Vad är det som pågår?

Jag tänker på det som har hänt i Norge ungefär hela tiden. Det kunde lika gärna hänt i Sverige. Det är helt sjukt. Hur kan man göra en sån sak?



Vi kanske inte bor lika tryggt i Norden som vi trodde? Tankarna går till alla drabbade, familjer, vänner och bekanta.



Idag har vi varit hemma hos mormor och morfar en stund. Fikade och lekte. Zelda tog sig ett bad i baljan. Nu håller vi på för fullt här hemma för att förbereda inflyttningsfesten som vi ska ha idag.

Det är många som inte kunda komma pga olika själ, några som inte har svarat och några som är självskrivna. Både igårkväll och idag var det några som kom på att de inte kunde komma, tråkigt att komma på att man inte kan komma så nära inpå eftersom att vi redan har handlat allt till kvällen, men antar att det alltid kommer att vara så? Finns folk till allt.

Men nu ska jag inte vara bitter. Det kommer att bli en toppenkväll! De som kommer hit är superbra människor så det kan inte annat än bli succé:)


Nehe, dags att röra på rumpan och gå ner till gästrummet och städa ur lite. Snart kommer Darlingen och hans bror med en säng som ska in dit:)


Önskar er alla en underbar kväll!




Postat av: Sofie

Hoppas ni får en bra inflyttningsfest ändå! Känner igen det där med folk som hör av sig i sista minuten och inte kan komma av olika anledningar..Dålig stil tycker jag då det ALLTID är folk (och speciellt vissa) som inte kan komma. Inte så kul när man anstränger sig..



Men hoppas er fest bli superduperkul!! Kramar!

2011-07-23 @ 20:35:27
URL: http://www.zouphie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0