Barnbasaren

När jag och Darlingen vaknade kl 9 idag så var klockan bara 8:) Sånt gillas! Sen att både Oliwer och Zelda sov hos Farmor och Farfar kändes ju lite konstigt;).

Jag satte igång att skrubba hela badrummet, diskade av allt i köket, städade köket och slog in några julklappar. Darlingen dammsög massor och plockade undan alla Oliwers leksaker och städade i hans rum.

Vi satte oss i soffan med varsin kaffe och bara andades och tittade lite på "American pie- the wedding". 10.45 åkte jag in mot stan. Målet för dagen var Barnbasaren.
Jag hittade lite olika saker. Egentligen var målet bara att hitta vinterskor till Oliwer, men det blev lite mer, surprice;)







Ett par strl 23 och ett par strl 24. Jag tänkte att om jag bara köper strl 23 så kommer de vara för små, och om jag bara köper strl 24 så kommer de vara för stora. Jag slog till på båda paren (20kr st) och hör och häpna, han kunde ha 23-orna:D. Det betyder att jag gjorde rätt val och att han kanske kan använda båda paren i vinter. Woho:)







Oliwer har provlekt den här fina bondgården. Den blev helt klart godkänd! Nu ska den gömmas och slås in, sen får den komma fram på julafton igen:)


Jag tror att jag har betalat ca 400kr för allt idag. Jag är supernöjd!


Efter att jag hämtade Oliwer så åkte vi ut till Stigtomta och umgicks med Pernilla och barnen i några timmar. Fick god mat och gott fika. Som vanligt!

Tack för idag Pernilla!


Nu blir det sängen!
Upp tidigt imorgon, som vanligt!


Postat av: Amanda

Jösses vad mycket du/ni fyndat! Toppen med basar ju!

Och så bra att han kunde ha dom minsta skorna. Dom var hur fina som helst!

2010-11-01 @ 07:04:10
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Kaj

Kul med billig shopping :)

2010-11-01 @ 11:56:54
URL: http://kajsworld.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0