Borta

Nu har jag letat o letat o letat, helvete den finns ingenstans!!
Oliwer fick en Polarn o pyret overall av mina föräldrar för typ en månad sen och den e fan spårlöst försvunnen!
Jag har hittat massa av de andra sakerna som låg i samma påse, men inte den. SÅÅÅÅ störande! Han borde kunna ha den snart. Måste hitta den.

Blev så irriterad av allt letande att jag började slänga ut massa kläder som bara va inslängda i alla garderober, så imorgon har jag diverse tvättar.
Vi har iaf hängt upp allt det som jag har tvättat idag.
Antar att jag e så här deprimerad pga alla hormoner. Blev mamma för 2 månader sen och det e först nu som jag e ensam hemma med Oliwer (och Zelda). Darlingen började jobba i fredags och jag blir så jäkla frustrerad över att man inte hinner med allt som man vill!
När Oliwer e vaken så vill han helst att man ska ha honom i knät, bära runt på honom. 100% uppmärksamhet. Det kan jag ta, för han e faktiskt en bebis, det e bara det att när han sover så får man passa på att vila/sova och då händer ju inget hemma. Stackars lilla Zelda som vill/måste gå ut oxå. När ska jag hinna det??
Då blir jag irriterad för att man måste klä på Oliwer o sätta honom i bärselen och gå ut. Det va iofs jätteskönt ute idag, men Zelda drar så j*la mycket i kopplet! Jag har ingen lust att ramla framåt på Oliwer!

Jag skulle behöva ett hus med en bra inhängnad tomt som man kan släppa ut Zelda på.
Finns det nåt bra hus till mig för högst 1.3 mille? Säg till isf!

Med ett stort glas vin sitter jag och försöker lugna ner mig, sakta med säkert.

Skiter i det här nu. Tar med mitt vin och tar ett bad.

//Hormon-monstret

Postat av: Pernilla

Du låter som ett hormonmonster :P Nej, men jag kan förstå att det blir helt annorlunda. Det går inte att göra som man gjorde innan, man får nog försöka komma på ett bra sätt att planera allt på. Kramar!

2008-09-07 @ 23:55:41
URL: http://pearn.blogg.se/
Postat av: A-K

Jag tycker du verkar jätteduktig som har både Oliwer och Zelda. Det hade jag ALDRIG klarat av. Går det bra med hunden och OLiwer? Nån svartsjuka från Zelda?

2008-09-08 @ 10:21:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0