Upp som en sol...

... Och ner som en pannkaka!


Dagen började jättebra (kanske lite för tidigt bara). Jag hann med massor med bra saker, tex att tvätta och greja:). Jag och Oliwer lekte massor och sen kom min bror förbi. Jag hade lovat att skjutsa in honom till stan, hans bil var hos bildoktorn.

När Darlingen kom hem från jobbet så visade han ett schemaförslag. Oj så arg jag blev. Hela dagen blev förstörd! Jag tänker inte skriva massor om det här, men det handlade bla om att jobba 13 timmarspass. Fifaaaan!


Vi skjutsade iaf in bror till sin bil och sen åkte vi mot sjukhuset. Målet idag var att jag skulle lämna blod. När jag nästan var klar med tappningen så frågade Darlingen om inte han oxå fick lämna idag. Han hade tid för sin första tappning nästa vecka men eftersom att det var nästintill folktomt så fick han oxå tappas:)

Eftersom att vi bor utanför stan så fick vi välja om vi ville ha resersättning eller om vi ville ta två saker ute i hyllan, och jag samlar ju på vinglasen tog ju självklart glas;). Så nu har jag 6 st vinglas och 2 st champagneglas. Tyvärr så saknades droppen på champagneglasen, vet inte varför? Darlingen valde whiskeyglas;), så han har 4 st fina glas i sin samling;)

För att försöka göra dagen bra ändå tillslut så bestämde vi oss för att äta tacos. Åh vad gott det var!


Idag har jag bytt ut två mål mot Noka.

Titta in hos
Muppsan och följa alla oss bloggbrudar som ska kämpa med Noka i två veckor;)
Man kan vinna en spaupplevelse värd ca 2000kr oxå:)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0