Bra dag

Idag har det varit en bra dag, ända tills nu ikväll.

Dagen började med två timmar i skolan. Tiden gick fort och det var en bra lektion. Efter skolan åkte jag och handlade lite mat och sen gjorde vi mat. Fläskfilégryta med färspasta. Mums:)

Efter maten åkte vi ut mot flygplatsen för att hämta mina föräldrar. Oliwer har tjatat i många dagar om att han vill leka med mormor och morfar så han blev superglad när de klev in i bilen:)

När vi kom in på tomten så hörde jag att mamma sa något i stil med "nämen" när hon tittade upp mot rummet som vi har kämpat med i några dagar.
Hon fixade kaffe och när vi hörde att Oliwer gick upp i trappen så ignorerade vi det så att hon skulle följa efter. "Nämen, jag tror jag svimmar" var hennes kommentar:)

De blev superglada båda två och vi blev ännu mera stolta och nöjda över vår prestation!

Vi hade målat taket, slipat väggen, målat väggen med grundfärg och sen två gånger med färg, lagt nytt golv och sen skruvat fast alla lister. Jag hade köpt en ny lampa oxå samt satt upp andra gardiner (som vanligtvis brukar vara i vardagsrummet).



Oliwer var självklart med och snickrade:)





Vi blev verkligen jättenöjda!



Oliwer somnade ganska skapligt ikväll, Darlingen höll på nere i tvättstugan och jag var uppe i lägenheten och grejade lite och så.
Helt plötsligt så vaknade Oliwer, han hostar, klagar på halsont och ont i magen och så hostade han tills han kräktes en gång.

Stackarn, så jag blir hemma med honom imorgon. Hoppas verkligen att det inte är något dumt på gång!


Hoppas att ni alla får en god natts sömn. Jag sitter här med en liten kille med gråten i ögonen. Hoppas att vi somnar snart. God natt!

Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vad fint rummet blev!



Här hemma har jag två "sjuka" barn. Den ena är förstoppad, den andra har tänder på gång ... och båda har feber. Men förhoppningsvis så mår dom bättre snart igen!



Kram

2011-01-28 @ 07:36:49
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Agnieszka-2barnsmorsan

Stackars liten, Elton har också en döenvis hosta.. bara väntar på att han ska kräkas när han har en hostattack...:( Hoppas Oliwer inte kräks någe mer!



kramar

2011-01-28 @ 08:16:28
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0