Irriterad/ Vinster!

Ååååh så irriterad jag blir! Gaaah.

Usch vilket tråkigt inlägg det här kommer att bli om jag bara ska klaga, så jag struntar i att klaga och berättar lite roliga saker istället.


I förrgår så ringde ett nummer till min mobil och jag missade samtalet. Jag kollade på eniro och på hitta, men det fanns ingenstans. Igår tog jag mod till mig och ringde upp. Det visade sig att jag har vunnit en veckas träning med PT på CMS träning och hälsa i Nyköping, samt en kroppsanalys. Jag ska dit imorgon och träffa PT Kristian (Min gamla jobbarkompis). Jag är helt galet nervös. Jag är i så dåligt skick just nu ;)


Det var den första roliga saken, en annan rolig sak är att igårkväll så vann jag en porträttfotografering hos fotograf Mikael Hoffman (Stockholm), samt en förstoring 20X30cm. (Fotograferingens värde 1185kr)



Jäklarns vilket flyt jag har haft med tävlingar nu ett tag:

Finaste skålarna från IB Laursen, Olympuskamera + två objektiv, extern blixt och väska, två st biljetter till Blog Jam Session, 1000kr i presentkort hos allt för föräldrar, VIP Rallypass. Signerad Sverigetröja, samt några mindre vinster :D






Det kan jag leva hur länge som helst på!




Nu blev jag på lite bättre humör- Lite. Okej, mycket!



Jag och Towa har varit på babysim idag. Det gick jättebra och hon trivdes likabra i vattnet som vanligt ;). Darlingen och Oliwer var oxå med, fast de badade i de andra poolerna medans vi hade "lektion". Efter lektionen så bubblade vi lite och sen åkte jag och Oliwer lite rutschkana. Åh vad roligt det är, man blir barn på nytt :D



Nu ska vi åka hem till våra fina vänner i byn jämte :)


Vi blir bjudna på grillat och massor med gott! Mmmmmmummaaa!!!! :D



Önskar er alla en härlig kväll i solskenet! :)

Postat av: Amanda

Du har verkligen flyt! Grattis! Det är alltid kul att vinna fina vinster! Gratis ÄR gott! ^^

2012-03-22 @ 06:30:54
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Nina

tjojoohooo vilket flyt!!!!!! :D



dem där skålarna har ja med. ÄLSKAR DEM!!!

2012-03-22 @ 13:11:24
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0