Sover

Oliwer ligger och sover i babysittern och Darlingen sover inne i sovrummet, Zelda sover oxå i sängen, Flisan sover i fåtöljen och Gosan sover på skötbordet.... Jag då??
Nääe, jag har lite filmtajm=) Woho!

Har precis tittat på "Paradiset" och nu e det första Wallanderfilmen som rullar. Nice, tänkte att det kanske kan bli några st idag.

Fick brev från sparbanken nyss, de e roliga de, vi va där för någon vecka sen och startade ett konto till Oliwer, och sa att vi bara ville ha konto och inget fondsparande just nu, vi tycker att det räcker med bara konto några år iaf. Men iaf så fick jag brev från dem idag och de frågade om vi inte skulle öppna något fondkonto. Vad e problemet? Pratar de inte med varann på det där stället?? Hehe, NÄÄÄÄEEEE VI VILL INTE HA NÅGOT FONDKONTO!!!!!!!!!!! Sådärja=)

För övringt så bokade jag tid för dop igår, så den 29/11 blir lilla älsklingen döpt, jag ska fixa lite inbjudningskort och skicka ut till de berörda. Blir förmodligen ganska mycket folk och kyrkans "fika-lokal" e redan bokad, ska försöka rota fram nåt annat ställe som vi kan hålla till på efteråt. Nån som har förslag???



Det är kul att bada och Zelda hjälper alltid till=)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0