Usch vilken dag:(

Den här dagen kan vi radera ur världshistorien.

Jag har sovit, åkt till närmaste ica, handlat lite kompletterande matvaror till maten, lagat mat, ätit mat, sovit. Ja typ.

Roligt värre. Alvedon, nässpray, näsdukar och astmamedicin är mina bästa vänner.


Om en stund ska vi iaf äta ostkaka med vispad grädde och jordgubbssylt. Kanske det enda bra med den här dagen?

Darlingen har släpat ut allt, och då menar jag verkligen ALLT ur förrådet idag. Han har plockat fram massor med flyttkartonger, sorterat vissa saker som ska slängas direkt, vissa saker som jag ska gå igenom och sånt som ska sparas. De sakerna som ska sparas har han släpat in i förrådet igen. Jösses så duktig han är. Jag känner mig ännu sämre och slöare när han har sån energi!!


Jag känner för att shoppa massor med nya saker, ja till huset givetvis, finns massor med roliga saker på Jotex som jag bara måste ha. Det främsta problemet som jag har just nu är att om jag klickar hem nåt just nu så kommer det säkert bli problem med adresser hit och dit. Vår nya adress börjar gälla den 15e maj. Om jag klickar hem något idag, vilken adress ska jag skriva då? Den nya eller den gamla? Den gamla givetvis eftersom att vi bor här just nu. Ja då blir det eftersändning och sånt jobbigt. Det resulterar i att leveransen kommer att bli flera dagar senare än beräknat och då kan jag lika gärna vänta tills nästa vecka, när det är rätt adress på en gång:)

Ibland tänker jag på ett smart sätt;) haha.


Är det någon av er som var på galan som har lagt ut lite fler bilder? Tell me!

Om någon av er har någon bild på mig
skulle jag bli överlycklig om den/dem kanske kan skickas till min mail? Jag har nämligen inte många bilder alls på mig själv....:)

([email protected]) Thnx!



Ha en kanonkväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0