Stackars

Stackars lilla bloggen. Oj vad du har blivit lidande de senaste dagarna.

Idag fick jag ett ryck.


De senaste dagarna (typ månaden) har jag funderat på om vi inte skulle ta och flytta Oliwers grejer till ett annat rum. Oliwer har haft sitt rum jämte vardagsrummet på övervåningen. Det rummet saknar dörr, vilket kan vara lite jobbigt ibland.

De som bodde här innan har gjort som ett valv in till det rummet. Det har funkat bra, men sen Towa kom så känner vi att det vore skönt att ha en dörr som vi kan stänga. Han glömmer lixom att lyssna på oss allt som oftast, och då kan det vara skönt att kunna säga att han ska gå in på sitt rum o stanna tills han är snäll igen, och så slipper vi höra när han skriker ;).

Idag började jag och Darlingen med att tömma Oliwers rum.
Vi ställde ut allt i vardagsrummet, dammsög och våttorkade golven, tvättade fönstrena och tog ner alla tavlor.


Det mesta är tömt från kontoret oxå, och en del saker är inställda i Oliwers gamla rum. Problemet är att hyllorna som sitter fast på väggen på kontoret måste flyttas till nya kontoret. Vi måste ta med dem för att få plats med alla pärmar och annat "bra att ha".

Min bror var här under några timmar och passade Oliwer. Han passade Towa oxå under vissa perioder.
Imorgon ska vi fortsätta med rummen och då ska Oliwer till Farmor.


Jag trodde att jag hade bloggat en bild på Oliwers rum förut, men det var tydligen bara hans lekrum. Men jag lovar att jag ska visa er hans "nya" rum sen ;).

Egentligen hade jag velat göra i ordning hans nya rum, och kontoret oxå såklart, men ekonomin tycker inte att vi ska göra det, så det får ligga på is ett tag.



Nu vet ni iaf att vi lever här ute i byn :D

Imorgon hoppas jag kunna visa er fina bilder på hur det blev :D





Blir en favorit i repris på mina fina barn :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0