Väntat hela dagen!

Idag var vi på stormöte på jobbet. Efter mycket information och frågor så framkom det att med största sannorlikhet kommer bli Securitas som kommer ta över oss inom security.
Jag ser väldigt positivt på det hela och ser fram emot att bli "övertagen".

Det betyder lite ändringar på våra kläder, dvs kostym, skjorta, väst och slips/scarf. Det betyder minst en ny chef oxå, och det kommer bli superbra! Jag ser fram emot det här supermycket! Lära känna lite nya människor som vet hur man gör på "stora" flygplatser (Arlanda, Malmö, Bromma bla).

Efter mötet åkte vi ut till Farmor och Farfar (där vi lämnade Oliwer innan mötet). Vi fick kaffe, bullar och tårta, för idag var Farmors "riktiga" födelsedag. Vi firade ju henne i tisdags. Gott med tårta en dag till:)

När vi hade fikat klart och lekt en stund åkte vi in mot stan. Gick runt lite och hittade en superfin liten klänning på Kappahl, den köpte vi och slog in, sen gick vi till Citygrillen och åt varsin kebab med bröd. Efter det gick vi en promenad med Zelda och efter det gick vi på 1 års kalas. Nomie som fyllde år igår. Vi fick god smörgåstårta och fika och Oliwer lekte massor med Nomie.

Förutom klänningen fick Nomie en liten Teletubbiesdocka. Hon älskar tydligen de små figurerna:) Så det blev kanon.

När vi kom hem så hände det ofattbara. Det var inget avsnitt av LYXFÄLLAN! Det är tydligen slut för säsongen och jag satt helt ovetande....:(

Jag blev tvungen att deppbada i en timme:) hehe, allt för att bada:)
Nu tänkte jag diska och plocka undan lite.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Mvh Securitas-SoffiZ;)





Postat av: Agnieszka -2 barnsmamma

Skönt att jag gick och la mig tidigare då... för då missade jag iaf inget=)



kramis

2009-11-20 @ 08:28:09
URL: http://agnieszka.blogg.se/
Postat av: tezza

skönt att det gick bra :)

2009-11-20 @ 15:25:44
URL: http://tezz87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0