Grillbesök

Hej!

Jag fattar inte, dagarna bara flyger iväg! Helt galet!


Idag lämnade Darlingen Oliwer på dagis innan jag vaknade. Tack! Skönt att få sova ut lite :).
Vi åt frukost och sen åkte vi iväg och hämtade en säng och en gungställning.

Vid 14.30 var det föräldrautbildning som jag och Towa åkte på medans killarna fixade ett nytt däck till Oliwer cykel och handlade mat.

När vi kom hem igen så satte vi upp gungställningen och barnen provgungade den. Den fick högsta poäng. Towa älskar verkligen att gunga, man ser på henne att hon gillar det. Hon sitter bara och myser. Min lilla mysgumma ♥. När gungställningen var uppe så fick jag ett "Fixa ordning i trädgården-ryck". Jag rensade bort hur mycket döda blommor och fula pinnar som helst. Jag tror att jag gick med 5 eller 6 stora lass till vår lilla "tipp". (Ja, vi bor kanonbra och har som en liten tipp där alla grannar slänger jord, kvistar, löv och annat "skräp" från tomterna, bara några meter från vår tomt).

Det resulterade i en finare trädgård och ont i ryggen! Men vad gör det om 100 år?? :).


På kvällskvisten fick vi lite middagsbesök. En jobbarkompis till oss kom ut. Grillat kött och potatisgratäng stod på menyn. Mums!


Nu tänker jag ta ett varmt bad tillsammans med en härligt doftande badolja som jag fick hemskickad med posten idag. Det var snälla Helena på Myza som skickade den. Tack!




Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Jag LÄNGTAR tills vi kan fixa till här på gården med. En sandlåda ska byggas, trädgårdsmöbler ska köpas och rabatter ordnas ... shit, det ska bli så härligt att få fixa utsidan också :)



Och tänk så kul det skulle vara om ni kunde komma hit och hälsa på oss i torpet nångång ... ni skulle vara varmt välkommna !! :)



Kram

2012-04-24 @ 08:26:20
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Härligt att få hem paket på posten :)



Kram

2012-04-24 @ 08:28:39
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0