En lång helg!

Ja, det har det sannerligen varit. 3 dagar har gått ganska fort, men oj vad segt det var idag. Många passagerare från många olika länder, varav många av dem bara pratar sitt språk, vilket betyder teckenspråk för våran del:P

Men det funkade iaf. De flesta kom iväg, och de som inte kom iväg var inte orsakade av oss, utan av dem själva. Så kan det gå ibland.



Åh vad jag saknar min lilla hund!!!

Men nu är det mindre än två veckor kvar tills vi får flytta hem igen!

Oliwer sitter i sin badbalja och leker med piratankorna:) Jag hoppas att han vill somna snart. Jag kommer nog somna jättetidigt idag, fast jag sov en liten stund på eftermiddagen.

Har ni gjort något skoj i helgen? Berätta något skoj så jag blir på bra humör igen...
Många kramar!

Postat av: sofi

Det är lungt, jag tog inte åt mig iaf! Känns dock som att du missuppfattade vad jag menade med min kommentar. Jag menade att de skulle varit dåligt om du tog med Oliwer ut i affärer/apotet bland andra människor efter att han hade spytt. Jag menade att OM det hade varit kräksjukan så hade han kunnat smitta andra "oskyldiga" människor. Verkar som att du trodde att jag tyckte att du skulle ha varit en "dålig Mamma" som släpat med Oliwer "hit och dit" efter att ha mått dåligt, det va INTE så ja menade!!

2010-03-14 @ 21:14:00
URL: http://sofiiin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0