Började jobba 4.....

Idag har jag jobbat 4-14.15. Bara tanken på att börja 4 gör mig spyfärdig!!! Men det gick ganska bra.

När kl ringde 2,50 undrade man varför den lät så tidigt på dan (Natten??) Annars tycker jag att de e tidigt o börja 4,30 oxå.

I onsdags va jag o Mamma och tittade på ARN-Tempel riddaren. Mycket bra film, annars har jag en förmåga att somna på bio, men va inte ens i närheten! =)

I torsdags vaknade vi vid 11 typ, gick upp pch märkte att det var massa snö ute, till Zeldas stora förtjusning!!! Hon sprang runt lite i snön och sen åkte vi och lämnade henne i Jönåker och att byta fil på E4:an och åkte norrut igen. Vi åkte upp till Sthlm, till Sollentuna mässan och gick en sväng på husdjursmässan. Observera att det va nysnö och väldans halt ute, men vi e inte kända för att va smarta=) Det gick bra iaf.

Vi avslutade resan med att smita in på ikea. Blev lite fynd=) (som vanligt)
Såg faktiskt även några kändisar=)

Sen har jag jobbat förmiddag igår och idag, då har jag inte gjort så många mer knop. Igår sov vi lite på eftermiddagen efter jobbet, sen åkte vi o hämtade pizza och bänkade oss i soffan och tittade på film. Sen blev det "Reine och Mimmi i fjällen". den va lika dålig som jag minns den från när den kom, men man kan ju ge den en chans iaf. Nu vet jag att jag inte behöver titta på den på 10 år igen=P


Idag har jag inte gjort något alls efter jobbet, bara sovit. Nu väntar jag på att Darlingen kommer hem, han har varit o hämtat Zelda o köpt glass=D.

Ha en bra kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0