Usch!

Seriöst? Ska livet va så här??

Kan man aldrig få va glad mer än några minuter??

Var e alla vänner? De som påstår att de stöttar i vårt o torrt??? Det undrar jag. Hur kommer det sig att man sitter ensam både fradag och lördagkväll? Älsklingen jobbar natt, o då blir det automatiskt att man e ensam. Ingen som ringer o frågar om man vill hitta på nåt längre. Annat va det förut, när ja va singel. Då va man aldrig hemma själv.

Fan va sjukt!

När väl något bra händer så händer det nåt tråkigt igen. Så fort man har lyft lite på smilgroparna så tvingas man bli ledsen igen!! Jag fattar det inte.

Någon som har en bra förklaring??

Äsch...

Postat av: Kitty

En bra förklaring har jag nog inte, tyvärr... Men livet är ju som det är i bland händer det roliga saker och i bland tråkiga...
Du skriver att ingen ringer till dig och frågar om ni ska va, men ringer du till dem då? Om du inte har gjort det så gör det, ring någon kompis i kväll och hitta på något kul! Kommer du och jobbar i morgon? Hoppas det för då ses vi! Jag jobbar kväll i bas! Kram på dig! /Elin

2007-03-25 @ 17:27:32
URL: http://elinhellokitty.blogg.se
Postat av: Irene

Jag tror att kompisar tror att man har killen att vara med. Men ibland vill man ju va med kompisarna istället! Kanske???

2007-03-25 @ 17:43:17
URL: http://irenev.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0