Kladdkaka, massage och jobb

Just det har dagen bestått av: kladdkaka, massage och jobb. Fast i omvänd ordning.
 
Jag känner att jag har valt rätt utbildning. När jag masserar folk och jag känner att vi får en "connection" och att jag "lagar" personen. Det finns inget bättre än när de kommer efter massagen och säger: "Jag blev jättemycket bättre, stort tack, vi bokar in en ny tid snart!"
 
Då känner jag att jag har verkligen gjort ett bra jobb. Jag får behålla mina kunder samtidigt som jag hjälper dem med deras besvär. I love it!
Visst, det kan göra ganska ont när jag hittar deras ömma punkter, men efteråt så känns det som en riktig lättnad. Jag vet själv hur det är. Jag är galet stel och efter en vecka i skolan är jag hel. Öm, men hel :)
 
 
Den här veckan har jag gjort något som jag aldrig har gjort förut. Jag har tackat nej till hela tre event. TRE. Samt ett möte. Det är verkligen inte likt mig.Jag har även "gett bort" en Tupperwaredemo.
 
Jag (eller snarare min kropp) har insett att det går inte att köra på i det tempo som jag har gjort. Jobba ca 75%, plugga, massera folk, ta hand om två barn (där dessutom det ena barnet har ett brutet ben), djur, huset och allt annat. Det funkar inte och jag måste ta det lite lugnt.
 
Den 3/12 börjar Towa skolas in på förskolan.
Det är väldigt blandade känslor om det, men jag tror att den känslan som väger mest är lättnad. Det är en jättestor lättnad att få lite ordning på vardagen. Jag och Darlingen kommer att jobba samma dagar. Dvs vi kommer vara lediga samma dagar. Vi kommer kunna hitta på mer saker hela familjen.
 
 
Nu ska skolböckerna fram en stund och sen ska vi åka och kika på hockey. Imorgon är det en ny arbetsdag som gäller. Jag börjar en halvtimme tidigare än vanligt, dvs jag får väcka tuppen. Typ.
 
 
Förlåt för ett långt och tråkigt inlägg utan bilder, men just nu behövde jag bara skriva av mig lite grann ;)
PUSS på er!
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0