Ledig helg

Jag är ledig hela helgen. Sjuk känsla. Det har varit så mycket jobb och jag känner att en helg helt utan planering och måsten är precis vad jag behöver. 


Jag börjar helgen med att ligga kvar i sängen och ta en stor kopp kaffe. Sen får vi se vad helgen bjuder på 😃

Vad gör ni idag? Lyxigt

Efter att ha jobbat ca 50-60h/v de första tre veckorna i september så bestämde jag mig för att ta det lite lugnt den här veckan. Jag har 31h bokat just nu den här veckan, och det tror jag räcker. 


Min kropp är så trött. Igår när lönen kom så bokade jag en massage på torsdag. Det kommer göra ont, men är likabra att ta tag i det nu innan det blir värre. Jag umgicks en stund med både spikmatta och foamroller igårkväll. Välbehövligt. 

Idag börjar jag jobba 14:30. Har hunnit lämna barnen, gått hem igen, druckit kaffe och färgat ögonbrynen. Efter det var det att hoppa in i bilen igen och hämta upp Towa som hade årlig kontroll hos ögondoktorn. 


Det såg likadant ut som för ett år sen, höger öga är lite sämre, men inte tillräckligt illa för att hon ska få glasögon- hennes besvikelse. "Mamma, jag som verkligen ville ha glasögon!"

Återkontroll om ett år igen, då får vi se vad som sägs. 

Nu hinner jag vila lite plus vika lite tvätt innan jag måste åka iväg mot jobbet. 


Tur att Carolina är hemma så jag har sällskap 😀


Ha det gott!  


Sluta bli besviken

Nu var det längesen igen. Förlåt. Jag är tydligen kass på det här. 


Tur att min Instagram är lite mer levande iaf (sooffiz) 

Jag måste träna på att säga nej. Att säga nej utan att få dåligt samvete. 

Jag måste även träna på att inte bli besviken. 
Jag litar alldeles för mycket på folk och det visar sig gång på gång att de inte håller vad de lovar. Jag blir så besviken varje gång. Jag undrar varför inte jag är lika mycket värd som alla andra? Vad ska jag göra för att folk ska göra lika mycket för mig som jag gör för dem? 

Det bästa kanske är att bara ge upp? Bara bry mig om mig själv. Mig själv och mina kids. 

 

Jag är så trött på att vara ensam. Jag är så trött på att bli besviken. Jag är så trött att bli behandlad som en påse skit. Over and out. 


RSS 2.0