Natt

Sitter på jobbet nu o jobbar o sliter. Eller nåt.. E iaf här o pengarna rullar sakta med säkert in på mitt konto=P

Idag har jag inte gjort mycket som vanligt, jag kollade på 2 skivor med one tree hill tror jag. Bara en skiva kvar av säsong 2....! Usch o fy, måste beställa säsong 3 snart med! =)

Jag tänkte försöka få någon som helst koll på vilka som läser min blogg, endel av er vet jag ju, men långt ifrån alla om man kollar statistiken;). Jag vore så himla glad om ni kunde skriva en liten kommentar bara, så jag vet! Vore så skoj!

Just nu sitter jag och lyssnar på Rix. En gammal Backstreet Boys låt. " I want it that way" . Finns så många minnen till de låtarna! Jag minns alla de 4 (eller 5!!) konserterna vi va uppe i Globen o stod o skrek... Hehe. Nick va ju bara såååå himla underbar. Snyggast i världen.

Tur att jag kom ifrån det stadiet. Jag tycker fortfarande att de är bra att lyssna på någon gång ibland, men utan att tapetsera mitt rum med plancher, halsdukar och andra saker. Man behöver inte lyssna på dem 24/7 och man behöver inte köpa dyra tyska tidningar bara för att det finns en liiiiten minibild på Nick där.

Har sålt endel saker på Tradera och ska väl förpacka och väga dem imorgon. Nice värre, att kanske bli av me sånt som va såå nödvändigt, men som jag aldrig knappt har packat upp från förpackningen...!

Längtar tills vi ska flytta igen. Ska verkligen försöka att inte packa upp allt sen, bara det "nödvändigaste", och slänga massa, men de e svårt. Ska iaf låta det ligga i kartonger i källaren!

Nää, nu har jag inget mer att säga.
DO-Micke på jobbet undrade om jag inte hade några bra fest-bilder att lägga upp, och tyvärr så har jag inte lagt bilderna från bröllopet på datorn ännu, hoppas att jag gör det imorgon när jag har vaknat, men jag kan inte lova något. Men den som väntar på nåt gott.....=)

Ha en bra natt!

image93

Postat av: Linn

För mig var det Hanson som gällde, försöker fortfarande förstå varför. Får väl skylla på tonårshormoner :)

2007-06-05 @ 10:48:08
URL: http://linntreijs.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0