade på dem istället:). Idag har min kamera varit med, så det kan hända att jag visar några bilder sen:)


Alice in Wonderland 3D



Gårdagens biobesök bjöd på Alice i underlandet. Vi valde 3D versionen och den var kanonbra!
Det var jag, Anna och Sandra som gick ihop. Vi började med att köpa massor med godis, cola och popcorn, sen gick vi in och fick på oss de fina glasögonen:)

Filmen var kanonbra! Jag har sett den tecknade versionen många gånger, och vissa delar påminde om den, men vissa delar var helt nya.
Helt klart värt att se den i 3D version. Jag vill påstå att den var lika bra 3D effekter som i Avatar. Jag gillar det där med 3D märker jag:) 

Eftersom att jag ser ganska många filmer så "livar" det upp stämningen massor med 3D:)


 

Idag är det lördag, och inte vilken lördag som helst, det är våran gemensamt lediga lördag:) Woho:)

Desvärre verkar det inte som att vi har några vidare planer för denna gemensamt lediga lördag. Jag tänkte att vi ska ta en sväng ut till pålljungshage. Det var nåt galej där ute med nåt uppträdande.

Vad har ni för er idag??
Kommentera gärna:)

Jag bara...

 




Jag bara älskar det faktum att solen skiner ute och att jag får ha mina solbrillor på mig!:)


Då var...

 





Då var vi ute på vägen igen. Första anhalt blir att lämna Zelda hos farmor o farfar. Sen åker vi vidare mot Linköping. Ikanohuset, främst ikea:) sen blir det bio i katrineholm. Jag, anna och sandra ska gå på Alice i underlandet. Karlarna och barnen får vara hemma o leka:) Oliwer och Tyra får leka av sig lite:). Jag känner på mig att det kommer bli en mycket bra dag!


SoffiZ tävlar!

 

" Jag tävlar om en haklapp med ärm från In the pocket baby hos jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "


Buzzador

 




Idag kom mitt paket från Buzzador:).

Det är Dove VisibleCare. Man ska få synbart vackrare hud på tre veckor lovar de.

Vill du testa en flaska?

Jag har några flaskor att ge bort.
Det enda jag vill att ni gör om ni får en testflaska är att återkomma till mig med ert resultat efter några veckor:) så om du är intresserad så kan du slänga in en kommentar i det här inlägget, först till kvarn....:)


Min älskade...




Min älskade lilla vän får stå ute kylan o frysa. Tur att han har två vänner att umgås med;)

SoffiZ tävlar




”Jag är med och tävlar om Sveriges största barn goodiebag
värde över 40 000:- på Muppsan´s blogg!!
En massa extra vinster kommer det oxå att bli, så ta
chansen du med”


HÄR ÄR VAD NI KAN VINNA:
(klicka gärna på länkarna för att läsa mer om vinsterna)

1. Iob-butiken - Det mest för barn & baby till generösa priser!

2. Vinn din personliga pusselpall från Bonde of Sweden! Den perfekta doppresenten eller varför inte, en till någon du älskar? Bara fantasin sätter gränser!

3. Vinn ett kalaspaket från Partytajm! Hos Partytajm hittar man allt till alla typer av kalas!

4. Karaktärskläder med barnens favorit figurer från TV/Film hittar ni på Netty.nu

5. Hos Ekokul hittar du coola ekologiska och rättvisa leksaker

6. Sobea - Kryp & Lekbyxa och matchande tröja i underbart mjuk velour. Tack vare det halkfria tyget på knät så hjälper de barnet att lära sig krypa lättare.

7. Celebrations - Dekorationer och tillbehör för bröllop, baby, dop, temafester barn och vuxna.

8. Little Bloom ekologiskt och giftfritt till ditt barn!

9. Swedish Plate barn-shop bjuder på tre mycket fina barnartiklar; barnvagnsskylt med flagga, namnlappar till kläder samt nappar med namn.

10. Vårens hetaste trend - coola strumpbyxor från Fluffbabes, Fluffig och förförande läcker är doften på Fluffbabes egen Body Lotion, Champagne ska vara torr, kall och gratis! (till chillbag)

11. Roligt unisex mönster på body, dregelhaklapp, servetter och kort! “Babyface” av Johanna Lundqvist, Båstad.

12. PlayMais från EkoLeko är det helt ekologiska pysselmaterialet av majs. Forma, bygg och låt kreativiteten flöda. För alla 1 – 129 år.

13. I love Plexi - Unika och personliga smycken i plexiglas.

14. Ecoloco - glada ekologiska barnkläder.

15. Lekfull t-shirt från LipFish i glada färger.

16. Majskrokar & Vaniljkrokar – Ett nyttigt snacks som passar många!

17. Önskefoto - Personligt gosedjur med egen bild på tröjan!

18. Vetenallen Hugo - hur go´som helst. En varm vän att krama när barnet behöver tröst, har svårt att komma till ro eller har småkrämpor. Hugo har en vetekudde i sin "mage" som värms i micro eller i vanlig ugn.

19. Epicare är den enkla, billiga och effektiva medtoden för hårborttagning i ansiktet och härstammar från threading. Epicare avlägsnar hårstråna med rötterna snabbt och effektivt utan att skada eller irritera huden.

20. Strössel barnkläder - Glada kläder till glada priser!

21. Skaloverall ifrån Nanook of Sweden: Klä barnen efter väderlek genom ”lager på lager principen”, vattentät och med en mycket bra andningsförmåga.

22. Röda Hund - Mjuk och skön ekologisk body med hundtryck.

23. WILLVIN´s svenskdesignade skötväskor har på kort tid blivit populära bland moderna föräldrar som söker praktiska lösningar och hög kvalitet då skötväskorna passar papporna lika bra som mammorna.

 

24. Nicework - Ettt par av dom populära, sköna och snygga Crocs tofflorna.

25. Till alla våra små babygenier har Namnnappen en unik napp med Einsteins relativitetsteori som motiv. Till alla våra små unika och väldigt betydningsfulla vippare presenterar Namnnappen en snygg VIP-Motivnappar.

26. Ängholmen Barnprodukter har prisbelönade, unika och smarta saker som ger närhet och värme.

27. Snygg, smidig och ekologisk höftbärsele från Knyt an!

28. Barnkalaset.se, här hittar du allt till att ordna ett roligt barnkalas.

29. myHeart.se säljer presenter och dekorationer till bröllop och fest.

30. Skicka en personlig hälsning, överraska med ett Nallebud. Gör beställningen direkt på vår hemsida Nallebudet.se

31. Monimo - Tävla och vinn värmande tillbehör till barnvagnen!

32. PaXLuX - väggdekorer till ett betydligt lägre pris, med riktigt bra kvaliet. Vi har något för alla!

33. Älsklingar.se - Hos oss finner ni märken så som Lundmyr of sweden, Teddykompaniet, Spookie, Sock Ons och Danska pippi med deras populära dregellappar.

34. SmartaSaker säljer smarta, funktionella och kul prylar på nätet

35. Nu kan även lillebror och lillasyster vara med på Star Wars kalaset. Hos Kalaspinglan hittar du även dräkter för större barn och hundar, dessutom allt annat du behöver för att ordna ett toppenkul barnkalas!

36. Rarabarn - Leksaker och haklappar på nätet!

37. Hos oss på Simply Colors kan du designa dina barnkläder. Bestäm själv hur du vill att din tröja ska se ut!

38. Nya BabyBjörn Babysitter Balance Organic, med ett tyg av ekologiskt odlad bomull. Se film här!

39. Kullerbyttan Barnkläder - Barbapapa filt + bib

40. Skoor - Barnskor och babyskor från strl. 16 i mjukt skinn med elastiskt vristparti och antihalksula, Handla för 300 kr och få 25% rabatt med kod "Vinter10"

41. Front2backRidef - Bärselen som håller längre! Används på magen eller ryggen.

 

42. Wiggleworm gym - Babygymmet som inte tar någon plats! Perfekt att ta med till kompisen eller mormor.

 

43. Twist - Nu är det slut på smutsiga skedar i skötväskan. Twist är enkel att använda och diskas i maskin.

44. Alvaboden - Bra kläder till riktigt bra priser, 0-8 år!

43. Äppel Päppel - Barnkläder i egen design efter dina önskemål!

44. BabySmart.se sponsrar med Mams bröstpump till Goodiebagen. "Ett måste för ammande mammor som vill ha en stund för sig själva lite då och då"

45. Geggamoja mössa för vuxen från Norrbaggen-kläder för alla väder.

46. rabdido - kläder för färgstarka barn!

47. Valfri namntröja/body från Bling my Name – ekologiska barnkläder med tryck av namnhalsband. Alla namn går att trycka!

48. Vilda Victoria – Vilda Smycken På Webben!

49. Innocent drinks - Frukt, frukt, bara frukt

50. Barnbubblan - Fina kläder och praktiska prylar, med barnen i fokus!

 

51. På Happystore.se hittar du roliga och annorlunda produkter till dig själv och dina barn.

52. Söker du en personlig present till någon så har du kommit rätt - MINIFOLK broderar din egen text på snuttefiltar, kläder, filtar, påslakan m.m.

53. Rock The Dog – Coola prints för coola kids (& deras vuxna polare)

54. Grimbergstryck - Dina foton på canvas, framkalla och förvandla – allt till låga priser och snabba leveranser.

55. För Näsvisa små barn! - NäsFridas första hjälpen kit- nässug och nässpray.

56. Dr.Brown Wideneck Start kit delux. Klassisk BPA-fri nappflaska, perfekt för det lilla barnet, antikolik funktion och widneck.

57. Tommee Tippee Sangenicg Hygiene Plus + Blöjhink - världens mest köpta blöjhink - Älskad av familjer värden över! Tomme Tippee-Explora för dom små upptäckarna. En unik spill-icke mugg för barnens alla utflykter i vår och sommar.

58. Hos Hej Baby hittar du barnkläder med personliga & unika tryck!!

59. Kotteshoppen.se – barnkläder online. Barnkläder, Leksaker, Barnmöbler, DVDspel och filmer mm med Sago- och Filmfigurer. Star Wars, Mumin, Pippi Långstrump mfl är figurer du hittar hos oss.

60. Författaren Anna Kreutz Wirfelt tillsammans med välkända barnläkare och spädbarnsforskare blir dina guider i nio böcker.

 

61. Ett minnesalbum hjälper Dig att ta vara på de där speciella ögonblicken i barnets liv, och blir till slut en värdefull samling minnen att se tillbaka på, för både Dig och Ditt barn.

62. Bellios ekologiska svensktillverkade tofflor finns både i klassiska enkla och färglada retro modeller.

63. Weleda - Ekologisk, naturlig hudvård för de minsta. Helt naturligt, precis som ditt barn.

64. KL Kids har en mix av märkeskläder i storlek 56-170. Fraktfria leveranser inom Sverige.

 

65. Kidz of Sweden - Hello Kitty hörlurar som passar alla åldrar.

 

66. Minbebis.com - För dig som planerar bebis, är gravid eller redan har barn, träffa nya vänner i vårt forum!



Blomster kurs 100303

Då har den äntligen börjat igen! Jag pratar naturligtvis om blomsterkursen!

Idag gjorde vi en underbar stor bukett av bla tulpaner och liljor, ett litet arrangemang och en minibukett. Minibuketten blev lite för stor för att kallas "liten", men här ser ni resultaten iaf;




Det var så roligt att träffa alla igen, och att "leka" lite:)

Jag har...




Jag har gjort en bukett och ett arrangemang:) här på bilden ser ni arrangemanget. Vad tycks?:)

God morgon!...

 





God morgon!
Eller morgon o morgon, min morgon började kl 3.20 idag... Härligt! Idag efter jobbet ska jag iväg på blomsterkurs! Ni vet att jag gick på det i höstas, nu börjar vi igen:) det ska bli grymt skoj! Vad gör ni idag?


Har precis...

 




Har precis fått massage! UNDERBART!


Hallå!

Heeej!

Hur har ni det?

Jag känner att den här stackars lilla bloggen blir otroligt lidande när jag jobbar. Då jag har tystnadsplikt så kan jag inte berätta vad som händer på jobbet, och den lediga tiden tycker jag inte att det händer så mycket som är värt att skriva om...

Idag ska jag få massage! Det ska bli grymt skönt! Det kommer dock göra grymt ont (eller det borde göra det iaf), men det är så underbart skönt efteråt!

Nu är det bara 24 dagar kvar!!



En bild på Oliwer för ganska exakt ett år sen:)

Om alla ni som läser skulle lämna några kommentarer så skulle det vara betydligt roligare att logga in på den här sidan.. Man tröttnar ju lite lixom:P

Måndag

Då var måndagen snart avklarad. Vi var uppe ganska tidigt idag. Redan 7.40 knallade vi ner för trappen och började dagen. Vi åt lite frukost och softade en stund. Sen åkte vi iväg. Vi åkte till Bilakuten och pratade lite. Tog en fika och Darlingen bytte en trasig lampa.

Sen åkte vi mot Farmor och Farfar. Vi stannade på M-huset och skulle köpa ett par mockasiner. Det blev ett par fina röda. Jag hittade min efterlängtade "Pippi-tröja" där oxå, och för 179kr fick den givetvis följa med oss hem. Jag älskar den:)

Ute hos Farmor och Farfar blev det mer fika och så skulle Darlingen klippa sig. Vi passade på att raka lillälsklingen oxå, och resultatet såg ni i förra inlägget. Jag är jättenöjd! Han blev så fin! Han ser mycket äldre ut oxå, min lilla kille!!

Vi hann med ett besök hos Oliwers "gud farfar" oxå (ännu mera fika!!) innan vi åkte hemåt igen.
Innan vi åkte hem så åkte vi på en husvisning. Det var en positiv sådan. Det bästa var att vi var ensamma på den:) Lugnt och skönt och våran favoritmäklare fick vi ha i fred:) Huset är lätt värt att räkna lite på:)

Vi tog med våran älskade Zelda hem oxå! Så nu får hon förgylla våran tillvaro ända tills söndag (tror jag). Har saknat henne massor!



Har ni haft en bra dag idag?

Många kramar!

Oliwer har...




Oliwer har rakat sig idag:) min fina kille:) jag tycker att det blev jättebra! På bilden provsitter han en massagefåtölj hos "gudfarfar":)

Äntligen kommer...

 




Äntligen kommer Oliwer få sin pippi-tröja:) ett par mockasiner att ha hos farmor o farfar köpte jag oxå:)


RSS 2.0