Jobbfredag

Idag ska jag jobba, första gången på jag vet inte hur många dagar. Hoppas att det blir en lugn och fin dag. Vaknade och var genomförkyld. Men med lite nässpray så överlever jag allt:)

Darlingen är ute och rastar Zelda. Jag och Oliwer dricker te. Det är något som min son älskar. Helt vanligt earl grey med mjölk:). Det suger han i sig snabbare än kvickt:)
Jag äter lite cornflakes med mjölk till mitt te. Gott.

Igår kikade vi lite på Rosa bandet galan. Jag tycker att det är en mycket bra gala och jag hoppas verkligen att de får in så mycket pengar som bara går. Jag har köpt några rosa band och ringde in några ggr igår.
Har ni köpt några rosa prylar eller skänkt pengar? Igår hörde jag på radion att de som har mycket pengar snålar och ger väldigt lite pengar (om de ger något), medans de människor som inte har lika mycket pengar ger mycket.

En av mina bästa kollegor Anette, gick bort i bröstcancer några veckor efter att Oliwer föddes. Hon sa att hon visste att det skulle bli en kille, så jag är väldigt ledsen att hon aldrig hann träffa honom. Oliwer skulle älska henne. Som alla vi andra gjorde (gör).

Nehe om jag ska sluta drömma tillbaks och börja göra mig i ordning för jobbet kanske?!

Hoppas ni får en underbar dag! Det ska jag ha.
Kommentera gärna:)

Lägger in Oliwers "pussbild" igen:)


Postat av: Kristin

Så kan du ju inte säga när jag tycker att det enda hon har ifrån mig är ögonen, haha..

2009-10-30 @ 11:36:30
URL: http://mouziee.blogg.se/
Postat av: Bea

Vad sött! Har en likadan bild på Elias :)

2009-11-02 @ 21:36:43
URL: http://lillabeas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0