Vecka 28

Ditt barn är nu ca 25 cm långt från huvud till stjärt och vikten ca 1,2 kg.
Det utvecklas och växer mycket snabbt nu. Lungorna är så pass färdigutvecklade att det klarar av att andas luft, men om barnet skulle födas så skulle hon eller han ändå behöva hjälp med andningen.
Fortsätt att prata med ditt barn för vid det här laget har det vant sig vid din röst.

Den här sista tredjedelen av graviditeten kommer barnet framför allt att gå upp i vikt och enligt lag är barnet livsdugligt, vilket gör att det måste registreras om det föds.

gravid.se


Kroppen lagrar snabbt underhudsfett och bebisen är inte längre så mager. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Alla sinnen är nu utvecklade och kan reagera på skarpa ljud och ljus utifrån. Håret som växer på huvudet kan nu ha blivit riktigt långt och ögonfransarna finns nu på plats.

niomanader.se

Postat av: natty

vad kul att du gillar min blogg :) jo du kan gå in på babystrology.com, sen ser du nog hur du gör med den. kopiera länk och sätta in på din blogg.. lite svårt att förklara här :S... hoppas du lyckas!

2008-05-19 @ 07:46:12
URL: http://natty.blogg.se
Postat av: Lotta

Hej hej=)
Läste ju alltid din blogg förut men nu hade jag helt tappat bort den, men har hittat tillbaka..=) Grattis till bebisen och hoppas att allt kommer gå kanon bra=)
och tack för länken till snyggareblogg.se, har oxå skaffat blogg men är lik som dej inte så jätte haj på bloggdesign..=)
Ha det så bra.
Kram

2008-05-19 @ 10:02:13
URL: http://challez.blogg.se
Postat av: Anna och Johan

Hej Hej

Kul att allt går bra med bebben, vi får komma och hälsa på när den kommit ut..

Kram från Anna och Johan

2008-05-19 @ 22:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0