Malmamarken

I fredags hade vi en liten kräftfest hemma. Carro, Frank och Samuel kom över. Vi blev bjudna på god västerbottenpaj som Carro hade gjort och så åt vi massor med kräftor:).

Oliwer och Samuel lekte, lekte och lekte och vi alla tokdäckade lite efter midnatt. Igår var jag uppe först, och jag gick upp lite efter 10. Det är jobbigt att ha kräftfest med två st 3åringar:)


Efter en lång frukost så packade jag, Darlingen, Oliwer och Zelda in oss i bilen och åkte mot Malmköping. Det var Malmamarken. Det var långt att gå från den tokdyra parkeringen, det var varmt, det var massor med folk, det var många stånd.

Vi köpte lite godis och Oliwer fick "fiska" på tivolit. När vi var på väg mot bilen så hamnade vi på en loppisgata. Det var en dam som sålde klarbär, det ville Oliwer ha, så det blev en ask med såna.

Den lilla turen i Malmköping satte sig direkt på kroppen och jag hade ont resten av kvällen. Suck.

När vi kom hem igen bytte vi om och åkte till några vänner på grillkväll. Vi blev kvar till 23 tiden och somnade ganska snabbt när vi kom hem:)





Idag blir en lugn dag hemma. Ev kommer några vänner förbi och grillar lite med oss runt 15 tiden.

Meningen är att vi ska åka till Halmstad imorgonbitti, men det kan bli så att vi åker redan ikväll istället, vi får se vad det blir för väder och om vi har packat allt och sånt;)



Postat av: micaela

Ha en bra resa..

2011-07-31 @ 12:00:30
URL: http://majjssan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Sv: Det är tyvärr ingen som fått sina vinster från dem ännu, inte heller jag som väntar på paket från dem - har mailat dem massa gånger men inte fått något svar ännu. Har sett att andra bloggar som hade likadan tävling råkat ut för samma grej - hoppas verkligen de hör av sig snart med en BRA förklaring! kram

2011-07-31 @ 12:39:33
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0