Bajslördag

God morgon härliga lördag!

Jag började dagen med att vakna upp av Oliwers stämma "Maaaaammaaaaaaa!!! Ejjoj haj bajsat på goooojveeet!"

Jahapp, det var bara att kliva upp och plocka upp bajs på inte mindre än två ställen. Tack Error.


Han var nästan helt "torr", men tydligen så är valpar precis som barn och får ofta bakslag. Suck. Jag tackar för att han inte kissar inne iaf. Nu tänker vi positivt! :)


Dagens planer bestod av att besöka badhuset, det är nåt jippo där med massor av pirater, men jag är inte så sugen på att åka dit ensam med barnen eftersom att Oliwer har en förmåga av att vara överallt. Inte snällt mot Towa att springa runt med henne och kanske behöva hoppa i kallare vatten. Så vi skippar det. (Tur att jag inte hade berättat om det för Oliwer!)

Däremot är det barnbasar i grannbyn, kanske ska våga mig på att ta med båda barnen dit? Det borde funka att gå ett snabbt varv. Towa i vagn och Oliwer i ett stadigt grepp i handen. Åh vad jag längtar tills han kan gå jämte vagnen och man kan lita på att han går kvar där. Nu kan han försvinna om man råkar titta bort en sekund.

Annars blir vi nog hemma idag. Ska fota lite av Oliwers gamla kläder och lägga ut på försäljning.


Önskar er en härlig lördag!



Postat av: Sofie

Den tiden längtar jag också till, när de inte bara försvinner vid för våg:)



Jag är imponerad över hur duktig du är på att tävla och vinna:) Häftigt med folk som vinner tycker jag då jag själv aldrig varit en sån som vinner. Ibland deltar jag i tävlingar och ibland köper jag mig nån lott. Tror jag vann 25 k på triss en gång i tiden. Det är väl ungefär det jag vunnit i mitt liv haha:)



Hoppas ni får en fin dag!



PS: I helgen har jag tänk köra ett race med att gå igenom kläderna, om du fortfarande är intresserad:)



Kram

2012-03-24 @ 11:31:29
URL: http://www.zouphie.blogspot.com
Postat av: Amanda

Kul att du var med och tävlade på min blogg! En vinnare är nu publicerad på bloggen. Kolla och se om det var du. ;) Om inte kommer fler chanser att vinna fina vinster inom kort!

2012-03-24 @ 17:19:27
URL: http://creyla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0