Just ja!!

Ja men just ja, jag har ju en blogg, kanske dags att skriva lite i den??:)


Igår var jag, Oliwer och Zelda hemma hos mina föräldrar och slappade hela dagen. Fikade, åt mat och fikade lite till;). En alldeles lagom dag.

Idag har vi haft fikabesök av en fin vän. En gammal arbetskollega. Kaffe, kakor och en hel del kackel:). En husvisning oxå såklart:). Jätteskoj att träffa henne igen, det blir ju inte samma sak när man inte jobbar ihop längre.

Oliwer ligger och vilar lite nu och jag funderar över om det är något som jag kan hitta på att göra med hemmet. Imorgon kommer Darlingens kusin med familj. Det blir lek och sen ska vi grilla. Härligt!! En annan härlig sak är att om 2 timmar och 40 minuter går Darlingen på semester!! Fyra härliga veckor!! Åh vad det ska bli skönt att ha honom hemma:).

Semesterns första projekt är att fixa ett gästrum. Det som ska göras är att bli av med alla flyttlådor som står där inne nu. Sortera, slänga, sälja eller vad det nu kan vara för nåt som döljer sig där inne;). Sen ska en dubbelsäng in där och sen ska jag piffa lite. Sy lite nya gardiner kanske:D. Det ser jag fram emot!!

Vi har ett badrum som ska rivas ut oxå, det är oxå tänkt att det ska ske under semestern, får se hur det blir med det. Längtar efter att det blir färdigt där inne, jag ska ju få ett badkar♥



Hur har ni det? Saknar era kommentarer;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback
RSS 2.0