Lussebulle

Idag jobbade jag ett litet kort pass. 5-12. Lagom:) Efter jobbet stannade jag till på stan. Efter att ha letat parkeringsplats en stund så hittade jag en plats (som var gratis- automaten var trasig;)).

Jag hade några ärenden på stan som gick ganska snabbt att uträtta. Så nu ÄR alla julklappar klara (iaf de som jag behöver till julafton;)).

När jag var klar med de ärenden som jag skulle göra smet jag in en sväng på Lindex, jag var ju bara tvungen att köpa den underbara lussebulletröjan som jag har trånat efter länge.



Köpte även ett par byxor och en tröja till Oliwer, tänkte slå in dem ikväll, så får han de oxå i julklapp:).
Många paket blir det, men vad gör det? Måste slå in de klapparna som vi köpte igår oxå, sen är det helt klart! Åh så skönt!

Jag är lite missnöjd över att jag inte har bakat några lussebullar den här julen, men jag antar att jag kanske kan göra det efter jul.

När jag kom hem var det jättefint väder ute (dock -17 grader), men jag tänkte ge mig ut på en fotorunda. När jag hade tinat upp lite så kom jag fram till att jag skulle knappt hinna utanför dörren innan det skulle bli mörkt, så jag skippade idén och fixade mig en kopp fusklatte istället. Det resulterade i att jag har tittat på fyra avsnitt One three hill (hittills), antar att jag borde stänga av nu och göra pannkakor istället, men det är svårt att stänga av när man har ännu fler avsnitt kvar att titta på:)


Imorgon ska jag jobba 6-18.

Hur har ni det ute i kalla vinter Sverige?:D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0