En sista natt

Jaa, jag gick ju av imorse, eller igår morse kanske jag ska säga... Jag skulle börjat min semester då, men de saknades folk, så nu sitter jag här på jobbet en natt till....=) Med mer betalt än vanligt=) Så det e ganska okej.

Idag har vi varit i Norrköping och besiktat min lilla bil, vilket inte gick så superbra. En spindelled höll på att ge sig, så det får vi ta o fixa o sen besikta om den lilla pärlan. Igår satte vi på nya fälgarna! Så himla fint det blev! Jag har tagit lite kort, lägger ut dem imorgon kanske.

Vi va även ute på maxihuset en sväng, köpte en varsin tröja och ett halternecklinne åt mej, en väska från rusta oxå=) Supernice! Sen var det grilldax hemms hos Darlingens päron i Jönis. Gott!!

Nu e de inte många dagar kvar alls o vänta innan vi åker. Såå skönt det kommer bli. Jag längtar så mycket! En jobbar-polare kom hem från just Hammamet (som vi ska till) i onsdags, så hon berättade lite olika saker som e bra att veta.

Back to work.

Puss på darling! <3

Postat av: Anna

va det fel på lill bilen?? HAr alltid tyckt att den varit så kry! nope dags att jobba nu =/ med en sönderbränd rygg och framsida. Känner att det kommer bli en heeerlich dag!
pjuss o kram

2007-06-30 @ 07:55:59
Postat av: Elena

Varför åka ända till Norrköping och besikta bilen!?

2007-06-30 @ 15:15:33
URL: http://elsan.wordpress.com
Postat av: Darlingen

Det ska bli sååå kul å jobba natt =/ men men skit samma. Extra pengar e alltid bra.
Snart bär det av till afrikas norra kustlinje för sol bad och allmänt njutande. Ska bli skönt och komma här ifrån. Puss

2007-06-30 @ 15:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0