Jobbig natt

I natt har jag varit uppe flertalet gånger på toa. Jag har sovit dåligt och vaknat massor med gånger. Haft sammandragningar och det ena med det andra och den ena katten var ute så jag vaknade av att hon "skrek" utanför dörren att hon ville in;).

Men, nu när jag väl har vaknat till liv på riktigt och ser hur fint det faktiskt blev i sovrummet så har jag redan glömt den tråkiga natten:)

Jag är så stolt över min duktiga Darling.
Han satte upp alla tapeter själv. Jag var där och hjälpte till lite grann några gånger, men i det stora hela fixade han allt själv. Först så målade vi alla väggar och garderobsdörrar vita med grundfärg, två gånger, och sen har vi målat resterande väggar med täckfärg oxå.

Det blev jättefint!!



Men oj vad mersmak jag har fått nu.
Jag vill göra om överallt. Just nu så är vårt vardagsrum ganska tomt, det står ett matsalsbord, en bokhylla och ett litet vitrinskåp där inne just nu, på en väldigt stor yta. Om några veckor så ska vi få lite möbler. Det kommer en 3 sitssoffa och två fåtöljer i blått skinn samt ett soffbord om några veckor. Mamma och Pappa har köpt nytt, och då får vi deras gamla.

Åh vad jag ser fram emot det. Vi använder ju inte vårt vardagsrum som det är i dagsläget, utan vi har vårt vardagsrum nere i källaren.

Vardagsrummet på övervåningen kommer bli mer som en liten lounge;)


Undrar om jag skulle övertala Darlingen att vi kan tapetsera om där inne oxå innan Lillbebis kommer;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0