Trööööött!

Oj jösses så slut jag är i kroppen nu!

Jag och Oliwer åkte in till stan förut idag. Vi började med Rusta. Köpte en hög med tavellister (29kr st ist för 69kr st), åkte vidare mot McD. Oliwer var "Jättehungjig!!". Han tryckte i sig hela sin cheeseburgare och lekte en stund.

Efter McD åkte vi in till stan. Vi gick runt och kikade lite på olika overaller. De säger ju att det ska bli en vargavinter i år igen, så tyckte att det var dags att kika lite. Lutar åt att vi köper Kaxs på Kappahl. Den hade fått himla bra recensioner.

Vi kikade runt i lite olika affärer, sen åkte vi och handlade massor på Citygross. Vi passade på att panta två stora påsar med burkar/flaskor oxå, samt posta några brev.

Efter Citygross åkte vi och hämtade en tavla som jag har beställt av en tjej. Ni får se bild senare ikväll.


När vi kom hem och jag hade gått typ 5 vändor till bilen och släpat in allt så är jag numera nästan strandad i sängen. Jösses så trött jag är i kroppen.



Den här tröjan med Blixten McQueen hittade Oliwer på Kappahl. Han har nog aldrig sagt att han vill ha en tröja, men den ville han väldigt gärna ha, så om någon är sugen på att köpa den till honom i julklapp så går det bra;). Strl 110;)


Nääe, nu dör jag en stund.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0