Full rulle!

OJ vilken vecka jag har haft!
 
Det har varit en otroligt rolig vecka, men det har varit galet mycket info. Vi har lärt oss massor. Det är ord på latin, kroppens delar (på latin), cellens uppbyggnad, vi har lärt oss att knåda och massa andra grepp. Jag började alltså skolan i måndags, för er som har missat det, jag ska läsa "diplomerad massageterapeut" :)
 
 
(bild lånad från google)
 
 
Sen har jag pendlat varje dag. Så varje dag har jag satt mig i bilen kl 7 för att åka den dryga timmen till Linköping, och sen hem igen på eftermiddagen. I tisdags gjorde jag en liten avstickare till Arboga för att lite Tupperware möte. Jag hade varit duktig och fick gå upp på scen och välja ett pris :)
 
I förrgår när jag kom hem så fick jag lite mat och sen åkte vi på speedway, och igår när jag kom hem så tog jag ett snabbt bad, bytte om och sen åkte vi på personalfest.
 
Som ni förstår så kanske bloggen inte haft någon hög prio denna vecka. Den har faktiskt inte haft nån prio alls. Så blir det ibland.
 
 
Nu ska jag packa veckans leverans av Tupperware, packa min väska och sen bege mig mot Stockholm och Mammabloggkryssningen :D
 
Vila? Ja det får jag göra i framtiden. En galet rolig, men intensiv vecka :)
 

Postat av: Nina

tudeluuu
Vi visste inte riktigt hur sommaren skulle bli och sen så vart det ju inskolningen samma vecka. Så jag kände själv att det får tyvärr skippas denna gång. jag gjorde rätt i det. känner mig så mör efter denna vecka, så jag behöver lite "lugn" med familjen. men samtidigt så känns det ju som om man går miste om något. är ju så skoj att åka på sådana här event.

jag går den 3e iaf. så du kan väl hojta om du kommer :D så ses vi där..

hoppas ni får det super ikväll! kramis

Svar: Jag förstår, det är inte världens bästa tajming för mig heller, haft en galen vecka och skulle gärna se att jag hade några lediga dagar nu, men det är som det är. Synd att du inte ska med. Kram!
SoffiZ

2012-08-25 @ 09:38:51
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0